Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 00:28

19 pisze:wiece co chyba zapomnieliscie o tym co amauri pokazywal jak nosil koszulke juve, dla tego czlowieka juz nie powinno byc miejsca w kadrze, niech bedzie jak najdalej, ten napastnik moze strzeli na sezon maks 7 bramek na wiecej go nie stac
za niedługo to on nam te 7 bramek strzeli w dwóch meczach z nami :whistle: nie nie zapomnieliśmy co robił w koszulce Juve (chociaż pierwszy sezon miał na poziomie , pragnę przypomnieć) sęk w tym ze widzimy co pokazuje gdzie indziej :whistle: prawda jest taka ze to my radzimy sobie gorzej, a nie Amauri jak to niektórzy uważali - uważają :whistle:
19 pisze:jestem prawie pewien ze jak wroci do juve to znowu nie bedzie strzelal
sorry, ale kazdy pilkarz co strzeli kilka bramek w parmie czy w catanii ma przechodzic do juve? no chyba nie
:doh: Ty nie rozumiesz problemu, może tak będzie ze się znowu nie sprawdzi, pytanie tylko co jest z nami nie tak ze u nas się nie sprawdzil, a wszędzie indziej tak :whistle: bo umiejętności jak widać ma, a my nie umiemy tego wykorzystać :whistle: a co jak tak jest nie tylko z Amaurim :?: inny przykład to Tiago :whistle: chyba warto się nad tym dłużej pochylić :whistle: :doh:
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, 00:59 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 00:32

jestem prawie pewien ze jak wroci do juve to znowu nie bedzie strzelal
sorry, ale kazdy pilkarz co strzeli kilka bramek w parmie czy w catanii ma przechodzic do juve? no chyba nie

Tharp

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 02:44

wagner pisze:
Tharp pisze:
Siewier pisze:Jak już mowa o Amaurim to polecam obejrzeć akcje w jego wykonaniu zaczynającą się w 1:05 z tego skrótu...
ja w to nie wierze, to nie jest amauri, tylko jakis fotomontaz cykniety fotoszopem. on tak u nas nie gral -.-
to się staje nudne . . ale bardzo dobrze grał w Chievo, Palermo i teraz gra w Parmie . . a w Juve ? no :whistle: to daje do myślenia, że to może nie z nim było coś nie tak . . . :doh: (niestety)
pierwszy sezon w Chievo: 4 bramki w 29 meczach, 1 bramka na 445 minut na boisku (brzmi znajomo?
2 sezon: 3 bramki (w tym jedna samobojcza) w 24 meczach
3 sezon: 11 w 37
ogolnie 17 (albo i 18, <trollface.jpg>)ligowych bramek w 89 meczach (tyle samo co u nas strzelil w 71) Faktycznie, wymiatal w tym chievo. W palermo gral naprawde niezle (rozowe stroje pasowaly mu do wlosow i dodawaly pewnosci siebie?)
Niech siedzi w parmie, u nas tez wymiatal przez pol sezonu. Zobaczymy co bedzie dalej.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 08:25

wagner pisze: to się staje nudne . . ale bardzo dobrze grał w Chievo, Palermo i teraz gra w Parmie . . a w Juve ?
W Juve też grał dobrze do momentu kontuzji, od tej pory był tylko bezużytecznym drewniakiem pobierającym wysoką pensję. Choćby strzelił 30 goli do końca sezonu, to i tak go nie chcę dalej widzieć w Juventusie.

19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 09:31

dlaczego sie nie sprawdzil amauri czy tiago bo nie pasowali do juve, tiago wogole nie pasowal do serie a, a amauri dobrze gral w palermo o 8 miejsce w lidze i chyba nigdy nie przekroczyl 15 bramek w sezonie, nie sprawdzil sei w juve nie z powodu ze go zle ustawiano czy cos tylko jest sredniakiem

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 09:51

19 pisze:wiece co chyba zapomnieliscie o tym co amauri pokazywal jak nosil koszulke juve, dla tego czlowieka juz nie powinno byc miejsca w kadrze, niech bedzie jak najdalej, ten napastnik moze strzeli na sezon maks 7 bramek na wiecej go nie stac
7 bramek to on strzelił już w Parmie - 7 na 11 meczów
http://www.goal.com/en/people/brazil/28 ... ira-amauri

Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
Może faktycznie problem jest w Juve - źle ułożona taktyka - tu juz wiecej osób mnie poprze .

19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 09:58

a ile strzelil w juventusie bramek? to napastnik ktory sie nie nadaje do juve a tlumaczenie go ze juve slabo gra to nie wytlumaczenie bo matri strzela, alex strzela, nawet toni wiecej potrafi od niego

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 10:00

19 pisze:amauri dobrze gral w palermo o 8 miejsce w lidze
a w Juve grał źle o 8 miejsce
Tharp pisze:Faktycznie, wymiatal w tym chievo.
chodziło mi o ten ostatni sezon w którym strzelił 11 bramek i dalej kontynuował dobrą grę w Palermo :whistle:
po co Ty mi piszesz o poprzednich sezonach ? równie dobrze mogłeś napisać że grał w Napoli i Piacenzie i tam też nic nie strzelił (odpowiednio 6 i 7 meczy) , w Chievo tak na dobrą sprawę miała początek jego kariera
19 pisze:w tym sezonie grajac w slabym juve tylko w lidze strzelil chyba 0 bramek a matri grajac chyba w jeszcze slabszym juve strzelil 7
a Matri w jeszcze słabszym Cagliari strzelił bramek 11 :wink:
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, 12:04 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 11:57

w tym sezonie grajac w slabym juve tylko w lidze strzelil chyba 0 bramek a matri grajac chyba w jeszcze slabszym juve strzelil 7

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 13:48

Filippo911 pisze:Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
Może faktycznie problem jest w Juve - źle ułożona taktyka - tu juz wiecej osób mnie poprze .
Henry rozegrał dla nas 18 meczów, większość chyba w niepełnym wymiarze czasowym, bo był traktowany jako czwarty czy piąty napastnik. Amauri zagrał w około 70 meczach Juventusu, więc miał wystarczająco dużo czasu, żeby wykazać swoją przydatność. Jeżeli nie jest w stanie wytrzymać presji to lepiej dla niego i dla nas, żeby został w Parmie.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 13:54

Vimes pisze:
Filippo911 pisze:Daleki jestem od porównywania , ale niektórzy pamiętają że był u nas kiedyś Henry - Thierry Henry i co ... "kiepski grajek" , nic z niego nie wyszło.
Henry rozegrał dla nas 18 meczów, większość chyba w niepełnym wymiarze czasowym, bo był traktowany jako czwarty czy piąty napastnik. Amauri zagrał w około 70 meczach Juventusu, więc miał wystarczająco dużo czasu, żeby wykazać swoją przydatność. Jeżeli nie jest w stanie wytrzymać presji to lepiej dla niego i dla nas, żeby został w Parmie.
A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 14:11

deszczowy pisze: A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?
Zapomniałeś o Matrim. Ponoć mamy go wykupić.

Amauri miał trzy sezony na pokazania się. Więcej mu nie trzeba. Niech sobie macha łapami gdzieś indziej.

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 14:20

deszczowy pisze: A może dać mu jeszcze jedną szansę? Wypchnąć Jakintę do Ruchu Radzionków, albo Sokoła Pniewy, a Amauriemu obniżyć pensję i zostawić go razem z Alexem i Tonim?
Zostawić to trzeba było Trezeguet, a wywalić Iaquinte i Amaurusa. Jak widać gorzej niż teraz byśmy na tym nie wyszli, bo obaj nic w tym sezonie dla Juventusu nie zrobili. A Amauri to średniak, który najlepiej się sprawdza w prowincjonalnych klubach Serie A, gdzie jest największa gwiazdą.

Znalazłem śmieszny cytat z Wikipedii, nie wiem ile w tym prawdy jest, ale to bardzo ciekawe
Amauri do 18. roku życia traktował piłkę nożną jak zabawę, nie był zrzeszony w żadnym klubie, grał na przypadkowych boiskach w przypadkowych spotkaniach.
W jego wieku Wayne Rooney strzelał gole dla reprezentacji Anglii :ok:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2011, 14:20

mateusz6 pisze:
Zapomniałeś o Matrim. Ponoć mamy go wykupić.

Amauri miał trzy sezony na pokazania się. Więcej mu nie trzeba. Niech sobie macha łapami gdzieś indziej.
Nie zapomniałem. Po prostu w przyszłym sezonie chciałbym widzieć atak podstawowy Matri-Quagliarella ;)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2011, 09:41

Ciro Immobile rozpoczął nieźle nowy sezon na wypożyczeniu w Pescarze. W dwóch meczach zaliczył trzy bramki.
W 1 kolejce Pescara pokonała na wyjeździe Hellas Verone 2-1. Gol Immobile w 13 minucie.
skrót:

W 2 kolejce Pescara pokonała u siebie Empoli 3-2. Gole Ciro w 10 i 19 minucie a przy trzeciej bramce zaliczył asystę.
skrót:

Nasz zawodnik grający z numerem 17 (zapatrzył się w Trezeguet? ;)), nawet podszedł do karnego a to tylko świadczy, że pewnie się czuje w nowej drużynie. Po poprzednim sezonie który był kompletnie nieudany dla niego, mam nadzieję, że ten będzie o wiele lepszy.

Zablokowany