Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ziółi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 01:18

Tak, Luker, teoria stoi za Interem. Jednak nie radzę stać za nią murem, bo się możesz rozczarować.
Jedyne, co mnie przekonuje, że w derbach zagracie lepiej, to powrót Cambiasso.
Milan jest w gazie, wy nawet jeślibyście też mieli w nim być, to najpierw musicie się rozpędzić... 1:2 Milan, z kontaktową w 80min +

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 01:35

Dla mnie o losach mistrzostwa może przesądzić najbliższy mecz.Chociaż sporo jeszcze zostało ale jeśli Milan utrzyma formę i passę to nie widzę innej opcji a z dwojga złego ... :D

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 11:23

Ziółi pisze:Tak, Luker, teoria stoi za Interem. Jednak nie radzę stać za nią murem, bo się możesz rozczarować.
Nie stoje za nia muem. Gdybym stal, nie napisalbym:

"Oczywiscie czasem sie zdazaja niespodzianki, jak wszedzie[...]"

Zgodziles sie ze mna, ze teoria stoi za Interem, a w glownej mierze to mialem na mysli piszac moj post.

Obrazek
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 12:23

Luker pisze:Podczas gdy Milan gdy ma dolek, dostaje na wlasnym boisku z Palermo.
nie wiem czy milan wtedy mial dolek...palermo mialo dzien konia i miccoliego

takiego wlasnie pilkarza zabraklo milanowi..typowy mecz fma gdzi emilan gral a palermo strzelalo, wypadek przy pracy a'la viola - bologna ostatnio

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 12:33

Nie jestem pewny, ale wydaje mi sie, ze Palermo wtedy gralo lepiej od Milanu i zasluzylo na zwyciestwo, nie tylko golami, ale z przebiegu gry.

Niech mnie jakis milanista poprawi jesli sie myle.

Obrazek
Pontius21

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 13:38

Milan wtedy nie grał źle , dużo sytuacji z obu stron , równie dobrze mógł być remis albo wygrana Milanu , Palermo miało trochę szczęścia przy swoich golach ( na pewno przy drugim , pierwszy CHYBA poszedł lekkim ale decydującym rykoszetem ). Ogólnie otwarty mecz , mógł paść każdy rezultat.

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 13:50

Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.

a co do meczy to stawiam na Milan

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 14:10

kropek pisze:Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.
Ja się akurat Lukerowi nie dziwię, że woli pisać tutaj, a nie na forum Interu które już dawno sięgnęło dna poziomem postów i inteligencji większości userów (mam na myśli to ze strony fcinter.pl).

Co do meczu to mało kiedy zdarza się, by jedna drużyna z Mediolanu dwa razy w sezonie wygrała Derby. Stawiam na remis 1:1.

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 14:16

kropek pisze:Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.

a co do meczy to stawiam na Milan
Nie sądziłem, że kiedykolwiek będe bronił Lukera, ale tutaj to zrobię :) Co złego jest w dyskusji z kibicami innego zespołu na ich forum? O ile dostosowują się do regulaminu oczywiście. Wręcz dopiero wtedy zauważone zostają niektóre kwestie, których nie widać gdy dyskusja toczy się tylko wśród kibiców jednego klubu. Powinienneś się cieszyć, że Juvepoland przyciąga do dyskusji kibiców Milanu i Interu.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 14:28

Widocznie Luker woli sie wpisywac na angielskim forum Interu( http://www.forzainterforums.com/forums/ ... php?u=1321 ) niz na polskim, gdzie tak naprawde wali kupą i kompleksami na kilometr. w sumie tez bym na jego miejscu strone fcinter.pl i wszystko co z nią zwiazane omijal szerokim łukiem.

A zreszta nie wiem czemu Tobie to akurat przeszkadza, jedyny interista ktorego posty wzglednie mozna poczytac w przeciwienstwie do reszty buraków z niebieskiej czesci Mediolanu.

Obrazek
Slepy_fan

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 15:38

Chyba sobie żartujesz, poziom chamstwa na stronie fcinter.pl został po zmianach radykalnie skrócony praktycznie do zera. Mała ilość postów jest przede wszystkim spowodowana pojawieniem się shoutboxa na stronie, a nie marazmem Interistów.

Z resztą, takim określeniem innych Interistów tego forum przyklejasz sobie plakietkę idioty do nicka, więc się facet wyhamuj.

A "omijanie szerokim łukiem" strony fcinter.pl niech pozostanie zagadką, bo na palcach jednej ręki można policzyć lepiej prowadzone strony internetowe klubów piłkarskich w Polsce.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 20:14

Slepy_fan pisze:, bo na palcach jednej ręki można policzyć lepiej prowadzone strony internetowe klubów piłkarskich w Polsce.
Odra, Polonia (tzn Groclin) Amica, Szczakowianka i i Stomil Olsztyn fakt jest pięć.

Zbliżają się derby Mediolanu dla każdego fana Calcio na pewno sprawa dość ciekawa, tym bardziej, że obie drużyny walczą o Scudetto. Oczywiście nie będę kibicował żadnej ekipie, ale fajnie było by gdyby jednak Milan wygrał i w ostateczności odebrał Sucdetto Interowi. W ostatnich meczach Milan spisywał się naprawdę dobrze, ktoś tu wywlekł jeden mecz z Palermo może i faktycznie był słaby, ale Inter od początku roku gra słabo ostatnie punkty w dwóch meczach uratowane rzutem na taśmę. Zobaczmy jak to będzie u buka na Milan daje i myślę, że się nie zawiodę.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 20:20

Milan jest na fali i to na pewno daje im przewagę przede wszystkim u fanów.
Natomiast jest całkiem inaczej.
Derby rządzą się swoimi prawami.
To inne mecze od pozostałych.
Inter coś ostatnio spuścił z tonu, ale to nie znaczy, że tanio skórę sprzeda.
Wynik jest sprawą otwartą i nie ma tu faworytów.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 20:34

Ja bym zdecydowanie postawił na Milan, ostatnio są w świetnej formie a Inter trochę spuścił z tonu. Milan jest jak najbardziej na fali wznoszącej a wygranie derbów jeszcze bardzie doda im skrzydeł. Nie wiem skąd u nich nagle tak wysoka forma ale obecnie sam Ronaldinho jest w stanie wygrać dla nich mecz. To ten sam zawodnik co kilka lat temu w Barcy. Ponownie w składzie jest też Beckham, jak wiadomo bardzo doświadczony - obecnośc takich zawodników mocno podnosi morale drużyny.

Jak dla mnie będzie to wysoka wygrana Milanu, co szczerze mówiąc bardziej mi się spodoba niż wygrana Interu :smile:

Obrazek
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 23:44

Luker pisze:Niech mnie jakis milanista poprawi jesli sie myle.
Bylo tak jak ktos wyzej napisal. Milan mial znacznie wiecej sytuacji a Palermo strzelalo... Np Pato z 3m w pilke nie trafil... W sumie w ostatnich 10 minutach Milan stworzyl sytuacji tyle ze spokojnie z 0:2 zrobi sie 4:2.. NIe zrobilo sie bo skutecznosc tego dnia byla maksymalnie niska.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
ODPOWIEDZ