Transfery w Europie
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Gago - kompletny niewypał Realu, mi osobiście kojarzy się z kompromitacją na Anfield kiedy oberwali 4 do zera. Przyspawali go do ławki, później rzucany po różnych klubach, z których żaden nie chciał pokryć jego pensji. Też dołożył swoje do zeszłorocznej Romy.
Dla mnie (i raczej nie tylko mnie) znacznie gorszy wybór od Gargano albo Bruno ale widocznie Valencia nie chciała wydawać zbyt wiele i możliwie jak najszybciej sprowadzić pomocnika.
Dla mnie (i raczej nie tylko mnie) znacznie gorszy wybór od Gargano albo Bruno ale widocznie Valencia nie chciała wydawać zbyt wiele i możliwie jak najszybciej sprowadzić pomocnika.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Burak Yilmaz odszedł do Galatasaray. Cóż, z zainteresowania Burakiem nic nie wyszło i 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
No cóż, mając w ataku Giovinco i Vucinicia, czy nawet Quagsona, transfer okrytonasiennej rośliny uprawnej byłby zbędny. Chyba tylko w celu podniesienia wartości marketingowej koszulek i pamiątek, a także ogólnie prestiżu naszego klubu w Turcjijackop pisze:Burak Yilmaz odszedł do Galatasaray. Cóż, z zainteresowania Burakiem nic nie wyszło i

BESTER MANN, BESTEEER !

- pumex
- Juventino
Oczywiście w Juve kogoś takiego nie chciałbym, szczególnie teraz, gdy do ofensywy potrzebujemy kogoś ekstra, ale sporo pisało się o zainteresowaniu Lazio tym piłkarzem i zaawansowanych negocjacjach z jego byłym klubem. Chętnie bym go zobaczył w koszulce Biancocelestich, po prostu z ciekawości, czy dałby radę poza ligą turecką, w trudnej dla napastników SerieAjackop pisze:Burak Yilmaz odszedł do Galatasaray. Cóż, z zainteresowania Burakiem nic nie wyszło i

- francois
- Juventino
Nieźle ten Burak wodził za nos pół Europyjackop pisze:Burak Yilmaz odszedł do Galatasaray. Cóż, z zainteresowania Burakiem nic nie wyszło i

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- konrad18_88
- Juventino
Patrzac na jego CV to Stambul chlopak dobrze zna, grajac w Besiktasie, Fene a teraz (mam nadzieje) bedac klubowym kolega Melo.jackop pisze:Burak Yilmaz odszedł do Galatasaray. Cóż, z zainteresowania Burakiem nic nie wyszło i
- Alfa i Omega
- Juventino
Matko Boska, Espaneta, gdzieś Ty był? To przez ostatnie tygodnie był na JuvePoland temat numer jeden, nie poruszaj go znowu, bo wywołasz burzę
Marco to kibic Starej Damy od małego, jest fura jego zdjęć w naszej koszulce, od pół roku wszyscy byli pewni, że trafi do nas (Marotta proponował za niego w styczniu 3 miliony, niewiele brakowało, żeby zaklepać)
Konkluzja tego była taka, że forsa za gruba, ale kapitan Katarczyk ma gest, a Verratti pewnie pogra w PSG całkiem dużo \o/ Inni natomiast twierdzą, że to szlama bez honoru, bo nie mając oferty z Juve, mógł wybrać ofertę z Juve. Oczywiście, za tą transakcją stoi przede wszystkim Leonardo (grabieżca klubów z Serie A) i Ancelotti który, wszystko na to wskazuje, próbować będzie odtworzyć sposób gry Milanu sprzed pięciu lat z Pastore (alias Kaka) i Verrattim (alias Pirlo) na boisku.
To tak skrótowo i bez wyzwisk opowiedziałem Ci jakieś dwie strony w temacie "Marco Verratti", dwanaście w "Mercato 2012/13" i dwie w "Transfery w Serie A 2012/13"

Konkluzja tego była taka, że forsa za gruba, ale kapitan Katarczyk ma gest, a Verratti pewnie pogra w PSG całkiem dużo \o/ Inni natomiast twierdzą, że to szlama bez honoru, bo nie mając oferty z Juve, mógł wybrać ofertę z Juve. Oczywiście, za tą transakcją stoi przede wszystkim Leonardo (grabieżca klubów z Serie A) i Ancelotti który, wszystko na to wskazuje, próbować będzie odtworzyć sposób gry Milanu sprzed pięciu lat z Pastore (alias Kaka) i Verrattim (alias Pirlo) na boisku.
To tak skrótowo i bez wyzwisk opowiedziałem Ci jakieś dwie strony w temacie "Marco Verratti", dwanaście w "Mercato 2012/13" i dwie w "Transfery w Serie A 2012/13"

- Vimes
- Juventino
Wojtek Szczęsny chyba powinien zacząć się obawiać o swoje miejsce w wyjściowej jedenastce, bo według plotek Arsenal i Tottenham walczą o podpis Julio Cesara, a takiego bramkarza raczej nie kupuje się na ławkę.
- francois
- Juventino
Już widzę, jak Wenger inwestuje sporą kasę w bramkarza, mając takie dziury w polu. Wojtek może się czuć względnie spokojnie - Euro powinno go już nauczyć pokory.Vimes pisze:Wojtek Szczęsny chyba powinien zacząć się obawiać o swoje miejsce w wyjściowej jedenastce, bo według plotek Arsenal i Tottenham walczą o podpis Julio Cesara, a takiego bramkarza raczej nie kupuje się na ławkę.
BTW Oscar w Chelsea :shock: The Blues królem tego okienka transferowego

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Castiel
- Juventino
Tamtejszą ligą w ogóle się nie interesuje i szczerze przyznam, że pierwszy raz słyszę o tym chłopaku. Dobry jest? Patrząc na kwotę transferu aż mnie ciarki przechodzą.francois pisze: BTW Oscar w Chelsea :shock: The Blues królem tego okienka transferowego
- Antek666
- Juventino
francois pisze:no tym razem lekką ręką Romek wydał ok 25mln na piłkarza.ALe fakt,uzdolniony ten cały Oscar,kto wie może nowy Kaka,no lub skończy jak Diego i inne Klebersony :lol:Vimes pisze:
BTW Oscar w Chelsea :shock: The Blues królem tego okienka transferowego
ciekawe kim załatają dziurę po Drogbie...? Myślę,że jakiś Hulk lub Falcao jeszcze do nich trafi tego lata...
- francois
- Juventino
Jedyny raz chłopaka w akcji widziałem w meczu Dania - Brazylia przed Euro i zrobił na mnie olbrzymie wrażenie. W Chelsea chcą odmłodzić skład, więc powinien to być wymarzony następca Lamparda. Ale z drugiej strony wiadomo jak to jest z tymi talentamiCastiel pisze:Tamtejszą ligą w ogóle się nie interesuje i szczerze przyznam, że pierwszy raz słyszę o tym chłopaku. Dobry jest? Patrząc na kwotę transferu aż mnie ciarki przechodzą.francois pisze: BTW Oscar w Chelsea :shock: The Blues królem tego okienka transferowego

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Alfa i Omega
- Juventino
francois... Romualdo wtopił już tyle kasy w Czelsę i miał tyle niewypałów transferowych, że mówienie, że on cokolwiek ryzykuje wydając kasę na kogokolwiek to nadużycie. Abramowicz to Abramowicz, ma te swoje ruble i funciaki, to się bawi.
- Tacchinardi.
- Juventino
Żartujesz? A co z Paris Saint-Germain? Wydali więcej i to na lepszych zawodników. Lavezzi, Silva, Ibra, Verratti to nazwiska bardziej imponujące od Oscara, Hazarda i Marina. Co do poszczególnych kwot zapłaconych za zawodników to też lepiej to wypada u Francuzów - 32 mln za Oscara to bardzo duża kwota.francois pisze:The Blues królem tego okienka transferowego