Mercato (Lato 2015)
- goly
- Juventino
Ciekawe ile jest prawdy z tym Gastónem Ramírezem. Wyjątkowo pamiętam akurat tego gościa jeszcze zza czasów gry dla Bolognii. Koleś był świetny, niczego mu nie brakowało. Wiedziałem, że popełni ogromny błąd przechodząc do PL. Za niewielkie pieniądze bardzo ucieszyłbym się z tego transferu. Na transfermarkt jest wyceniany na 7,5 mln. Jeżeli wróciłby do dawnej formy byłby idealny do tego 4-3-1-2. A jak nie to poproszę Kagawę 

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kagawa jak najbardziej! Jestem wielkim fanem tego piłkarza jeszcze za czasów Borussigoly pisze:Ciekawe ile jest prawdy z tym Gastónem Ramírezem. Wyjątkowo pamiętam akurat tego gościa jeszcze zza czasów gry dla Bolognii. Koleś był świetny, niczego mu nie brakowało. Wiedziałem, że popełni ogromny błąd przechodząc do PL. Za niewielkie pieniądze bardzo ucieszyłbym się z tego transferu. Na transfermarkt jest wyceniany na 7,5 mln. Jeżeli wróciłby do dawnej formy byłby idealny do tego 4-3-1-2. A jak nie to poproszę Kagawę

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Don Paolo
- Juventino
Pod względem marketingowym pomysł wyśmienity, pod względem sportowym już nie bardzo.Haris pisze:Kagawa jak najbardziej! Jestem wielkim fanem tego piłkarza jeszcze za czasów Borussi
Aktualna forma Kagawy nie pozostawia złudzeń.
Japończyk znalazł się w jedenastce największych flopów fazy grupowej MŚ 2014, a jego indywidualne statystyki w Manchesterze United w przeciągu dwóch lat to:
6 goli
8 asyst
49 meczów (9 z ławki)
Niech Cię nie zmyli Kagawa z BVB, a Kagawa z MU. To dwaj różni piłkarze.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Oprócz Shaqiriego podobna interesujemy się Eto. Jako ten 5 napastnik lepszy Kameruńczyk niż Osvaldo i jemu podobni:) Niestety ale bezsensownym transferem Moraty(kontuzja to przypadek) pogrzebano szanse na chociażby Lukaku;/
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem mały, chudy Japończyk nie nadaje się do PL... Jeśli miałby odbudować formę to albo powinien wrócić do Niemiec lub spróbować sił we Włoszech :-D A tak inną drogą to w tym sezonie MU grało jeden wielki piach, więc tym bardziej trudno było mu się odnaleźć. Ja przynajmniej oglądałem jeden mecz Manchesteru i z moich spostrzeżeń Shinji grał całkiem nieźle.Don Paolo pisze:Pod względem marketingowym pomysł wyśmienity, pod względem sportowym już nie bardzo.Haris pisze:Kagawa jak najbardziej! Jestem wielkim fanem tego piłkarza jeszcze za czasów Borussi
Japończyk znalazł się w jedenastce największych flopów fazy grupowej MŚ 2014, a jego indywidualne statystyki w Manchesterze United w przeciągu dwóch lat to:
6 goli
8 asyst
49 meczów (9 z ławki)
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Za to Serie A jest najbardziej przyjazną ligą dla małych i chudych.Haris pisze:Moim zdaniem mały, chudy Japończyk nie nadaje się do PL... Jeśli miałby odbudować formę to albo powinien wrócić do Niemiec lub spróbować sił we Włoszech :-D A tak inną drogą to w tym sezonie MU grało jeden wielki piach, więc tym bardziej trudno było mu się odnaleźć. Ja przynajmniej oglądałem jeden mecz Manchesteru i z moich spostrzeżeń Shinji grał całkiem nieźle.Don Paolo pisze:Pod względem marketingowym pomysł wyśmienity, pod względem sportowym już nie bardzo.Haris pisze:Kagawa jak najbardziej! Jestem wielkim fanem tego piłkarza jeszcze za czasów Borussi
6 goli
8 asyst
49 meczów (9 z ławki)
- Łukasz
- Juventino
http://www.weszlo.com/2014/07/22/jak-co ... nowski-73/
Jeśli w Manchesterze jest rzeczywiście aż tak na bogato (wstyd przyznać, ale pierwsze słyszę), to pewnie Vidal u nas nie pogra. A kto wie, co z Pogbą, jeśli conte obejmie PSG...
Trudny czas dla nas, kibiców.
Jeśli w Manchesterze jest rzeczywiście aż tak na bogato (wstyd przyznać, ale pierwsze słyszę), to pewnie Vidal u nas nie pogra. A kto wie, co z Pogbą, jeśli conte obejmie PSG...
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Eto'o ma tylko 33 lata?! Myślałem, że jest starszy co najmniej o 2 lata! Jeśli za rok gry zgodzi się dostać 3-4 mln (w co wątpię), to brałbym go na 5-ego napastnika. W LM z pewnością się przyda, ALE... Buffon, Barzagli, Evra, Pirlo, Eto'o - po 30tce. Chiellini, Lichtsteiner, Llorente, Tevez - koło 30tki. Jedynie Bonucci, Vidal, Asamoah i Pogba młodsi. Znowu będzie jak po powrocie z Serie A, gdy nagle odeszła cała stara gwardia i skończyło się to dwoma 7. miejscami. Evra i Eto'o to rozwiązania tymczasowe, a my musimy teraz ściągać graczy jak najbliżej 25. roku życia. Tym bardziej szkoda mi tego Iturbe, ale Shakiri też nie byłby zły. Na pewno jest bardziej doświadczony - grał już na wielkiej imprezie i pokazał coś w dużo lepszym klubie niż Verona, a w dodatku jest bardziej uniwersalny.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tyle,ze kasę od adidasa dostaną dopiero za rok, a myślą,ze mogą wydać nie wiadomo ile a tak wcale nie jest.No i jakoś zbyt dużo graczy nie pali się by u nich grać, jest już 23 lipca, a w oni chcą się równać z Realem czy Barcą a w tej chwili startu nie mają o 4 angielskiejŁukasz pisze:http://www.weszlo.com/2014/07/22/jak-co ... nowski-73/

- Dybala 4ever
- Juventino
- blackadder
- Juventino
Nie każdemu oferują tam 18mln dolarów rocznie. Vidal będzie głupi jeśli nie zainteresuje się taką ofertą. Naszym argumentem jest gra w LM, reszta atutów jest po stronie United - pieniądze, trener, perspektywy... Oby tylko nasi przekonali go do pozostania. Wydatki na pensje przecież maleją, a kto jak kto, nikt ciężej nie pracuje na największą gażę w klubie niż Arturo.AdiJuve pisze: Tyle,ze kasę od adidasa dostaną dopiero za rok, a myślą,ze mogą wydać nie wiadomo ile a tak wcale nie jest.No i jakoś zbyt dużo graczy nie pali się by u nich grać, jest już 23 lipca, a w oni chcą się równać z Realem czy Barcą a w tej chwili startu nie mają o 4 angielskiej

- kamil-8853
- Juventino
Pereyra oficjalnie na badaniach w Turynie[/img]
Ps. Po sprzedaży Jamesa Monaco podobno zawiesiło oko na Shaqirim ... Trzeba się śpieszyć :x
Ps. Po sprzedaży Jamesa Monaco podobno zawiesiło oko na Shaqirim ... Trzeba się śpieszyć :x
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2014, 10:02 przez kamil-8853, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
A więc kolejny piłkarz przy słynnej niebieskiej tablicy
niech mu sie wiedzie, podejrzewam ze ten pilkarz bedzie odpowiednikiem Padoina (którego pożegnamy raczej, Allegro nie propsuje go ponoć tak jak Conte) z racji tego ze moze grac i na srodku pomocy, na prawej pomocy, na trequartiscie (mam nadzieje ze jesli chodzi o trequartiste sprowadzimy kogos bardziej wykwalifikowanego na te pozycje). Pereyra powinien byc świetnym uzupełnieniem kadry, a jesli okaze sie ze ten transfer oznacza odejscie Vidala to :doh:
z twarzy przypomina mi R.Alvareza z Interu :roll:Elo Vidal:) pisze: Pereyra na testach medycznych