Wszystko o Milanie
- Ziółi
- Juventino
Tak, Luker, teoria stoi za Interem. Jednak nie radzę stać za nią murem, bo się możesz rozczarować.
Jedyne, co mnie przekonuje, że w derbach zagracie lepiej, to powrót Cambiasso.
Milan jest w gazie, wy nawet jeślibyście też mieli w nim być, to najpierw musicie się rozpędzić... 1:2 Milan, z kontaktową w 80min +
Jedyne, co mnie przekonuje, że w derbach zagracie lepiej, to powrót Cambiasso.
Milan jest w gazie, wy nawet jeślibyście też mieli w nim być, to najpierw musicie się rozpędzić... 1:2 Milan, z kontaktową w 80min +
- Sajan
- Juventino
Dla mnie o losach mistrzostwa może przesądzić najbliższy mecz.Chociaż sporo jeszcze zostało ale jeśli Milan utrzyma formę i passę to nie widzę innej opcji a z dwojga złego ... 

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- L u k
- Interista
Nie stoje za nia muem. Gdybym stal, nie napisalbym:Ziółi pisze:Tak, Luker, teoria stoi za Interem. Jednak nie radzę stać za nią murem, bo się możesz rozczarować.
"Oczywiscie czasem sie zdazaja niespodzianki, jak wszedzie[...]"
Zgodziles sie ze mna, ze teoria stoi za Interem, a w glownej mierze to mialem na mysli piszac moj post.
- PrzemasJuve
- Juventino
nie wiem czy milan wtedy mial dolek...palermo mialo dzien konia i miccoliegoLuker pisze:Podczas gdy Milan gdy ma dolek, dostaje na wlasnym boisku z Palermo.
takiego wlasnie pilkarza zabraklo milanowi..typowy mecz fma gdzi emilan gral a palermo strzelalo, wypadek przy pracy a'la viola - bologna ostatnio
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Pontius21
- Milanista
Milan wtedy nie grał źle , dużo sytuacji z obu stron , równie dobrze mógł być remis albo wygrana Milanu , Palermo miało trochę szczęścia przy swoich golach ( na pewno przy drugim , pierwszy CHYBA poszedł lekkim ale decydującym rykoszetem ). Ogólnie otwarty mecz , mógł paść każdy rezultat.
- krop
- Juventino
Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.
a co do meczy to stawiam na Milan
- Vincitore
- Juventino
Ja się akurat Lukerowi nie dziwię, że woli pisać tutaj, a nie na forum Interu które już dawno sięgnęło dna poziomem postów i inteligencji większości userów (mam na myśli to ze strony fcinter.pl).kropek pisze:Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.
Co do meczu to mało kiedy zdarza się, by jedna drużyna z Mediolanu dwa razy w sezonie wygrała Derby. Stawiam na remis 1:1.
- Marcin_ACM
- Milanista
Nie sądziłem, że kiedykolwiek będe bronił Lukera, ale tutaj to zrobiękropek pisze:Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.

- D-Rose
- Juventino
Widocznie Luker woli sie wpisywac na angielskim forum Interu( http://www.forzainterforums.com/forums/ ... php?u=1321 ) niz na polskim, gdzie tak naprawde wali kupą i kompleksami na kilometr. w sumie tez bym na jego miejscu strone fcinter.pl i wszystko co z nią zwiazane omijal szerokim łukiem.kropek pisze:Ty Luker chyba na prawde nie masz co robic, siedzisz tu na forum i juz "nastukales" ponad 500 wpisow kiedy na forum interu, ktorego jestes fajem jedynie 143. Ja wiem ze to forum jest duzo atrakcyjniejsze niz interu ale dalbys juz sobie siana i przestal sie ponizac bo robisz z siebie takiego ktory wie wszystko i zawsze.
A zreszta nie wiem czemu Tobie to akurat przeszkadza, jedyny interista ktorego posty wzglednie mozna poczytac w przeciwienstwie do reszty buraków z niebieskiej czesci Mediolanu.

- Slepy_fan
- Interista
Chyba sobie żartujesz, poziom chamstwa na stronie fcinter.pl został po zmianach radykalnie skrócony praktycznie do zera. Mała ilość postów jest przede wszystkim spowodowana pojawieniem się shoutboxa na stronie, a nie marazmem Interistów.
Z resztą, takim określeniem innych Interistów tego forum przyklejasz sobie plakietkę idioty do nicka, więc się facet wyhamuj.
A "omijanie szerokim łukiem" strony fcinter.pl niech pozostanie zagadką, bo na palcach jednej ręki można policzyć lepiej prowadzone strony internetowe klubów piłkarskich w Polsce.
Z resztą, takim określeniem innych Interistów tego forum przyklejasz sobie plakietkę idioty do nicka, więc się facet wyhamuj.
A "omijanie szerokim łukiem" strony fcinter.pl niech pozostanie zagadką, bo na palcach jednej ręki można policzyć lepiej prowadzone strony internetowe klubów piłkarskich w Polsce.
- oliver
- Juventino
Odra, Polonia (tzn Groclin) Amica, Szczakowianka i i Stomil Olsztyn fakt jest pięć.Slepy_fan pisze:, bo na palcach jednej ręki można policzyć lepiej prowadzone strony internetowe klubów piłkarskich w Polsce.
Zbliżają się derby Mediolanu dla każdego fana Calcio na pewno sprawa dość ciekawa, tym bardziej, że obie drużyny walczą o Scudetto. Oczywiście nie będę kibicował żadnej ekipie, ale fajnie było by gdyby jednak Milan wygrał i w ostateczności odebrał Sucdetto Interowi. W ostatnich meczach Milan spisywał się naprawdę dobrze, ktoś tu wywlekł jeden mecz z Palermo może i faktycznie był słaby, ale Inter od początku roku gra słabo ostatnie punkty w dwóch meczach uratowane rzutem na taśmę. Zobaczmy jak to będzie u buka na Milan daje i myślę, że się nie zawiodę.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Madara
- Juventino
Milan jest na fali i to na pewno daje im przewagę przede wszystkim u fanów.
Natomiast jest całkiem inaczej.
Derby rządzą się swoimi prawami.
To inne mecze od pozostałych.
Inter coś ostatnio spuścił z tonu, ale to nie znaczy, że tanio skórę sprzeda.
Wynik jest sprawą otwartą i nie ma tu faworytów.
Natomiast jest całkiem inaczej.
Derby rządzą się swoimi prawami.
To inne mecze od pozostałych.
Inter coś ostatnio spuścił z tonu, ale to nie znaczy, że tanio skórę sprzeda.
Wynik jest sprawą otwartą i nie ma tu faworytów.
- tabo89
- Juventino
Ja bym zdecydowanie postawił na Milan, ostatnio są w świetnej formie a Inter trochę spuścił z tonu. Milan jest jak najbardziej na fali wznoszącej a wygranie derbów jeszcze bardzie doda im skrzydeł. Nie wiem skąd u nich nagle tak wysoka forma ale obecnie sam Ronaldinho jest w stanie wygrać dla nich mecz. To ten sam zawodnik co kilka lat temu w Barcy. Ponownie w składzie jest też Beckham, jak wiadomo bardzo doświadczony - obecnośc takich zawodników mocno podnosi morale drużyny.
Jak dla mnie będzie to wysoka wygrana Milanu, co szczerze mówiąc bardziej mi się spodoba niż wygrana Interu
Jak dla mnie będzie to wysoka wygrana Milanu, co szczerze mówiąc bardziej mi się spodoba niż wygrana Interu
- Bubu1899
- Milanista
Bylo tak jak ktos wyzej napisal. Milan mial znacznie wiecej sytuacji a Palermo strzelalo... Np Pato z 3m w pilke nie trafil... W sumie w ostatnich 10 minutach Milan stworzyl sytuacji tyle ze spokojnie z 0:2 zrobi sie 4:2.. NIe zrobilo sie bo skutecznosc tego dnia byla maksymalnie niska.Luker pisze:Niech mnie jakis milanista poprawi jesli sie myle.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!