Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wybaczcie za drugi pod rząd, ale musiałem...
zobaczcie co oni wyczyniają przy 1:30min oraz przy 2:13min ... nie mam pytań... gdzie na bocznym sektorze na naszym Olimpico pikniki jedzą parufki i popijają dietetyczna kolą, to oni takie rzeczy odwalają... mam nadzieję, że uda im się awansować do SerieA i JPC zrobi wyjazd do Pisy
zobaczcie co oni wyczyniają przy 1:30min oraz przy 2:13min ... nie mam pytań... gdzie na bocznym sektorze na naszym Olimpico pikniki jedzą parufki i popijają dietetyczna kolą, to oni takie rzeczy odwalają... mam nadzieję, że uda im się awansować do SerieA i JPC zrobi wyjazd do Pisy

Capo di tutti capi
- Piccinini
- Juventino
Nie mam słów - tylko pozazdrościć takiego dopingu! Najlepsze są zmiany napisów, no i te wszystkie flagi- extra :!: Szkoda, i to nie tylko na meczach Juve, że kibice aż tak się nie wczuwają - na Lechu też próbujemy stworzyć niezłą atmosferkę ale moglibyśmy się od nich jeszcze wieeeele nauczyć. Może kiedyś... 

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- Dionizos
- Juventino
Zaplaca mi tyle hajsu ile zaplacily im wladze klubu, to zrobie Ci wspanialsze rzeczy. Nie wiem, czy wiesz, ale na Delle Alpi tez robiono oprawy na prostej. Koszt choreografii na caly stadion to jakies 40 000 ojro. Ktora ekipa ma tyle do przeznaczenia na jeden mecz?hara pisze:Wybaczcie za drugi pod rząd, ale musiałem...
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zamiast docenić, to zawsze doszukujesz się takich pierdół... a Ty myślisz, że ten klub jest w g-14 i ma taki budżet, żeby na oprawy ładne do serie b dawać?Dionizos pisze:Zaplaca mi tyle hajsu ile zaplacily im wladze klubu, to zrobie Ci wspanialsze rzeczy. Nie wiem, czy wiesz, ale na Delle Alpi tez robiono oprawy na prostej. Koszt choreografii na caly stadion to jakies 40 000 ojro. Ktora ekipa ma tyle do przeznaczenia na jeden mecz?hara pisze:Wybaczcie za drugi pod rząd, ale musiałem...
Capo di tutti capi
- Trunxik
- Juventino
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlbeb-0Nb1MPiccinini pisze:Nie mam słów - tylko pozazdrościć takiego dopingu! Najlepsze są zmiany napisów, no i te wszystkie flagi- extra :!: Szkoda, i to nie tylko na meczach Juve, że kibice aż tak się nie wczuwają - na Lechu też próbujemy stworzyć niezłą atmosferkę ale moglibyśmy się od nich jeszcze wieeeele nauczyć. Może kiedyś...
stare oprawy Legii robia jeszcze wieksze wrazenie

http://pl.youtube.com/watch?v=YlkJi9rwg ... re=related

- Piccinini
- Juventino
No właśnie <stare oprawy>, bo ostatnio jakoś nie macie koncepcjiTrunxik pisze: http://pl.youtube.com/watch?v=Rlbeb-0Nb1M
stare oprawy Legii robia jeszcze wieksze wrazenie![]()

Jak widać czasami nawet kibicom Legii coś fajnego wyjdzie

(oprawa fajna, tylko muzę w tle wybrałabym inną
(tu z muzyką już nieco lepiej)
A na koniec - Lechici dopingujący nie tylko u siebie - i to jest dopiero piękne...

Kibice z Łęcznej chyba w ogóle nie zostali wpuszczeni na własny stadion

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- Glebuś
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Zakładając temat myślałem o ultrasach Juve, w dalszej kolejności o ultrasach innych włoskich klubów. Tak więc jeżeli mogę prosić to skończcie z tymi filmikami z polskich boisk, bo bez urazy, ale zaczyna sie robić coraz bardziej wiejsko. Niech topic, z oczywistych względów trzyma się początkowej tematyki...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Kolejny filmik z oprawami z całych Włochjuveluck pisze:Jak już tak o oprawach, to zapraszam tu:
Oprawy rodem z całych Włoch, choć kilku fajnych brakuje to i tak warto obejrzeć.
Trochę politycznie
trochę "old skoolowo"
i na koniec Ultras Juve Über Alles

- Dionizos
- Juventino
Z calym szacunkiem, ale to co wyczyniaja nasi jest bardziej wiejskie niz oprawy LKS Doktór Czarnylas. Nasi ultrasi sa sto lat za murzynami...Tak więc jeżeli mogę prosić to skończcie z tymi filmikami z polskich boisk, bo bez urazy, ale zaczyna sie robić coraz bardziej wiejsko
edit:
Wywiad z Livorno.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2008, 23:57 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Mocno przesadzasz...Dionizos pisze:Z calym szacunkiem, ale to co wyczyniaja nasi jest bardziej wiejskie niz oprawy Lady Bilgoraj czy LKS Doktór Czarnylas. Nasi ultrasi sa sto lat za murzynami...Tak więc jeżeli mogę prosić to skończcie z tymi filmikami z polskich boisk, bo bez urazy, ale zaczyna sie robić coraz bardziej wiejsko