Wszystko o AS Roma
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Nic mu się nie stało. Delikatnie kulał schodząc ale to raczej chuchanie na zimne.Crunny pisze:Na FlashScore napisali, że Nainggolan złamał nogę. Ktoś ogląda i potwierdzi?
- deszczowy
- Juventino
Chciałem napisać, że trochę liczę na to, że Milan jednak zrobi niespodziankę i nam "pomoże", ale na Milan nigdy nie można liczyć.
Sieczka na San Siro.
Sieczka na San Siro.
- Łukasz
- Juventino
On jest bezbarwny, przeciętny, nijaki. Licht (chociaż stary i gra piach) jest przynajmniej waleczny...Marat87 pisze:Nie oglądam meczu, ale czytam, że De Sciglio kolejne popisowe zawody?
Niech sobie darują tego chłopa...
- Alex96
- Juventino
Niby racja. Ale w reprezentacji to inny grajek. Chyba on już nie ma po drodze z Milanem. W innym srodowisku odzyje. Cos jak Pirlo.Marat87 pisze:Nie oglądam meczu, ale czytam, że De Sciglio kolejne popisowe zawody?
Niech sobie darują tego chłopa...
- mateo369
- Juventino
Ja tam się nawet trochę cieszę, bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej) a świętowanie w Rzymie to będzie piękna sprawadeszczowy pisze:Chciałem napisać, że trochę liczę na to, że Milan jednak zrobi niespodziankę i nam "pomoże", ale na Milan nigdy nie można liczyć.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Już od jakiegoś czas tam iskrzy. Powiedział też, że drugie miejsce w lidze z Juventusem jest niczym mistrzostwo. Wiadomo, że Juve gra w inne lidze, ale jednak powinien sobie darować takie komentarze, biorąc pod uwagę piastowane stanowisko (w tej kwestii są podobni z Sarrim). Albo wygrywasz, albo nie - nic nie powinno usprawiedliwiać porażki.
Spalletti pasuje do nich idealnie i ciekawi mnie, kogo by w razie rozbratu wzięli w jego miejsce.
Myślę, że jednak ciężko by im było ściągnąć kogoś na podobnym poziomie, ale zobaczymy.
Spalletti pasuje do nich idealnie i ciekawi mnie, kogo by w razie rozbratu wzięli w jego miejsce.

- pablo1503
- Juventino
Szanuję i cenie Spallettiego, ale trener nie ma prawa wypowiadać się w taki sposób. Zwłaszcza, że nadal jest aktywnym trenerem tego klubu. Nieładnie, Lucek.Ouh_yeah pisze:No to się porobiło. Spall palnął w telewizji, że jakby mógł cofnąć czas, to by nie wrócił do Romy i że wkurza go wieczne narzekanie na mało minut Tottiego. Grubo.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Roma wypada nam między Monaco i finałem Coppa Italiamateo369 pisze: bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej)...

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przez takie myślenie jak wasze zawodnicy i trenerzy w 99% przypadków gadają banały o ciężkim przeciwniku, przywiązaniu do barw klubowych etc... a później się dziwicie że Pogba odszedł a miał zostać itp itd
szacun dla chłopa, sezon się już skończył bo ligi nie wygra a skoro jest po sezonie to może go podsumowywać i gadać co chce, tym bardziej że nie przedłuża kontraktu i przynajmniej teraz wiadomo dlaczego ;] powinni go nosić na rękach za oba pobyty a jak widać nikt tam nie jest zadowolony... zobaczymy co będą mówić jak za sezon nie będzie nawet pudła

szacun dla chłopa, sezon się już skończył bo ligi nie wygra a skoro jest po sezonie to może go podsumowywać i gadać co chce, tym bardziej że nie przedłuża kontraktu i przynajmniej teraz wiadomo dlaczego ;] powinni go nosić na rękach za oba pobyty a jak widać nikt tam nie jest zadowolony... zobaczymy co będą mówić jak za sezon nie będzie nawet pudła
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dp10
- Juventino
Na te 3 spotkania musimy wyjść najsilniejszą 11-ką i totalnie zmotywowani.Vanquish pisze:Roma wypada nam między Monaco i finałem Coppa Italiamateo369 pisze: bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej)...
Ciekawe jak ze zdrowiem Radji. Brak jego i Strootmana to poważne osłabienie Romy.
- pablo1503
- Juventino
Maly pisze:przez takie myślenie jak wasze zawodnicy i trenerzy w 99% przypadków gadają banały o ciężkim przeciwniku, przywiązaniu do barw klubowych etc... a później się dziwicie że Pogba odszedł a miał zostać itp itd
Po co zachowywać klasę i kulturę, jak można walnąć kawę na ławę, co nie? Przed meczami z Crotone czy inną Pescarą, Max powinien mówić, że na dobrą sprawę nie ma się co podniecać, bo zmierzymy się z leszczami, którzy i tak stracą punkty.
Nie, sezon się jeszcze nie skończył. Nadal obowiązuje go zawodowy kontrakt, który sam podpisał. Co z tego, że za miesiąc się kończy i już nie będzie współpracował z Rzymianami? Może sobie myśleć co chce, ale nie jest to równoznaczne z tym, że może na głos mówić, co mu się żywnie podoba.Maly pisze:szacun dla chłopa, sezon się już skończył bo ligi nie wygra a skoro jest po sezonie to może go podsumowywać i gadać co chce, tym bardziej że nie przedłuża kontraktu i przynajmniej teraz wiadomo dlaczego