Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 23:08

Napoli do domu, oby nie awansowali do dalszej fazy.
Oglądałem multiligę, czyli jako taki obraz dzisiejszych meczów mam przed oczami. Basel mnie kompletnie zaskoczyło, momentami grali taką piłkę że aż przecierałem oczy ze zdziwienia.
Zaskoczyła mnie także wysoka wygrana Milanu, w lidze im nie idzie ale LM to już co innego w ich wypadku. No i ta porażka Barcy grającej w przewadze, dziwne rzeczy się dzisiaj działy. Oby jutro w meczu Juve obyło się bez niespodzianek :wink:

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2013, 23:14

zahor pisze:Oglądał ktoś dzisiaj Bazylea-Chelsea? Ależ mi zaimponowali ci Szwajcarzy! 1:0 to najmniejszy wymiar kary, gdyby skończyło się 3:0 to w sumie nie byłoby w tym nic dziwnego. Przypominają mi Juventus z poprzednich sezonów - potrafią kapitalnie zdominować rywala, wywalczyć przewagę w środku pola, zepchnąć rywala do defensywy głębokim pressingiem, ale brakuje jeszcze wykończenia akcji. Obrona czasami miewa jakieś babole, ale to zrozumiałe, tamci goście są jeszcze bardzo młodzi. Szkoda, wielka szkoda że nie udało im się pokonać Rumunów albo chociaż nie przegrać u siebie z Schalke po meczu, w którym byli w zasadzie lepsi. Mam wielką nadzieję zobaczyć ich w Lidze Mistrzów na wiosnę. No i niech Marotta skieruje chociaż jedno ze swoich oczu na północ, naprawdę warto.
Schar, Xhaka, Stocker a najbardziej Salah to wielkie talenty. W Szwajcarskiej ekipie podoba mi się ich waleczność i determinacja, ale wyszkoleniem technicznym też nie ustępują najlepszym.

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2013, 00:17

Chelsea, aż dwa strzały w meczu. Wow.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2013, 00:47

Przegrana drużyny millenium cieszy mnie bardziej, niż łomot Napoli :dance: Swoją drogą, ładny mecz zagrała Borussia. Praktycznie bez obrońców rozłożyli Napoli na łopatki.

Co zrobili piłkarze Speszyl Łan, oglądał to ktoś? :shock:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:34

Cristiano nie strzelił karnego z Kopenhagą, a Wiland (który w 1. meczu z nami wyciągał praktycznie wszystko) obronił głową :lol:

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:40

bendzamin pisze:Cristiano nie strzelił karnego z Kopenhagą, a Wiland (który w 1. meczu z nami wyciągał praktycznie wszystko) obronił głową :lol:

Jedno jest pewne, bardziej niż Złota Piłka, należy mu się Oscar, bardzo dobrze, że nie strzelił.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 21:28

Kto ogląda BVB vs OM? Jak wam sie podoba gra Floriana Thuvain rocznik 93?

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 21:37

Co lepsze roczniki już nie dla nas :twisted:

Jakieś typy po 45 min., np. wszystkie włoskie ekipy w LE?

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 21:39

Panowie, dzisiejszy wieczór będzie bez precedensu i zapisze się w historii Serie A. Otóż, żaden włoski klub nie awansuje z grupy ! Serie A tonie szybciej niż Kursk. A nasz Juventus jest Mistrzem ligi która wygrały by średniaki z Anglii. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:06

RuTeK pisze:Panowie, dzisiejszy wieczór będzie bez precedensu i zapisze się w historii Serie A. Otóż, żaden włoski klub nie awansuje z grupy ! Serie A tonie szybciej niż Kursk. A nasz Juventus jest Mistrzem ligi która wygrały by średniaki z Anglii. :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Napoli z Milanem dadzą radę, Napoli ciśnie Angoli a Milanowi starcza remis.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:37

Jako obiektywnemu obserwatorowi, szkoda mi Napoli. Zasłużyli na awans i grali tak dobrze jak tylko można.

EDIT: to już sam nie wiem :prochno:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:41

Napoli zagrało jak frajerzy. Mieli 1-0 i naprzeciw siebie drużynę grającą w dziesiątkę. Zamiast przycisnąć, woleli klepać na środku boiska przez 20 minut, czekając na dobre wieści z Dortmundu (który też grał w przewadze) :lol:

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:41

Napoli zrobił krzywdę utrzymujący się remis w drugim meczu, jakby rzucili się na kanonierów była realna szansa na tą jedną bramkę więcej.

Pierwsza drużyna w historii z 12 pkt która nie awansowała dalej.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:42

ewerthon pisze:Jako obiektywnemu obserwatorowi, szkoda mi Napoli. Zasłużyli na awans i grali tak dobrze jak tylko można.

EDIT: to już sam nie wiem :prochno:
Czy ja wiem czy zasłużyli? Z głównymi rywalami (BVB i Arsenal) w meczach wyjazdowych nie przywieźli nawet punktu. Borussia pojechała do Londynu i wygrała, Armatki puknęły trzy punkty na SIP.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 22:43

Napoli odpada przynajmniej z podniesioną głową, po uczciwej walce, my nie dość że graliśmy na kartoflisku to jeszcze jesteśmy największymi frajerami LM, bo dzisiejszy mecz mógł być o nic.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Zablokowany