Sezon 2012/2013
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Haha! Nasz Gabbiadini strzelił bramke Napoli. Bologna prowadzi 1-0:D
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- albertcamus
- Juventino
Gilardino strzelił na 2:0 PRAWIDŁOWĄ bramkę, ale sędzia liniowy pokazał wyimaginowanego spalonego.iltalismano pisze:Haha! Nasz Gabbiadini strzelił bramke Napoli. Bologna prowadzi 1-0:D
Różnica między nami a piłkarzami z zaśmieconego miasta - my po porażce z Interem zacisnęliśmy zęby i klepaliśmy ładnie, oni po porażce z Interem grają żenującą piłkę.
- Szilgu
- Juventino
albertcamus jesteś pewny co do tej bramki? Co prawda ruscy stwierdzili, że na spalonym nie był, ale ja tam widziałem co innego...
Mogłem oczywiście nie zauważyć tego spalonego (tylko jedną powtórkę pokazali), dlatego pytam.
Mogłem oczywiście nie zauważyć tego spalonego (tylko jedną powtórkę pokazali), dlatego pytam.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Śmieciarze to frustraci. Kiedy im nie idzie, zachowują się jak dzieci. Puszczają im nerwy już na tym etapie meczu - żal. W ogóle dość zabawnie wygląda ich gra. Chcą odrobić straty i podchodzą całym zespołem na połowę rywala.
Ciekawe, czy miejscowi zdołają jeszcze zdobyć punkty. Gra Bolonii wygląda naprawdę dobrze, samo Napoli ma z kolei (ponoć) bardzo kiepską statystykę pojedynków z obecnym trenerem gości.
Druga bramka Bolonii jak najbardziej prawidłowa.
W Neapolu nerwy, bo niebawem mają dostać punkty ujemne (bodaj 2).
Ciekawe, czy miejscowi zdołają jeszcze zdobyć punkty. Gra Bolonii wygląda naprawdę dobrze, samo Napoli ma z kolei (ponoć) bardzo kiepską statystykę pojedynków z obecnym trenerem gości.
Druga bramka Bolonii jak najbardziej prawidłowa.
W Neapolu nerwy, bo niebawem mają dostać punkty ujemne (bodaj 2).
- albertcamus
- Juventino
obrona Bologny zapomniała, że przy autach nie ma spalonych, zachowali się jak dzieci, albo amatorzy. Szkoda, bo Napoli poczuło krew i stadion odżył.rosomak pisze:No i smieciarze wyrownali
Gamberini.
To teraz niech sie bronia i Gabbiadini jeszcze jedna pyknie;)
- SKAr7
- Juventino
Ja się zastanawiam co się takiego dzieje, że ten Agliardi tyle czasu w cieniu spędził. Nie materiał światowy, ale na tyle co go widziałem w 5-6 meczach- praktycznie bez błędu.
Można by zapisać go do notesu, na wypadek, gdyby Storari się szybciej starzał na ławce
Można by zapisać go do notesu, na wypadek, gdyby Storari się szybciej starzał na ławce
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To potwierdzone info?it doesn't matter pisze:Spokojnie. Jutro odejmą im 2 punkty, czyli tak jakby zremisowali
Napoli to jednak będzie groźniejszy rywal do Scudetto niż Inter.
- SKAr7
- Juventino
A jednak możnaNegri pisze:.
No cóż, nie można mieć wszystkiego. Ostatnie kolejki i tak zdecydowanie pod nas.
Edit. Jeszcze co za powrót Portanovy :shock: :shock: :shock:
Styl lepszy, niż powrót Conte

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 22:36 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.