Koszulki na sezon 2010/2011
- sFieSu
- Juventino
Nie wiem jak wam, ale mi te stroje kompletnie sie nie podobaja. Sa ochydne, beznadziejne i etc.Mati1990 pisze:Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137
Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.

- Brutalo
- Juventino
Fatalne są te fale. Z daleka już je widać :doh: Na dodatek interiści też będą mieli takie :doh:. Czego te amerykańce nie wymyślą :doh:Mati1990 pisze:Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:
Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.
Na plus jedynie barwy Italii na rękawkach. No i brak sponsora, fajnie by było grać w "czystych".
- Tharp
nie wygladaja najgorzej, a jak dojdzie logo sponsora to bedzie jeszcze lepiej.
Przypominaja mi troche domowki z 05/06.
Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac pod koniec.
Przypominaja mi troche domowki z 05/06.
Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac pod koniec.
- Mateuszello
- Juventino
NIEEEEEEEEE :!: :!: :!: :doh:Mati1990 pisze:Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:

Boże błagam CIĘ o strzelenie tych Nike'owiczów w te ich łby

- AVE JUVE!!!
- Juventino
przeciez tak nie moze wygladac nasza koszulka przeciez to strasznie wyglada 

- Bianconeri23
- Juventino
Miejmy nadzieję że nasze koszulki będą inne, już lepiej się prezentują polówki Faji.

- EjsI
- Juventino
Zamiast bezmyślnie klikać, a potem pisać głupie posty proponowałbym zacząć czytać. Pomijając fakt, że Mati1990 napisał, że "jest to wersja dla dzieci", to jeszcze jak byk widnieje na stronie, którą obejrzałeś "Bimbi Piccoli", co nawet jak nie znasz włoskiego może dać do myślenia.Eric6666 pisze:wyglądają jakby to były koszulki do pępka xd
A koszulki tragiczne. Chociaż dzięki temu, że pojawią się nowe koszulki, może obecne, o niebo lepsze meczówki potanieją, więc wreszcie mnie będzie na takową stać

- Bobeknaklo
- Juventino
To nie mogą być nasze koszulki. Widać, że są zrobione byle jak żeby sobie dzieciaki miały.
Jestem w szoku jak tragiczną marką jest Nike. Zrobienie takiej brzydkiej i niedokładnej koszulki i wypuszczanie jej w sklepach? Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce. Nike coraz bardziej się ośmiesza. Jest tyle mniej znanych firm, które są bardzo dobre a my wybieramy najbardziej komercyjną.
Jestem w szoku jak tragiczną marką jest Nike. Zrobienie takiej brzydkiej i niedokładnej koszulki i wypuszczanie jej w sklepach? Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce. Nike coraz bardziej się ośmiesza. Jest tyle mniej znanych firm, które są bardzo dobre a my wybieramy najbardziej komercyjną.
- Eric6666
- Juventino
przepraszam, że cię uraziłem o wszechwiedzący. Czasami zamiast bezmyślnie czytać warto zauważyć emotikony itd. które ci podpowiedzą np. ironię itd. :rotfl:EjsI pisze:Zamiast bezmyślnie klikać, a potem pisać głupie posty proponowałbym zacząć czytać. Pomijając fakt, że Mati1990 napisał, że "jest to wersja dla dzieci", to jeszcze jak byk widnieje na stronie, którą obejrzałeś "Bimbi Piccoli", co nawet jak nie znasz włoskiego może dać do myślenia.Eric6666 pisze:wyglądają jakby to były koszulki do pępka xd
A koszulki tragiczne. Chociaż dzięki temu, że pojawią się nowe koszulki, może obecne, o niebo lepsze meczówki potanieją, więc wreszcie mnie będzie na takową stać
- Szymek
- Juventino
A to nie jest przypadkiem takie zapięcie przy kołnierzyku jakie mają zazwyczaj ubrania dla małych dzieci? O ile dobrze widzę, to tak to wygląda.Bobeknaklo pisze:Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce.
Skoro Inter ma koszulki wyjazdowe z z jakimś tam wężem czy jaszczurką to nie zdziwię się jeśli Nike upchnie nam jakąś zebrę, chociaż nie byłbym zdziwiony gdyby zamiast niej dali byka. :lol:
- Azrael
- Juventino
Też mi się zdaje, że to "paskudne łączenie pasów" po lewej stronie, to nie jest efekt pracy żadnej totalnie nieudolnej krawcowej, jeszcze głupszego fotografa i ludzi odpowiedzialnych za umieszczenie takiego bubla na oficjalnej stronie Nike. Przecież nie od dziś wiadomo, że dziecięce główki są w stosunku do ludzi dorosłych, nieproporcjonalne większe od korpusu-klatki piersiowej. Mam wrażenie, że to - jak napisał mój przedmówca - takie zapięcie na guziki, który powiększa kołnierzyk, ażeby łatwo można było główkę przezeń przecisnąć...Szymek pisze:A to nie jest przypadkiem takie zapięcie przy kołnierzyku jakie mają zazwyczaj ubrania dla małych dzieci? O ile dobrze widzę, to tak to wygląda.Bobeknaklo pisze:Te paskudne łączenia pasów, inne z jednej i drugiej strony, jak taki coś w ogóle może mieć miejsce.
Jednakowoż całość, o ile jest faktycznie wzorowana na "dorosłej wersji" na ten sezon, mnie osobiście nie przypada do gustu. Mam przynajmniej nadzieję, że "wyjazdówki" będą ładniejsze. :płaczę:
Pozdrawiam!
- PrzemasJuve
- Juventino
oby nike przez te koszulki splajtowala....
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!