Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wrzucam kilka fotek smyczy. Niestety zrobione telefonem, bo jak sie okazalo aparat mam w naprawie.
Kilka smyczy
Zlaczka - prawa strona
Smycz - prawa strona
Smycz - prawa strona - zblizenie
Zlaczka - lewa strona
Smycz - lewa strona
Smycz - lewa strona - zblizenie
Kilka smyczy
Zlaczka - prawa strona
Smycz - prawa strona
Smycz - prawa strona - zblizenie
Zlaczka - lewa strona
Smycz - lewa strona
Smycz - lewa strona - zblizenie
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Zdjęcia niestety słabej jakości i nie pokazują szczegółów, ale ogólnie smycze wyglądają chyba dobrze...
Pocieszam się myślą że za niedługo będę mógł sobie ją oglądać ile dusza zapragnie... XD Czekam z niecierpliwością... 

- Shrek_Rybnik
- Juventino
hehe "kilka"Radek_88 pisze:Wrzucam kilka fotek smyczy. Niestety zrobione telefonem, bo jak sie okazalo aparat mam w naprawie.
Kilka smyczy![]()
pozdROWienia @ll
- montero4
- Juventino
Towar super. Czekamy na wysyłkę:) Radek rządzisz. Wielki respect za pomysł i realizację.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Deba
- Juventino
SUPER! SUPER!! SUPER!!!
^^ Mam xD Napatrzeć się na nią nie mogę - piszę patrząc na nią xD
Najszersza smycz jaką posiadam (a mam różne):
- (minusem jak dla mnie) jest szeroka (inne co mam - mieszczą się miedzy dwoma białymi paskami) i bardzo masywnie wyglądająca złączka (to przez szerokość...) (może się jeszcze nie przyzwyczaiłem?)
Co by mogło (według mnie) być inaczej - herby Juve - powinny być tak ułożone jak na złączce czyli ---- a nie | (kapujecie?) (wyglądałyby wtedy bardziej okazale, bo były by większe...) (to takie moje skromne zdanie...). Reszta jest SUPER.
^^ Mam xD Napatrzeć się na nią nie mogę - piszę patrząc na nią xD
Najszersza smycz jaką posiadam (a mam różne):
- (minusem jak dla mnie) jest szeroka (inne co mam - mieszczą się miedzy dwoma białymi paskami) i bardzo masywnie wyglądająca złączka (to przez szerokość...) (może się jeszcze nie przyzwyczaiłem?)
Co by mogło (według mnie) być inaczej - herby Juve - powinny być tak ułożone jak na złączce czyli ---- a nie | (kapujecie?) (wyglądałyby wtedy bardziej okazale, bo były by większe...) (to takie moje skromne zdanie...). Reszta jest SUPER.