Ekstraklasa 2008/2009
- Nevermind
- Juventino
Nie mam pojecia. A zaatakowalbys mnie nożem? :C .Michal17 pisze: Ciekawe czy powiedziałbyś mi to na żywo czy tylko przez internet taki mocny jesteś?
paku, Ultras ma rację, nie dawaj się sprowokować pokemonowi...
Ok. Nie mam zamiaru z toba dyskutowac. To ponizej mojego poziomu.
A jezeli chodzi o pokemonow. Smieszy mnie, jak Pies, czy jak kto woli milosnik kozikow ocenia doping Widzewa. To smieszne
Pokaz sie na jakims wyjezdzie, wtedy porozmawiamy.
paku pisze:Bo nie chcemy hołoty i śmieci na swoim stadionie.Juventino90 pisze: b) wasza psiarnia, czy zarzad nie wpuscila kibicow Widzewa na stadion.
Żydzewiaku, jak tam sezon w I lidze ?
Ultras, w sumie racja. EOT =D
Powiedz mi teraz co Widzew ma wspolnego z żydami.
Wykaz sie..
A sezon w I lidze? Mamy lidera, wiec chyba ok.
Bardzo dobrze. Dopingujemy zespol, niezaleznie od ligi i przeciwnikow.
A holota? Spotkajmy sie w Lodzi za rok

Wracajac do tematu. Smiesza mnie wypowiedzi takich piknikow jak ty. Poporstu mnie bawisz

Cos mnie ominelo. Wedlug mojej opinii to ja zostalem sprowokowany mianem "internetowego kibica".. Ponadtto moj ukochany klub zostal przez twojego idiotycznego kolege nazwany zydowskim.Ultras pisze:Paku daj spokój. To nie ma sensu. Nie daj się prowokować i sam nie prowokuj;)
A to juz chwytanie sie ostatniej deski i szczyt rozpaczy.
Mi kojarzycie sie jeszcze z brakiem ekipy wyjazdowej. I z bardzo kiepskim dopingiem, pomimo duzej frekwencji.paku pisze:
Ale on nie jest w stanie tego pojąć, bo my jako Wiślacy istniejemy tylko jako nożownicy.
Ta wyrazista osobowosc i znakomity trener napewno podniesie prestiz rozgrywek Ekstraklasy. Na pewno pomoze tez Gornikowi, a praca bedzie miala charakter zapoznawczy z polskimi realiami, bo po pewnym czasie pewnie Heniek obejmie reprezentacje.Okoni pisze:http://www.gornikzabrze.com/?id=1637
Henryk Kasperczak oficjalnie został nowym trenerem Górnika. Jak dla mnie bomba, Henio jest świetnym szkoleniowcem i myślę, że wzbogaci naszą ligę. Życzę powodzenia w trenowaniu Górnika
PS: Paku jestes wielki

Dziekuje za uwage

A co ma piknik do "nie-chodzenia na stadion"?Żuk pisze:Uwierz, nie Ty jeden chodzisz na meczeWracajac do tematu. Smiesza mnie wypowiedzi takich piknikow jak ty. Poporstu mnie bawiszTy nawet sobie nie wyobrażasz jak Ty bawisz :lol:
Piknik to tez kibic..

Dzieki. Wiele masz do powiedzenia w tej kwestii. Szanuje twoje zdanieŻuk pisze:
Dokładnie

Ostatnio zmieniony 16 września 2008, 20:16 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.
- Żuk
- Juventino
Uwierz, nie Ty jeden chodzisz na meczeWracajac do tematu. Smiesza mnie wypowiedzi takich piknikow jak ty. Poporstu mnie bawisz
Skończ już temat najkumatszy z kumatych, wielki fanatyku. Pogrążasz się
Dokładnie

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
- Michal17
- Juventino
Właśnie dlatego nazwałem Cię wcześniej głupim. Bawi Cię temat noży? Masz o tym jakiekolwiek pojęcie?Juventino90 pisze: Nie mam pojecia. A zaatakowalbys mnie nożem? :C .
Twojego poziomu? Nie rozśmieszaj mnie jeszcze bardziej...Juventino90 pisze: Ok. Nie mam zamiaru z toba dyskutowac. To ponizej mojego poziomu.
Naczytałeś się bzdur w necie, obejrzałeś kilka filmików na YT i lansujesz się na znawce sceny kibicowskiej, o której nie masz bladego pojęcia. Jakby trochę bardziej kumaci Widzewiacy czytali Twoje wypociny to zabiliby Cię śmiechem, nie mówiąc o przedstawicielach innych ekip.Juventino90 pisze: A jezeli chodzi o pokemonow. Smieszy mnie, jak Pies, czy jak kto woli milosnik kozikow ocenia doping Widzewa. To smieszne.
Pokaz sie na jakims wyjezdzie, wtedy porozmawiamy.
Ja nie jeżdżę na pokaz tylko dla Wisły. I nie Ty mnie będziesz oceniał.
A może wielki fanatyku przyjedziesz do Krakowa wspierać swoją zgodę? A może choć w Chorzowie będziesz kiedy My tam zawitamy? Po co czekać aż rok? Taki wyjazdowicz jak Ty z pewnością często wspiera Ruch...Juventino90 pisze:Spotkajmy sie w Lodzi za rok
I kto to mówi? Pierwszy nam pocisnąłeś od "psów"...Juventino90 pisze: Cos mnie ominelo. Wedlug mojej opinii to ja zostalem sprowokowany mianem "internetowego kibica".. Ponadtto moj ukochany klub zostal prez twojego idiotycznego kolege nazwany zydowskim.
To zdanie ostatecznie utwierdza mnie w przekonaniu, że wiedzę na tematy kibicowskie czerpiesz z "kibice.net"Juventino90 pisze:Mi kojarzycie sie jeszcze z brakiem ekipy wyjazdowej. I z bardzo kiepskim dopingiem, pomimo duzej frekwencji.
Żałosne.
- paku
- Juventino
Pikników?paku pisze:Juventino90 pisze: b) wasza psiarnia, czy zarzad nie wpuscila kibicow Widzewa na stadion.
Bo nie chcemy hołoty i śmieci na swoim stadionie.
Żydzewiaku, jak tam sezon w I lidze ?
Ultras, w sumie racja. EOT =D
Powiedz mi teraz co Widzew ma wspolnego z żydami.
Wykaz sie..
A sezon w I lidze? Mamy lidera, wiec chyba ok.
Bardzo dobrze. Dopingujemy zespol, niezaleznie od ligi i przeciwnikow.
A holota? Spotkajmy sie w Lodzi za rok
Wracajac do tematu. Smiesza mnie wypowiedzi takich piknikow jak ty. Poporstu mnie bawisz.

Sam się prowokujesz, i sam się gubisz w tym co piszesz. Szczyt rozpaczy powiadasz, a ciekawe w czym? Bo w tym że Wisła przegrała mecz z Lechem jakoś nie rozpaczam, nie rozpaczam również dlatego iż zobaczyłem super ekstra wyjazdową ekipe z pod znaku Amiki Wronki, liderów wsród lodówek i kuchenek. Tak swoją drogą ciekawe kiedy w Amice będzie akcja "Jedziesz na wyjazd ?! Lodówka firmy Amica 50% taniej"Juventino90 pisze:Cos mnie ominelo. Wedlug mojej opinii to ja zostalem sprowokowany mianem "internetowego kibica".. Ponadtto moj ukochany klub zostal przez twojego idiotycznego kolege nazwany zydowskim.Ultras pisze:Paku daj spokój. To nie ma sensu. Nie daj się prowokować i sam nie prowokuj;)

A gdzie ty chłopie słyszałeś nasz doping na własnym stadionie ? Chyba jedynie na YT. Nie znasz się, nie wypowiadaj się "znafco"Juventino90 pisze:Mi kojarzycie sie jeszcze z brakiem ekipy wyjazdowej. I z bardzo kiepskim dopingiem, pomimo duzej frekwencji.paku pisze:
Ale on nie jest w stanie tego pojąć, bo my jako Wiślacy istniejemy tylko jako nożownicy.

Skończ filozofować. Dziwne że nie napisałeś że Kasperczak prowadzil kiedyś Wisłe. I nie dodałeś że jesteśmy nożownikamiJuventino90 pisze:Ta wyrazista osobowosc i znakomity trener napewno podniesie prestiz rozgrywek Ekstraklasy. Na pewno pomoze tez Gornikowi, a praca bedzie miala charakter zapoznawczy z polskimi realiami, bo po pewnym czasie pewnie Heniek obejmie reprezentacje.Okoni pisze:http://www.gornikzabrze.com/?id=1637
Henryk Kasperczak oficjalnie został nowym trenerem Górnika. Jak dla mnie bomba, Henio jest świetnym szkoleniowcem i myślę, że wzbogaci naszą ligę. Życzę powodzenia w trenowaniu Górnika

To ja wiem, ale nie podlizuj się. Do spania.Juventino90 pisze:PS: Paku jestes wielki![]()

Wiesz po sobie, prawda ?Juventino90 pisze:Piknik to tez kibic..

Idź napij się Harnasia, w ten sposób wspierasz swój klub.
- Nevermind
- Juventino
Michal17 pisze:Właśnie dlatego nazwałem Cię wcześniej głupim. Bawi Cię temat noży? Masz o tym jakiekolwiek pojęcie?Juventino90 pisze: Nie mam pojecia. A zaatakowalbys mnie nożem? :C .
Nie bede rozwijal tego tematu. Nie ma takiej potrzeby. Ja wiem, ty wiesz.. To wystarczy.
Ciesze sie, ze moje wypowiedzi bawia cie, podobnie jak twoje mnie.Michal17 pisze: Twojego poziomu? Nie rozśmieszaj mnie jeszcze bardziej...
Mysle, ze czesciej krozystasz z YT niz ja, gdyz robie to sporadycznie.Michal17 pisze: Naczytałeś się bzdur w necie, obejrzałeś kilka filmików na YT i lansujesz się na znawce sceny kibicowskiej, o której nie masz bladego pojęcia. Jakby trochę bardziej kumaci Widzewiacy czytali Twoje wypociny to zabiliby Cię śmiechem, nie mówiąc o przedstawicielach innych ekip.
Czy mam jakies pojecie, nie tobie jest to oceniac.
Przeciez ty przed chwila oceniles mnie. Pomysl zanim cos napiszesz.Michal17 pisze: Ja nie jeżdżę na pokaz tylko dla Wisły. I nie Ty mnie będziesz oceniał.
Czy czesto wspieram Ruch? Musze cie zdziwic, bardzo zadko. Priorytetem jest dla mnie Widzew.Michal17 pisze: A może wielki fanatyku przyjedziesz do Krakowa wspierać swoją zgodę? A może choć w Chorzowie będziesz kiedy My tam zawitamy? Po co czekać aż rok? Taki wyjazdowicz jak Ty z pewnością często wspiera Ruch...
Ciekaw jestem, czy ty regularnie jezdzisz na Slask badz Gdansk.
Nie pisze na forum kibice.net ani nie przegladam tego forum.Michal17 pisze: To zdanie ostatecznie utwierdza mnie w przekonaniu, że wiedzę na tematy kibicowskie czerpiesz z "kibice.net"
Żałosne.
Wiec nie pisz farmazonow.
Nie przepadam za Harnasiem. Wole Warke i Lechapaku pisze: Idź napij się Harnasia, w ten sposób wspierasz swój klub..
Nie bede pil browara, ktory mi nie smakuje, aby pokazac "jak bardzo kocham Widzew".
PS: Paku nazwales mnie "zydzewiakiem". Nadal czekam na wyjasnienia jaki zwiazek ma Widzew z żydami.
- Michal17
- Juventino
Nie byłbym taki pewny. Ja wiem ale Ty chyba nie bardzo, a jeśli wiesz to czemu Cię to bawi? Ale racja: EOT.Juventino90 pisze: Nie bede rozwijal tego tematu. Nie ma takiej potrzeby. Ja wiem, ty wiesz.. To wystarczy.
Moja ocena to była (Uwaga! Trudne słowo!) IRONIA.Juventino90 pisze: Przeciez ty przed chwila oceniles mnie. Pomysl zanim cos napiszesz.
Nie znam Cię i nie wiem jak często i czy w ogóle jeździsz za Widzewem, nie wiem jakim jesteś kibicem i tego nie oceniam. Pozwoliłem sobie jednak podsumować Twoje durne wypowiedzi w tym temacie. I nawet jeśli faktycznie serce oddajesz za Widzew to jednak z Twoich słów wynika, że niewiele wiesz o kibicowskiej scenie Polski. Ty natomiast ciśniesz mi od nożowników, psów, pikników (to było do paku, ale to mój brat po szalu więc ciśniesz też mi) i do tego nawołujesz abym pokazał się na wyjazadach bo wg Ciebie nie jeżdżę. Skąd Ty to możesz wiedzieć?
Teraz jasne czy mam dalej tłumaczyć?
To była (Uwaga! Jeszcze trudniejsze słowo!) METAFORA...Juventino90 pisze:Nie pisze na forum kibice.net ani nie przegladam tego forum.Michal17 pisze:To zdanie ostatecznie utwierdza mnie w przekonaniu, że wiedzę na tematy kibicowskie czerpiesz z "kibice.net"
Żałosne.
Wiec nie pisz farmazonow.
Miałem na myśli poziom Twojej wiedzy wynikający z Twoich wypowiedzi. Patrz wyżej.
- -Lucas-
- Juventino
Rozumiem, że ostatnie spotkanie Wisły z Lechem wywołało ogromne emocje, ale to chyba nie powód do tego, aby prowadzić tutaj taką jatkę. Nie wiem czy zauważyliście, ale dyskusja ciągnie się już na czterech stronach w tym temacie i co gorsza nie widać jej końca. Poza tym utrudniacie użytkowanie tego tematu pozostałym userom. W związku z powyższym byłbym rad gdybyście zaprzestali tej wymiany zdań tym bardziej, że nie sądzę, aby udało wam się dojść do wspólnego konsensusu.
Jeśli macie sobie jeszcze coś do wyjaśnienia to załatwcie to poprzez priv
Jeśli macie sobie jeszcze coś do wyjaśnienia to załatwcie to poprzez priv

- paku
- Juventino
Widzisz, i tutaj jest sytuacja podobna w której Ty nazywasz nas nożownikami, a mało wiesz na ten temat. Sugerujesz się tylko tym co przeczytasz, a nie znasz tak na prawdę nawet w małym procencie prawdy.Juventino90 pisze: PS: Paku nazwales mnie "zydzewiakiem". Nadal czekam na wyjasnienia jaki zwiazek ma Widzew z żydami.
EOT.
EDIT:
Równie niepojęte jest nazywanie Widzewa "Żydzewem", choć w tym przypadku można znaleźć cień jakiegokolwiek wytłumaczenia. Przed wojną w tej części Łodzi żyli głównie robotnicy pracujący w olbrzymiej fabryce - Widzewskiej Manufakturze. Jej właścicielem był Maks Kon, Żyd.
Pozdro

EDIT2:
A teraz coś co nas chyba wszystkich kibiców dotyczy.
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,57040 ... myczy.html
Szykuje się kolejna wojna z władzą. Zauważyłem że w Polsce powoli chcą zniszczyć Ultraske, tak jak zrobili to w Anglii gdzie na mecze przychodzi typowy piknik.
Tutaj chyba bez względu na klub, wszyscy kibice staną po jednej stronie...
Gazeta Wyborcza pisze:Docelowo stadionowi bandyci mają zostać objęci elektronicznym dozorem, który pierwotnie został przeznaczony przede wszystkim dla pedofilów.
Wrzucili nas do jednego worka z pedofilami. Będzie wojna, i to ostra wojna...
- Żuk
- Juventino
I już po 6 kolejce.
Na pewno na uwagę zasługuje kolejne zwycięstwo Legii. Tym razem piłkarze Urbana pokonali Cracovie pewnie 3:0 i są w czubie tabeli.
Wygrał także Lech, skromnie bo tylko 1:0. Chodź gdyby Lewandowski wykorzystał to co mógł wykorzystać, zwycięstwo mogłoby być wyższe.
Arka Gdynia dalej zaskakuje i odnotowała gładkie zwycięstwo. Gdynianie pokonali ŁKS aż 4:0. Czesław wykonuje kawał dobrej roboty nad morzem.
W swoim debiucie Heniu Kasperczak przegrał ze Śląskiem Wrocław 2:1.
I ostatni mecz 6 kolejki, Jagiellonia Wisła. Widowisko zepsuł sędzia, bo to co wyrabiał nie mieściło się w głowie. Panie sędzio Wiśle nie trzeba pomagać
. Była szansa na remis z Wiślakami, jednak po czerwonej kartce wszystko stało się jasne, że to Krakowianie wrócą z trzema punktami.
Atmosfera na trybunach bardzo dobra, świetna oprawa, dobry doping, tylko wynik mógłby być inny. Natomiast goście przez cały mecz nie wydusili z siebie słowa, a szkoda.
Na pewno na uwagę zasługuje kolejne zwycięstwo Legii. Tym razem piłkarze Urbana pokonali Cracovie pewnie 3:0 i są w czubie tabeli.
Wygrał także Lech, skromnie bo tylko 1:0. Chodź gdyby Lewandowski wykorzystał to co mógł wykorzystać, zwycięstwo mogłoby być wyższe.
Arka Gdynia dalej zaskakuje i odnotowała gładkie zwycięstwo. Gdynianie pokonali ŁKS aż 4:0. Czesław wykonuje kawał dobrej roboty nad morzem.
W swoim debiucie Heniu Kasperczak przegrał ze Śląskiem Wrocław 2:1.
I ostatni mecz 6 kolejki, Jagiellonia Wisła. Widowisko zepsuł sędzia, bo to co wyrabiał nie mieściło się w głowie. Panie sędzio Wiśle nie trzeba pomagać

Atmosfera na trybunach bardzo dobra, świetna oprawa, dobry doping, tylko wynik mógłby być inny. Natomiast goście przez cały mecz nie wydusili z siebie słowa, a szkoda.

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
- paku
- Juventino
Sędzia gwizdał na nie korzyść obu ekip. Czerwoną kartkę możecie zawdzięczać głupocie swojego napastnika. Czerwień jak najbardziej słuszna.Żuk pisze:I ostatni mecz 6 kolejki, Jagiellonia Wisła. Widowisko zepsuł sędzia, bo to co wyrabiał nie mieściło się w głowie. Panie sędzio Wiśle nie trzeba pomagać. Była szansa na remis z Wiślakami, jednak po czerwonej kartce wszystko stało się jasne, że to Krakowianie wrócą z trzema punktami.
Natomiast, doping Jagi bardzo dobry do straty drugiej bramki. Natomiast nasz Wyjazd nie będę komentował bo nie ma czego. Wstyd i żenua. :roll:
Wygrana Legii w kiepskim stylu, można powiedzieć że mecz ustawił błąd Cabaja. Ale najważniejsze 3 punkty dla stołecznych. Natomiast ten mecz chyba będzie zapamiętany przez kontuzje Szałachowskiego. Szkoda chłopaka, życzę mu szybkiego powrotu.Żuk pisze: Na pewno na uwagę zasługuje kolejne zwycięstwo Legii. Tym razem piłkarze Urbana pokonali Cracovie pewnie 3:0 i są w czubie tabeli.
Lech wygrał, Lech miał sytuacje. Natomiast Lewandowski chyba pobił samego siebie. Niestety media zrobili z niego już gwiazdę ekstraklasy. Natomiast jeżeli przyjdzie mu następny taki mecz jak z Piastem gdzie nie wykorzystuje 200% sytuacji, chłopak może się nieco podłamać...
- białas
- Juventino
tylko, że tych nie korzyści było więcej na stronę Jagiellonii. sędzia odgwizdywał faule dla Wisły, podobny atak ze strony wiślaków już nie był odgwizdywany. jestem ciekawa jakie jest Twoje zdanie na temat niepodyktowanego karnego. co do czerwonej kartki, to winić nie można za to nikogo innego oprócz samego zawodnika.paku pisze:Sędzia gwizdał na nie korzyść obu ekip. Czerwoną kartkę możecie zawdzięczać głupocie swojego napastnika. Czerwień jak najbardziej słuszna.Żuk pisze:I ostatni mecz 6 kolejki, Jagiellonia Wisła. Widowisko zepsuł sędzia, bo to co wyrabiał nie mieściło się w głowie. Panie sędzio Wiśle nie trzeba pomagać. Była szansa na remis z Wiślakami, jednak po czerwonej kartce wszystko stało się jasne, że to Krakowianie wrócą z trzema punktami.
Jaga zagrała chyba najlepszy mecz w tym sezonie. na boisku nieznacznie ustępowała Wiśle. jestem pewien, że gdyby nie czerwona kartka, remis byłby rezultatem najbardziej możliwym.
rzeczywiście, po drugiej straconej bramce, nieco doping zasłabł, ale czegoś takiego po kibicach Wisły się nie spodziewałem. stawili się w liczbie ok. 150 osób (na moje oko), a było słychać nawet jednego okrzyku :shock:Natomiast, doping Jagi bardzo dobry do straty drugiej bramki. Natomiast nasz Wyjazd nie będę komentował bo nie ma czego. Wstyd i żenua. :roll:
- paku
- Juventino
Karny ? W jakiej sytuacji ?białas pisze:jestem ciekawa jakie jest Twoje zdanie na temat niepodyktowanego karnego.
Jaga zagrała chyba najlepszy mecz w tym sezonie. na boisku nieznacznie ustępowała Wiśle. jestem pewien, że gdyby nie czerwona kartka, remis byłby rezultatem najbardziej możliwym.
białas pisze:Jaga zagrała chyba najlepszy mecz w tym sezonie. na boisku nieznacznie ustępowała Wiśle. jestem pewien, że gdyby nie czerwona kartka, remis byłby rezultatem najbardziej możliwym.
Nieznacznie ? Z jednym strzałem celnym przy 9 strzałach celnych Wiślaków ? Nie przesadzajmy

- białas
- Juventino
nie wiem jak to wyglądało w TV, ale w pewnym momencie szło dośrodkowanie Jagi w pole karne, a tam Diaz z wyskoku z wyprostowaną nogą powalił zawodnika. brak reakcji sędziego.paku pisze:Karny ? W jakiej sytuacji ?białas pisze:jestem ciekawa jakie jest Twoje zdanie na temat niepodyktowanego karnego.
Jaga pomimo braku zawodnika trzymała się całkiem nieźle, pomimo tego, że oddała 1 celny strzał, stwarzała sytuacje, które albo w ostatnim momencie zostawały powstrzymywane przez obrońców, albo przez gwizgek pseudosędziego.białas pisze:Jaga zagrała chyba najlepszy mecz w tym sezonie. na boisku nieznacznie ustępowała Wiśle. jestem pewien, że gdyby nie czerwona kartka, remis byłby rezultatem najbardziej możliwym.
Nieznacznie ? Z jednym strzałem celnym przy 9 strzałach celnych Wiślaków ? Nie przesadzajmy
- paku
- Juventino
Szczerze to nie przypominam sobie takiej sytuacji, i nie będę komentowałbiałas pisze:nie wiem jak to wyglądało w TV, ale w pewnym momencie szło dośrodkowanie Jagi w pole karne, a tam Diaz z wyskoku z wyprostowaną nogą powalił zawodnika. brak reakcji sędziego

Ambicji Żółto czerwonym nie można odmówić. Jednak po za stałymi fragmentami gry nie stworzyli sytuacji. Pierwsze 10 minut należało do niech, jednak później to Wisła dominowała

- oliver
- Juventino
3-0 to kiepski styl haha mogło być z 5 na loozie. Kiepsko grali w pierwszej połowie druga po mistrzowsku. Wyczuwam lekką zazdrość.;-)paku pisze:Wygrana Legii w kiepskim stylu, można powiedzieć że mecz ustawił błąd Cabaja. Ale najważniejsze 3 punkty dla stołecznych.
" Kto nie skacze ten z Majewskim"
Zero obiektywizmu. Niestety Wisła za nic nie przypomina drużyny z tamtego sezonu gra beznadziejnie. Widać ewidentny brak Dudki i sutułacj do pustej bramki dla Brożka. ( w końcu ktoś stoi przy nim i nie jest już tak łatwo)paku pisze:Sędzia gwizdał na nie korzyść obu ekip. Czerwoną kartkę możecie zawdzięczać głupocie swojego napastnika. Czerwień jak najbardziej słuszna.
EDIT: Sędziowanie z rsztą pozostawia wiele do życzenia.
Jaga - Wisła czerwona kartka
GKS- Lechia Sędzia nie lubi beniaminków
Górnik - Śląsk nie uznany gol.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti