tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2009, 22:29

A przetłumaczylibyście te 3 teksty? :) Tak wiem jestem włoskim igonorantem :smile:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2009, 22:38

Kamex22 pisze:A przetłumaczylibyście te 3 teksty? :) Tak wiem jestem włoskim igonorantem :smile:
da troppi anni cercate gloria, solo Superga vi ha fatto storia - tylko dzięki Superdze jesteście w historii, przez wiele lat szukacie chwały

i viola non sono Italiani, ma sono una massa di ebrei - viola to nie są Włosi, to jest masa żydów

quando in campo c'e' la Juventus, tutto il resto e' niente per me - kiedy gra Juventus, wszystko inne jest dla mnie niczym

wszystko w słowniku...

Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 22:50

A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie :P .

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 22:54

Winiar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie :P .
To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:05

Winiar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie :P .
Jakies foto mozna prosic :think: ??

Obrazek
Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:14

moge dać ale zafoliowany jeszcze , 24 godz musze to trzymac , ale widac sporo , jak chcesz to moze wrzucić

2 POST:

Mati pisze:
mam to tak że nie widać pod koszulką , mam to dla siebie , nie żeby sie tym chwalić . Jestem kibicem juventusu od 13 lat bez choćby najmniejszej przerwy i tak już zostanie

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:16

wrzucaj :D

Ti Amo Juventus !
Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:20

Obrazek

słucham szczerych opinii :P:P:P

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:23

Tatuaż mi sie podoba, naprawde fajny.

PS.bolało ?

Ti Amo Juventus !
Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:25

magosik pisze:Tatuaż mi sie podoba, naprawde fajny.

PS.bolało ?
powiem ci że tak po godzinie zaczynało już dość fest boleć ale tylko tak fest na kręgosłupie , reszta bahama , jak sie mysli o czyms przyjemnym to tym bardziej bahama

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:27

Winiar1989JuveForever pisze:
Mati pisze:
mam to tak że nie widać pod koszulką , mam to dla siebie , nie żeby sie tym chwalić . Jestem kibicem juventusu od 13 lat bez choćby najmniejszej przerwy i tak już zostanie
Ja nie mam nic przeciwko tatuażom symboli Juventusu, ale osobiście nie wytatuowałbym sobie gwiazdek na ciele. Ciekaw jestem co zrobisz za rok jak będziemy już mieli te trzy czy cztery gwiazdki, bo z tego co widzę, to trzeciej pomiędzy dwie posiadane już nie wciśniesz. I co, będziesz chodził z nieaktualnym tatuażem? Bez sensu zupełnie.

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:27

Haha, myslales oczywiscie o Juve, zeby uśmierzyć ból ?
hehe, ale szacunek za to!

Ti Amo Juventus !
Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:30

Mati pisze:
Winiar1989JuveForever pisze:
Mati pisze: To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.
Ja nie mam nic przeciwko tatuażom symboli Juventusu, ale osobiście nie wytatuowałbym sobie gwiazdek na ciele. Ciekaw jestem co zrobisz za rok jak będziemy już mieli te trzy czy cztery gwiazdki, bo z tego co widzę, to trzeciej pomiędzy dwie posiadane już nie wciśniesz. I co, będziesz chodził z nieaktualnym tatuażem? Bez sensu zupełnie.
Hehe luzik , gwiazki bede dodawał po bokach obok tych co mam , i co mnie obchodzi ze bedzie nie symetrycznie zanim bedzie 4 ?? A co do akutalnosci tatuażu to sie wogóle nie przejmuje , myslałem nawet żeby sobie ten starszy o jeden wytatuowac bo fest mi sie podobał., ale jednak postanowiłem nowy, isc z biegiem czasu , dla mnie Juventus to zawsze bedzie ten sam Juventus nie zależnie od Nowości herbu ten kto ma go rozpoznac to go rozpozna

2 POST:
magosik pisze:Haha, myslales oczywiscie o Juve, zeby uśmierzyć ból ?
hehe, ale szacunek za to!
no o Juve nie do konca bo przypominało mi że własnie ktos mi to kłuje na plecach :D:D :P , nie bede wtajemniczał w to o czym dokładnie myslałem :P ale pomaga , ogladałem sobie tez filmiki z tamtego sezonu na telefonie , jak alex zerwał pajeczyne z okna doniemu

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:33

Może to tylko moje dziwne poczucie estetyki, ale gdybym miał robić tatuaż (naznaczyć ciało do końca życia), to zależałoby mi na tym, aby to jakoś wyglądało. A jak masz dwie symetryczne gwiazdki i dodasz obok nich trzecią, to nie będzie piękne ;). Na twoim miejscu po prostu bym wytatuował sam herb, bez gwiazdek, no ale to twoje ciało, twoje pieniądze i twoja decyzja, więc nie mnie oceniać czy to złe czy dobre.

Ja bym się nie zdecydował ;)

Edit: Dlatego Siewierku pisałem, że nie jest to mój tatuaż, więc moje zdanie nie ma znaczenia, ale wciskanie gwiazdki na siłę byłoby dla mnie jakieś dziwne, wolałbym w ogóle z nich zrezygnować ;). Każdy ma swój gust.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 00:07 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 23:36

Mati pisze:Może to tylko moje dziwne poczucie estetyki, ale gdybym miał robić tatuaż (naznaczyć ciało do końca życia), to zależałoby mi na tym, aby to jakoś wyglądało. A jak masz dwie symetryczne gwiazdki i dodasz obok nich trzecią, to nie będzie piękne ;). Na twoim miejscu po prostu bym wytatuował sam herb, bez gwiazdek, no ale to twoje ciało, twoje pieniądze i twoja decyzja, więc nie mnie oceniać czy to złe czy dobre.

Ja bym się nie zdecydował ;)
Trzecią można umieścić pomiędzy tymi dwiema, z tym, że ciutkę u góry, można ją dać na dole, można dac po prawej lub lewej po drugiej stronie zostawiając miejsce na czwartą, można nią otoczyć cały herb itd, a można wcale nie dawać - szukacie problemów tam gdzie ich nie ma.

Piękna dziara, gratki :ok:
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2009, 23:37 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ