Stroje na sezon 2011/2012
- jarmel
- Redaktor
Przecież to nie jest jeszcze żaden oficjalny wzór :roll:esteban pisze:Może i lepsze, ale myślę że nike mogło się bardziej postarać...FalsoVero pisze:Straszny PS, widać po herbie. Co do wzoru koszulki to mi się podoba na pewno lepsze niż te złote i srebrne.
#AllegriOut
- Kamil_on
- Juventino
Wzór całkiem ciekawy, ale kolor do...
Byłoby ładnie gdyby zamiast różu był łososiowy, coś ala z sezonu 2002/2003 (albo 2003/2004 - nie pamiętam już). Tym koszulkom mówię nie, ale życie mnie nauczyło, że lepiej czekać na oficjalne informacje 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- gruzin_juve
- Juventino
Że jaki? http://demotywatory.pl/1115045/KoloryKamil_on pisze:Wzór całkiem ciekawy, ale kolor do...Byłoby ładnie gdyby zamiast różu był łososiowy, coś ala z sezonu 2002/2003 (albo 2003/2004 - nie pamiętam już). Tym koszulkom mówię nie, ale życie mnie nauczyło, że lepiej czekać na oficjalne informacje
Wiadomo już kiedy będzie prezentacja nowych strojów? Jak to było w zeszłym roku? Kiedy pokazali stroje, bo ja już nie pamiętam..
- Vimes
- Juventino
W zeszłym roku prezentacja nowych strojów odbyła się 2 lipca. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego z tym, że rok finansowy jest zamykany 30 czerwcagruzin_juve pisze: Jak to było w zeszłym roku? Kiedy pokazali stroje, bo ja już nie pamiętam..

- bendzamin
- Redaktor

Podobno tak maja wygladac koszulki Atletico, z tym, ze to jest jakis model specjalny na 100-lecie czegostam

- Fonczek1947
- Juventino
Może nam oddzielili by te paski różoFym kolorem?beka pisze:
Podobno tak maja wygladac koszulki Atletico, z tym, ze to jest jakis model specjalny na 100-lecie czegostamMi sie bardzo podoba ten wzor pasiaka. Klasycznie, z odrobina innowacji, czyli oddzieleniem paskow innym kolorem. Nie obrazilbym sie, gdyby nike zrobilo u nas cos na podobienstwo tej koszulki, na pewno lepsze to, niz jakies fortepiany.
Moim zdaniem już na 100% wyjazdowa będzie z tą gwiazdą.
- Mateuszello
- Juventino
Według mnie ciekawie by wyglądało jakby wszystkie wstawki były jednolite(np. sezon 08/09)Fonczek1947 pisze:Może nam oddzielili by te paski różoFym kolorem?beka pisze:
Podobno tak maja wygladac koszulki Atletico, z tym, ze to jest jakis model specjalny na 100-lecie czegostamMi sie bardzo podoba ten wzor pasiaka. Klasycznie, z odrobina innowacji, czyli oddzieleniem paskow innym kolorem. Nie obrazilbym sie, gdyby nike zrobilo u nas cos na podobienstwo tej koszulki, na pewno lepsze to, niz jakies fortepiany.
Ciekawe jak by wyglądały, np różowe litery i numer itp. Może nawet lepiej niż żółć

Po czym to wnioskujeszFonczek1947 pisze:Moim zdaniem już na 100% wyjazdowa będzie z tą gwiazdą.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
zostanę pewnie potępiony na wieki, ale dla mnie koszulka wyjazdowa numero uno ostatnich lat to 2004 rok
http://www.wesellsoccershirts.com/itali ... -2004-2005
uwielbiam ją i poluję na nią intensywnie na allegro
póki co nieskutecznie 
ta Atletico też mi pasuje, bez wydziwiania pasiaczek
http://www.wesellsoccershirts.com/itali ... -2004-2005
uwielbiam ją i poluję na nią intensywnie na allegro

ta Atletico też mi pasuje, bez wydziwiania pasiaczek

- Azazel
- Juventino
Z koszulek wyjazdowych to ta i z tego sezonu, jeszcze bez sponsora
. Teraz prawdopodobnie będzie gwiazda, nienajlepszy kolor, ale ujdzie, jak zawsze...
- Bianconeri23
- Juventino
Mnie najbardziej z wyjazdowych podoba się ta: http://www.sportsandfashionmall.com/Sto ... -ZJ5-1.jpg
A co do nowych to poczekajmy na oficjalną prezentacje bo te wszystkie przecieki wyglądają bardzo kiepsko.
A co do nowych to poczekajmy na oficjalną prezentacje bo te wszystkie przecieki wyglądają bardzo kiepsko.

- Mateuszello
- Juventino
Zawsze nie rozumiałem/rozumiem jak oni te włoskie barwy umieścili(jeżeli to właśnie miały prezentować. Jakby ten pionowy pasek był po lewej to by jeszcze jakoś przypominało włoską flagę.Bianconeri23 pisze:Mnie najbardziej z wyjazdowych podoba się ta: http://www.sportsandfashionmall.com/Sto ... -ZJ5-1.jpg
Myślicie, że i w tym sezonie będzie coś A La Italia

Do wrzuconych ostatnio nike'owych strojów bramkarskich pasowałaby taka kompozycja.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- zippo01
- Juventino
z ostatnich lat najlepsze był te stroje głównie wyjazdówki- http://pl.juventus.wikia.com/wiki/Stroj ... ie_2009/10
- Bianconero92
- Juventino
Jeden z wpisów z forum Górnika Zabrze.
Stało się! W czwartek prezydent podpisał ustawę hazardową. Co to oznacza dla polskiego kibica? Na przykład to, że za wyjście na ulicę w koszulce Realu albo Juventusu będzie mógł trafić przed sąd.
Po południu na stronie Kancelarii Prezydenta pojawiła się lista ustaw, które w czerwcu podpisał Bronisław Komorowski. Wśród nich ta najważniejsza ze sportowego punktu widzenia - ustawa hazardowa. Prezydent nie skierował jej do Trybunału Konstytucyjnego, zatem wejdzie w życie 14 dni po opublikowaniu w dzienniku ustaw.
Na jej mocy zakazana jest gra na automatach o niskich wygranych, tzw. jednorękich bandytach (które są już systematycznie likwidowane od zeszłego roku), uprawianie hazardu w internecie poza licencjonowanymi zakładami zarejestrowanymi w Polsce, reklamowanie tego typu rozrywek czy sponsorowanie klubów przez firmy bukmacherskie.
Ale kibice mogą zostać pociągnięci do odpowiedzialności nie tylko za nielegalną partyjkę w pokera czy obstawienie wyniku meczu w firmie niezarestrowanej w Polsce.
Jeśli nowe prawo rzeczywiście będzie respektowane, kibice odpowiedzą nawet za wyjście na ulicę w koszulce klubu sponsorowanego przez firmę bukmacherską!
- To może być uznane za reklamę - przestrzega w "Tygodniku Kibica" stojący za ustawą wiceminister finansów Jacek Kapica.
Kowalski ryzykuje więc karę, wychodząc z domu w koszulce sponsorowanego przez bwin Realu Madryt czy Juventusu Turyn. Na koszulkach "Starej Damy" jest logo innego bukmachera BetClic, który swego czasu był strategicznym sponsorem Lecha, ale w związku z ustawą hazardową musiał się wycofać z polskiego rynku.
Nowa ustawa hazardowa jest jednym głosem krytykowana przez środowisko sportowe.
- Dojdzie wkrótce do tego, że w Polsce ścigani będą wszyscy, którzy na podwórku, w parku czy na stadionie będą ubrani w koszulkę Realu, Juventusu czy wielu innych znanych klubów na świecie sponsorowanych przez firmy bukmacherskie - irytuje się w swoim felietonie w interia.pl były piłkarz Juve Zbigniew Boniek.
W szafie trzeba będzie zostawić koszulki m.in. takich klubów Juventus Turyn (BetClic), Real Madryt (bwin.com), Sevilla (12bet) czy Wolverhampton (Sportingbet).
- Producenci koszulek mogą zrobić koszulkę bez reklamy, przecież to nie reklama mówi o tym, czyja to jest koszulka - proponuje całkiem na poważnie minister Kapica.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Fonczek1947
- Juventino
To żeś zabłysnąłBianconero92 pisze:Jeden z wpisów z forum Górnika Zabrze.
Stało się! W czwartek prezydent podpisał ustawę hazardową. Co to oznacza dla polskiego kibica? Na przykład to, że za wyjście na ulicę w koszulce Realu albo Juventusu będzie mógł trafić przed sąd.
Po południu na stronie Kancelarii Prezydenta pojawiła się lista ustaw, które w czerwcu podpisał Bronisław Komorowski. Wśród nich ta najważniejsza ze sportowego punktu widzenia - ustawa hazardowa. Prezydent nie skierował jej do Trybunału Konstytucyjnego, zatem wejdzie w życie 14 dni po opublikowaniu w dzienniku ustaw.
Na jej mocy zakazana jest gra na automatach o niskich wygranych, tzw. jednorękich bandytach (które są już systematycznie likwidowane od zeszłego roku), uprawianie hazardu w internecie poza licencjonowanymi zakładami zarejestrowanymi w Polsce, reklamowanie tego typu rozrywek czy sponsorowanie klubów przez firmy bukmacherskie.
Ale kibice mogą zostać pociągnięci do odpowiedzialności nie tylko za nielegalną partyjkę w pokera czy obstawienie wyniku meczu w firmie niezarestrowanej w Polsce.
Jeśli nowe prawo rzeczywiście będzie respektowane, kibice odpowiedzą nawet za wyjście na ulicę w koszulce klubu sponsorowanego przez firmę bukmacherską!
- To może być uznane za reklamę - przestrzega w "Tygodniku Kibica" stojący za ustawą wiceminister finansów Jacek Kapica.
Kowalski ryzykuje więc karę, wychodząc z domu w koszulce sponsorowanego przez bwin Realu Madryt czy Juventusu Turyn. Na koszulkach "Starej Damy" jest logo innego bukmachera BetClic, który swego czasu był strategicznym sponsorem Lecha, ale w związku z ustawą hazardową musiał się wycofać z polskiego rynku.
Nowa ustawa hazardowa jest jednym głosem krytykowana przez środowisko sportowe.
- Dojdzie wkrótce do tego, że w Polsce ścigani będą wszyscy, którzy na podwórku, w parku czy na stadionie będą ubrani w koszulkę Realu, Juventusu czy wielu innych znanych klubów na świecie sponsorowanych przez firmy bukmacherskie - irytuje się w swoim felietonie w interia.pl były piłkarz Juve Zbigniew Boniek.
W szafie trzeba będzie zostawić koszulki m.in. takich klubów Juventus Turyn (BetClic), Real Madryt (bwin.com), Sevilla (12bet) czy Wolverhampton (Sportingbet).
- Producenci koszulek mogą zrobić koszulkę bez reklamy, przecież to nie reklama mówi o tym, czyja to jest koszulka - proponuje całkiem na poważnie minister Kapica.

Co do koszulek. 1 lipca zawsze były prezentacje?