Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 16:26

Mati1990 pisze:Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:

http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137

Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.
Nie wiem jak wam, ale mi te stroje kompletnie sie nie podobaja. Sa ochydne, beznadziejne i etc.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 16:26

Mati1990 pisze:Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:

Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.
Fatalne są te fale. Z daleka już je widać :doh: Na dodatek interiści też będą mieli takie :doh:. Czego te amerykańce nie wymyślą :doh:
Na plus jedynie barwy Italii na rękawkach. No i brak sponsora, fajnie by było grać w "czystych".

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Tharp

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 16:31

nie wygladaja najgorzej, a jak dojdzie logo sponsora to bedzie jeszcze lepiej.
Przypominaja mi troche domowki z 05/06.
Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac pod koniec.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 17:06

NIEEEEEEEEE :!: :!: :!: :doh: :angry: :evil:
Boże błagam CIĘ o strzelenie tych Nike'owiczów w te ich łby :pray:

sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 17:06

Tharp pisze:nie wygladaja najgorzej, a jak dojdzie logo sponsora to bedzie jeszcze lepiej.
Przypominaja mi troche domowki z 05/06.
Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac pod koniec.
Dla mnie te stroje to tragizm.

Obrazek
Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 17:45

O M G :doh:
widzicie to łączenie pasów przy lewym rękawie? to są jakieś jaja...
aż strach pomyśleć jakie będą wyjazdowe...
:|

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 17:59

wyglądają jakby to były koszulki do pępka xd

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 18:01

przeciez tak nie moze wygladac nasza koszulka przeciez to strasznie wyglada :/

Bianconeri23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 18:04

Miejmy nadzieję że nasze koszulki będą inne, już lepiej się prezentują polówki Faji.

Obrazek
EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 18:27

Eric6666 pisze:wyglądają jakby to były koszulki do pępka xd
Zamiast bezmyślnie klikać, a potem pisać głupie posty proponowałbym zacząć czytać. Pomijając fakt, że Mati1990 napisał, że "jest to wersja dla dzieci", to jeszcze jak byk widnieje na stronie, którą obejrzałeś "Bimbi Piccoli", co nawet jak nie znasz włoskiego może dać do myślenia.

A koszulki tragiczne. Chociaż dzięki temu, że pojawią się nowe koszulki, może obecne, o niebo lepsze meczówki potanieją, więc wreszcie mnie będzie na takową stać :prochno:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 19:02

To nie mogą być nasze koszulki. Widać, że są zrobione byle jak żeby sobie dzieciaki miały.

Jestem w szoku jak tragiczną marką jest Nike. Zrobienie takiej brzydkiej i niedokładnej koszulki i wypuszczanie jej w sklepach? Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce. Nike coraz bardziej się ośmiesza. Jest tyle mniej znanych firm, które są bardzo dobre a my wybieramy najbardziej komercyjną.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 20:08

EjsI pisze:
Eric6666 pisze:wyglądają jakby to były koszulki do pępka xd
Zamiast bezmyślnie klikać, a potem pisać głupie posty proponowałbym zacząć czytać. Pomijając fakt, że Mati1990 napisał, że "jest to wersja dla dzieci", to jeszcze jak byk widnieje na stronie, którą obejrzałeś "Bimbi Piccoli", co nawet jak nie znasz włoskiego może dać do myślenia.

A koszulki tragiczne. Chociaż dzięki temu, że pojawią się nowe koszulki, może obecne, o niebo lepsze meczówki potanieją, więc wreszcie mnie będzie na takową stać :prochno:
przepraszam, że cię uraziłem o wszechwiedzący. Czasami zamiast bezmyślnie czytać warto zauważyć emotikony itd. które ci podpowiedzą np. ironię itd. :rotfl:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 20:11

Bobeknaklo pisze:Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce.
A to nie jest przypadkiem takie zapięcie przy kołnierzyku jakie mają zazwyczaj ubrania dla małych dzieci? O ile dobrze widzę, to tak to wygląda.

Skoro Inter ma koszulki wyjazdowe z z jakimś tam wężem czy jaszczurką to nie zdziwię się jeśli Nike upchnie nam jakąś zebrę, chociaż nie byłbym zdziwiony gdyby zamiast niej dali byka. :lol:

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 20:33

Szymek pisze:
Bobeknaklo pisze:Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce.
A to nie jest przypadkiem takie zapięcie przy kołnierzyku jakie mają zazwyczaj ubrania dla małych dzieci? O ile dobrze widzę, to tak to wygląda.
Też mi się zdaje, że to "paskudne łączenie pasów" po lewej stronie, to nie jest efekt pracy żadnej totalnie nieudolnej krawcowej, jeszcze głupszego fotografa i ludzi odpowiedzialnych za umieszczenie takiego bubla na oficjalnej stronie Nike. Przecież nie od dziś wiadomo, że dziecięce główki są w stosunku do ludzi dorosłych, nieproporcjonalne większe od korpusu-klatki piersiowej. Mam wrażenie, że to - jak napisał mój przedmówca - takie zapięcie na guziki, który powiększa kołnierzyk, ażeby łatwo można było główkę przezeń przecisnąć... :wink:

Jednakowoż całość, o ile jest faktycznie wzorowana na "dorosłej wersji" na ten sezon, mnie osobiście nie przypada do gustu. Mam przynajmniej nadzieję, że "wyjazdówki" będą ładniejsze. :płaczę:

Pozdrawiam!
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2010, 22:43

oby nike przez te koszulki splajtowala....

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
ODPOWIEDZ