tatuaże
- białas
- Juventino
da troppi anni cercate gloria, solo Superga vi ha fatto storia - tylko dzięki Superdze jesteście w historii, przez wiele lat szukacie chwałyKamex22 pisze:A przetłumaczylibyście te 3 teksty?Tak wiem jestem włoskim igonorantem
i viola non sono Italiani, ma sono una massa di ebrei - viola to nie są Włosi, to jest masa żydów
quando in campo c'e' la Juventus, tutto il resto e' niente per me - kiedy gra Juventus, wszystko inne jest dla mnie niczym
wszystko w słowniku...
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie
.

- Mati
- Juventino
To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.Winiar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Jakies foto mozna prosicWiniar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie.

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
moge dać ale zafoliowany jeszcze , 24 godz musze to trzymac , ale widac sporo , jak chcesz to moze wrzucić
2 POST:
2 POST:
mam to tak że nie widać pod koszulką , mam to dla siebie , nie żeby sie tym chwalić . Jestem kibicem juventusu od 13 lat bez choćby najmniejszej przerwy i tak już zostanieMati pisze:To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.Winiar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
powiem ci że tak po godzinie zaczynało już dość fest boleć ale tylko tak fest na kręgosłupie , reszta bahama , jak sie mysli o czyms przyjemnym to tym bardziej bahamamagosik pisze:Tatuaż mi sie podoba, naprawde fajny.
PS.bolało ?
- Mati
- Juventino
Ja nie mam nic przeciwko tatuażom symboli Juventusu, ale osobiście nie wytatuowałbym sobie gwiazdek na ciele. Ciekaw jestem co zrobisz za rok jak będziemy już mieli te trzy czy cztery gwiazdki, bo z tego co widzę, to trzeciej pomiędzy dwie posiadane już nie wciśniesz. I co, będziesz chodził z nieaktualnym tatuażem? Bez sensu zupełnie.Winiar1989JuveForever pisze:mam to tak że nie widać pod koszulką , mam to dla siebie , nie żeby sie tym chwalić . Jestem kibicem juventusu od 13 lat bez choćby najmniejszej przerwy i tak już zostanieMati pisze:To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.Winiar1989JuveForever pisze:A ja sobie dzisiaj zrobiłem na plecach Herb Juventusu , dwie gwiazki na górze i pod herbem napis "Storia Di Un Grande Amore" i nic mnie nie ochodzi co kto o tym powie.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Hehe luzik , gwiazki bede dodawał po bokach obok tych co mam , i co mnie obchodzi ze bedzie nie symetrycznie zanim bedzie 4 ?? A co do akutalnosci tatuażu to sie wogóle nie przejmuje , myslałem nawet żeby sobie ten starszy o jeden wytatuowac bo fest mi sie podobał., ale jednak postanowiłem nowy, isc z biegiem czasu , dla mnie Juventus to zawsze bedzie ten sam Juventus nie zależnie od Nowości herbu ten kto ma go rozpoznac to go rozpoznaMati pisze:Ja nie mam nic przeciwko tatuażom symboli Juventusu, ale osobiście nie wytatuowałbym sobie gwiazdek na ciele. Ciekaw jestem co zrobisz za rok jak będziemy już mieli te trzy czy cztery gwiazdki, bo z tego co widzę, to trzeciej pomiędzy dwie posiadane już nie wciśniesz. I co, będziesz chodził z nieaktualnym tatuażem? Bez sensu zupełnie.Winiar1989JuveForever pisze:mam to tak że nie widać pod koszulką , mam to dla siebie , nie żeby sie tym chwalić . Jestem kibicem juventusu od 13 lat bez choćby najmniejszej przerwy i tak już zostanieMati pisze: To dobrze, że Cię nie obchodzi, bo w przeciwnym razie byś się na mnie obraził.
2 POST:
no o Juve nie do konca bo przypominało mi że własnie ktos mi to kłuje na plecachmagosik pisze:Haha, myslales oczywiscie o Juve, zeby uśmierzyć ból ?
hehe, ale szacunek za to!

- Mati
- Juventino
Może to tylko moje dziwne poczucie estetyki, ale gdybym miał robić tatuaż (naznaczyć ciało do końca życia), to zależałoby mi na tym, aby to jakoś wyglądało. A jak masz dwie symetryczne gwiazdki i dodasz obok nich trzecią, to nie będzie piękne
. Na twoim miejscu po prostu bym wytatuował sam herb, bez gwiazdek, no ale to twoje ciało, twoje pieniądze i twoja decyzja, więc nie mnie oceniać czy to złe czy dobre.
Ja bym się nie zdecydował
Edit: Dlatego Siewierku pisałem, że nie jest to mój tatuaż, więc moje zdanie nie ma znaczenia, ale wciskanie gwiazdki na siłę byłoby dla mnie jakieś dziwne, wolałbym w ogóle z nich zrezygnować
. Każdy ma swój gust.

Edit: Dlatego Siewierku pisałem, że nie jest to mój tatuaż, więc moje zdanie nie ma znaczenia, ale wciskanie gwiazdki na siłę byłoby dla mnie jakieś dziwne, wolałbym w ogóle z nich zrezygnować

Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2009, 00:07 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Trzecią można umieścić pomiędzy tymi dwiema, z tym, że ciutkę u góry, można ją dać na dole, można dac po prawej lub lewej po drugiej stronie zostawiając miejsce na czwartą, można nią otoczyć cały herb itd, a można wcale nie dawać - szukacie problemów tam gdzie ich nie ma.Mati pisze:Może to tylko moje dziwne poczucie estetyki, ale gdybym miał robić tatuaż (naznaczyć ciało do końca życia), to zależałoby mi na tym, aby to jakoś wyglądało. A jak masz dwie symetryczne gwiazdki i dodasz obok nich trzecią, to nie będzie piękne. Na twoim miejscu po prostu bym wytatuował sam herb, bez gwiazdek, no ale to twoje ciało, twoje pieniądze i twoja decyzja, więc nie mnie oceniać czy to złe czy dobre.
Piękna dziara, gratki

Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2009, 23:37 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.