Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:17

Predzej pogodze sie ze stratą Pogby niż Vidala bo za tego pierwszego dostaniemy wiecej za sam marketing.

Jak odejdzie Vidal to mozna powiedziec ze Juventus sie skonczył.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:17

kamil-8853 pisze:Astori podobno w Lazio :)
Uffff trochę ciśnienie opadło :prochno:
Jeszcze niech ktoś weźmie Guarina i będzie cacy :P

Co do Conte to od początku nie wierzyłem w te jakieś "wypalenie", no bez przesady. Dla mnie okazuje się, że Conte to zwykły karierowicz, a przywiązany do Juve to on był wtedy kiedy to on potrzebował klubu, a nie klub jego.

Co do tej sprzedaży Isli to całkiem ładna sumka, może naprawdę powalczylibyśmy wtedy o Shaqiriego :pray:

#AllegriOut
ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:18

Problem jest taki z PSG, że już ma problemy z zakontraktowaniem Di Marii, i musi kogoś sprzedać. Jak będę chcieli Vidala, to skąd wezmą kolejne 80mln?

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:20

Ale czy oni nie mają jakiegos zakazu transferowego? Według mnie to nie trząśł bym portami przed mysle Conte w PSG. Jeśli poszło tez o Milan i jego chcec trenowania Milanistów, to jednak uwazam po prostu ze Conte ma ochotę poznań zupelnie nowych zawodników i wpoic im swoją wizję gry.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:25

Robaku to niech sobie idzie gdzie chce ale nie tak jak to zrobił.
Miał odejść w czerwcu i powiedzieć jasno dlaczego odchodzi a nie kombinować i zostawiać nas tak jak on to zrobił.
Dupek poprostu i tyle, tak się nie robi.
Teraz byśmy mieli lepszego trenera i spokój a nie Alllegriego którego żaden kibic Juve nie chce.

trochę mi nerwy puściły;)

X_ray

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 11:43

Adrian27th pisze:Predzej pogodze sie ze stratą Pogby niż Vidala bo za tego pierwszego dostaniemy wiecej za sam marketing.

Jak odejdzie Vidal to mozna powiedziec ze Juventus sie skonczył.
No tak, logiczne. Lepiej pozbyć się gracza perspektywicznego, który cały czas się rozwija niż piłkarza który co by nie mówić jest bliżej końca piłkarskiej drogi niż jej początku...

Przy całej mojej sympatii do Vidala uważam że to ostatni gwizdek by sprzedać Arturo za duże pieniądze i dobrym transferem zachować jakość zespołu.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 12:16

No dobra...załóżmy, że Conte idzie do PSG...tym razem już odważniej napiszę to co wcześniej - spalił za sobą mosty w Juve i nie ma prawa nazywać się Juventino...nie pamiętam kto mnie tutaj hejtował z tego tytułu ale spływa to po mnie jak po Putinie...
Zostawił nas wszystkich jak śmieci, odszedł bo walnął focha, bo biedactwo zmęczone i takie tam...też chciałbym być taki zmęczony za taka kasę...zawalił puchary i idzie zostawiając klub w ciężkiej sytuacji...
Dla mnie już jest nikim a jak podpisze kontrakt z PSG to będzie już dla mnie odpadem jak my wszyscy dla niego...
Teraz życzyłbym sobie aby nie wyszedł z grupy z PSG przez te swoje "ultranowoczesne" 3-5-2, życzyłbym sobie aby go wywalili i ponownie skończył w Sienie...zero szacunku dla tego Pana !
Ktoś jeszcze ma zamiar tego supertrenejro głaskać po główce ?

Witam Pereyrę i uważam, że to dobry transfer a od naszych zawodników Conte niech się odbimba - nie dla psa kiełbasa...

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 12:19

alessandro1977 pisze:No dobra...załóżmy, że Conte idzie do PSG...tym razem już odważniej napiszę to co wcześniej - spalił za sobą mosty w Juve i nie ma prawa nazywać się Juventino...nie pamiętam kto mnie tutaj hejtował z tego tytułu ale spływa to po mnie jak po Putinie...
Zostawił nas wszystkich jak śmieci, odszedł bo walnął focha, bo biedactwo zmęczone i takie tam...też chciałbym być taki zmęczony za taka kasę...zawalił puchary i idzie zostawiając klub w ciężkiej sytuacji...
Dla mnie już jest nikim a jak podpisze kontrakt z PSG to będzie już dla mnie odpadem jak my wszyscy dla niego...
Teraz życzyłbym sobie aby nie wyszedł z grupy z PSG przez te swoje "ultranowoczesne" 3-5-2, życzyłbym sobie aby go wywalili i ponownie skończył w Sienie...zero szacunku dla tego Pana !
Ktoś jeszcze ma zamiar tego supertrenejro głaskać po główce ?

Witam Pereyrę i uważam, że to dobry transfer a od naszych zawodników Conte niech się odbimba - nie dla psa kiełbasa...
Nie spoć sie. Nic facet nie podpisał, jedyna wzmianka na ten temat pojawiła sie w CdS(oni akurat dla mnie nie sa jakos wielce warygodni jesli chodzi o Juventus) a ty walisz elaboraty jakby mial zaraz objac stery w Interze :angry:

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 12:25

D-Rose pisze:walisz elaboraty jakby mial zaraz objac stery w Interze :angry:
Masz rację bo poirytowało mnie to...przecież facet jest niezwykle zmęczony... :evil:

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 12:30

alessandro1977 pisze:
D-Rose pisze:walisz elaboraty jakby mial zaraz objac stery w Interze :angry:
Masz rację bo poirytowało mnie to...przecież facet jest niezwykle zmęczony... :evil:
Pytam sie po raz kolejny. Czy na stronie www.psg.fr w zakładce "ÉQUIPES" Antonio Conte figuruje jako trener pierwszego zespołu, ze masz czelnosc podwazać to co on sam powiedział? Czy jednak wolisz wierzyc "głosom z Francji" ktore nawiedziły w nocy redakcje rzymskiego CdS?

PS: Zeby tez nie bylo. Nie wiem jaka jest prawda. Mnie jego los przestał interesować gdy Juventus ogłosił, ze nie jest on juz trenerem pierwszego zespołu, ale to co sie teraz wyprawia po jakijes, moim zdaniem, nic nie znaczacej wzmiance przechodzi ludzie pojęcie.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 12:34

kamil-8853 pisze:Astori podobno w Lazio :)
Ponoć jeszcze nie. Strony są przed kluczowym spotkanie, ale faktycznie Astori dość blisko przeprowadzki do Rzymu. Na szczęście, choć Sky wczoraj podało, że tak naprawdę większego zainteresowania z naszej strony nie było, a plotki opierały się na tym, że kiedyś Allegri chciał Astoriego w Milanie. Sky również podało, że chilijskie źródła ponownie ściemniają, tym razem w sprawie Isli. Nie ma tematu jego transferu do Newcastle.

Obrazek
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 13:10

Dla mnie Conte jest po prostu frajerem... Niby wielce jest tym zmęczony, ale kasą to już nie jest zmęczony. O ile to dojdzie do skutku to w PSG dostanie mocny skład i do tego kasy jak lodu, tylko jedyna przeszkoda to FFP i nagle dostaje wielkiej motywacji i chęci do pracy? Prawda jest taka, że zostawił nas w czarnej d... i nie obchodziło go jak się potoczą nasze dalsze losy. Ja nie uważałem go nigdy za jakiegoś wielkiego trenera, ale też nie za słabego. Potrafił z zespołu wycisnąć co najlepsze, ale był strasznie niecierpliwy na większe sukcesy i często widzieli mu się mizerni piłkarze. Reasumując, życzę sobie, aby teraz letnie marceto zakończyło się z ciekawymi zawodnikami u nas i żeby zostali Vidal i Pogba, a jak coś to oznajmić, że Pogba nie odejdzie za mniej niż 100 mln bo to mi się wydaje być najrozsądniejsza decyzja. Pragnę życzyć Maxowi sukcesów na naszej ławce trenerskiej, szczególnie w LM i pokażmy temu wyrzutkowi Conte, że bez niego poradzimy sobie jeszcze lepiej i nawet jakby wrócił na kolanach to go nie wysłuchamy.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 13:15

Haris pisze:w LM i pokażmy temu wyrzutkowi Conte, że bez niego poradzimy sobie jeszcze lepiej i nawet jakby wrócił na kolanach to go nie wysłuchamy.
Jestem przekonany, że zajdziemy w LM dalej jak z Conte na ławce... :wink:

Obrazek
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 13:25

alessandro1977 pisze:Jestem przekonany, że zajdziemy w LM dalej jak z Conte na ławce... :wink:
A tak inną drogą, ciekawe czy teraz na Paryż czeka nalot kopaczy z Atalanty? :rotfl:
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2014, 13:25 przez Haris, łącznie zmieniany 1 raz.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2014, 13:25

Adrian27th pisze:Predzej pogodze sie ze stratą Pogby niż Vidala bo za tego pierwszego dostaniemy wiecej za sam marketing.
A ja odwrotnie - za Vidala już więcej nie dostaniemy, raczej jego wartość będzie spadać. Pogba ciągle się rozwija.

Ciekawa plotka o Isli - za taką cenę można go sprzedać. Ale jeśli milibyśmy dostać za niego jakieś drobne to niech zostanie jako zapchajdziura na prawą obronę i środek pomocy.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Zablokowany