Juventini na wypożyczeniach...
- wagner
- Juventino
za niedługo to on nam te 7 bramek strzeli w dwóch meczach z nami19 pisze:wiece co chyba zapomnieliscie o tym co amauri pokazywal jak nosil koszulke juve, dla tego czlowieka juz nie powinno byc miejsca w kadrze, niech bedzie jak najdalej, ten napastnik moze strzeli na sezon maks 7 bramek na wiecej go nie stac

:doh: Ty nie rozumiesz problemu, może tak będzie ze się znowu nie sprawdzi, pytanie tylko co jest z nami nie tak ze u nas się nie sprawdzil, a wszędzie indziej tak19 pisze:jestem prawie pewien ze jak wroci do juve to znowu nie bedzie strzelal
sorry, ale kazdy pilkarz co strzeli kilka bramek w parmie czy w catanii ma przechodzic do juve? no chyba nie

Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, 00:59 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
jestem prawie pewien ze jak wroci do juve to znowu nie bedzie strzelal
sorry, ale kazdy pilkarz co strzeli kilka bramek w parmie czy w catanii ma przechodzic do juve? no chyba nie
- Tharp
pierwszy sezon w Chievo: 4 bramki w 29 meczach, 1 bramka na 445 minut na boisku (brzmi znajomo?wagner pisze:to się staje nudne . . ale bardzo dobrze grał w Chievo, Palermo i teraz gra w Parmie . . a w Juve ? noTharp pisze:ja w to nie wierze, to nie jest amauri, tylko jakis fotomontaz cykniety fotoszopem. on tak u nas nie gral -.-Siewier pisze:Jak już mowa o Amaurim to polecam obejrzeć akcje w jego wykonaniu zaczynającą się w 1:05 z tego skrótu...to daje do myślenia, że to może nie z nim było coś nie tak . . . :doh: (niestety)
2 sezon: 3 bramki (w tym jedna samobojcza) w 24 meczach
3 sezon: 11 w 37
ogolnie 17 (albo i 18, <trollface.jpg>)ligowych bramek w 89 meczach (tyle samo co u nas strzelil w 71) Faktycznie, wymiatal w tym chievo. W palermo gral naprawde niezle (rozowe stroje pasowaly mu do wlosow i dodawaly pewnosci siebie?)
Niech siedzi w parmie, u nas tez wymiatal przez pol sezonu. Zobaczymy co bedzie dalej.
- ewerthon
- Juventino
W Juve też grał dobrze do momentu kontuzji, od tej pory był tylko bezużytecznym drewniakiem pobierającym wysoką pensję. Choćby strzelił 30 goli do końca sezonu, to i tak go nie chcę dalej widzieć w Juventusie.wagner pisze: to się staje nudne . . ale bardzo dobrze grał w Chievo, Palermo i teraz gra w Parmie . . a w Juve ?
- 19
- Juventino
dlaczego sie nie sprawdzil amauri czy tiago bo nie pasowali do juve, tiago wogole nie pasowal do serie a, a amauri dobrze gral w palermo o 8 miejsce w lidze i chyba nigdy nie przekroczyl 15 bramek w sezonie, nie sprawdzil sei w juve nie z powodu ze go zle ustawiano czy cos tylko jest sredniakiem
- Filippo911
- Juventino
7 bramek to on strzelił już w Parmie - 7 na 11 meczów19 pisze:wiece co chyba zapomnieliscie o tym co amauri pokazywal jak nosil koszulke juve, dla tego czlowieka juz nie powinno byc miejsca w kadrze, niech bedzie jak najdalej, ten napastnik moze strzeli na sezon maks 7 bramek na wiecej go nie stac
http://www.goal.com/en/people/brazil/28 ... ira-amauri
Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
Może faktycznie problem jest w Juve - źle ułożona taktyka - tu juz wiecej osób mnie poprze .
- 19
- Juventino
a ile strzelil w juventusie bramek? to napastnik ktory sie nie nadaje do juve a tlumaczenie go ze juve slabo gra to nie wytlumaczenie bo matri strzela, alex strzela, nawet toni wiecej potrafi od niego
- wagner
- Juventino
a w Juve grał źle o 8 miejsce19 pisze:amauri dobrze gral w palermo o 8 miejsce w lidze
chodziło mi o ten ostatni sezon w którym strzelił 11 bramek i dalej kontynuował dobrą grę w PalermoTharp pisze:Faktycznie, wymiatal w tym chievo.

po co Ty mi piszesz o poprzednich sezonach ? równie dobrze mogłeś napisać że grał w Napoli i Piacenzie i tam też nic nie strzelił (odpowiednio 6 i 7 meczy) , w Chievo tak na dobrą sprawę miała początek jego kariera
a Matri w jeszcze słabszym Cagliari strzelił bramek 1119 pisze:w tym sezonie grajac w slabym juve tylko w lidze strzelil chyba 0 bramek a matri grajac chyba w jeszcze slabszym juve strzelil 7
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, 12:04 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Henry rozegrał dla nas 18 meczów, większość chyba w niepełnym wymiarze czasowym, bo był traktowany jako czwarty czy piąty napastnik. Amauri zagrał w około 70 meczach Juventusu, więc miał wystarczająco dużo czasu, żeby wykazać swoją przydatność. Jeżeli nie jest w stanie wytrzymać presji to lepiej dla niego i dla nas, żeby został w Parmie.Filippo911 pisze:Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
Może faktycznie problem jest w Juve - źle ułożona taktyka - tu juz wiecej osób mnie poprze .
- deszczowy
- Juventino
A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?Vimes pisze:Henry rozegrał dla nas 18 meczów, większość chyba w niepełnym wymiarze czasowym, bo był traktowany jako czwarty czy piąty napastnik. Amauri zagrał w około 70 meczach Juventusu, więc miał wystarczająco dużo czasu, żeby wykazać swoją przydatność. Jeżeli nie jest w stanie wytrzymać presji to lepiej dla niego i dla nas, żeby został w Parmie.Filippo911 pisze:Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
- mateusz6
- Juventino
Zapomniałeś o Matrim. Ponoć mamy go wykupić.deszczowy pisze: A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?
Amauri miał trzy sezony na pokazania się. Więcej mu nie trzeba. Niech sobie macha łapami gdzieś indziej.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- ewerthon
- Juventino
Zostawić to trzeba było Trezeguet, a wywalić Iaquinte i Amaurusa. Jak widać gorzej niż teraz byśmy na tym nie wyszli, bo obaj nic w tym sezonie dla Juventusu nie zrobili. A Amauri to średniak, który najlepiej się sprawdza w prowincjonalnych klubach Serie A, gdzie jest największa gwiazdą.deszczowy pisze: A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?
Znalazłem śmieszny cytat z Wikipedii, nie wiem ile w tym prawdy jest, ale to bardzo ciekawe
W jego wieku Wayne Rooney strzelał gole dla reprezentacji AngliiAmauri do 18. roku życia traktował piłkę nożną jak zabawę, nie był zrzeszony w żadnym klubie, grał na przypadkowych boiskach w przypadkowych spotkaniach.

- deszczowy
- Juventino
Nie zapomniałem. Po prostu w przyszłym sezonie chciałbym widzieć atak podstawowy Matri-Quagliarellamateusz6 pisze:Zapomniałeś o Matrim. Ponoć mamy go wykupić.deszczowy pisze: A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?
Amauri miał trzy sezony na pokazania się. Więcej mu nie trzeba. Niech sobie macha łapami gdzieś indziej.

- Ciro85
- Juventino
Ciro Immobile rozpoczął nieźle nowy sezon na wypożyczeniu w Pescarze. W dwóch meczach zaliczył trzy bramki.
W 1 kolejce Pescara pokonała na wyjeździe Hellas Verone 2-1. Gol Immobile w 13 minucie.
skrót:
W 2 kolejce Pescara pokonała u siebie Empoli 3-2. Gole Ciro w 10 i 19 minucie a przy trzeciej bramce zaliczył asystę.
skrót:
Nasz zawodnik grający z numerem 17 (zapatrzył się w Trezeguet?
), nawet podszedł do karnego a to tylko świadczy, że pewnie się czuje w nowej drużynie. Po poprzednim sezonie który był kompletnie nieudany dla niego, mam nadzieję, że ten będzie o wiele lepszy.
W 1 kolejce Pescara pokonała na wyjeździe Hellas Verone 2-1. Gol Immobile w 13 minucie.
skrót:
W 2 kolejce Pescara pokonała u siebie Empoli 3-2. Gole Ciro w 10 i 19 minucie a przy trzeciej bramce zaliczył asystę.
skrót:
Nasz zawodnik grający z numerem 17 (zapatrzył się w Trezeguet?