Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2017, 22:15

Na FlashScore napisali, że Nainggolan złamał nogę. Ktoś ogląda i potwierdzi?

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2017, 22:20

Crunny pisze:Na FlashScore napisali, że Nainggolan złamał nogę. Ktoś ogląda i potwierdzi?
Nic mu się nie stało. Delikatnie kulał schodząc ale to raczej chuchanie na zimne.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2017, 22:36

Nie oglądam meczu, ale czytam, że De Sciglio kolejne popisowe zawody?
Niech sobie darują tego chłopa...

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2017, 22:36

Chciałem napisać, że trochę liczę na to, że Milan jednak zrobi niespodziankę i nam "pomoże", ale na Milan nigdy nie można liczyć.

Sieczka na San Siro.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2017, 22:41

Marat87 pisze:Nie oglądam meczu, ale czytam, że De Sciglio kolejne popisowe zawody?
On jest bezbarwny, przeciętny, nijaki. Licht (chociaż stary i gra piach) jest przynajmniej waleczny...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 00:06

Marat87 pisze:Nie oglądam meczu, ale czytam, że De Sciglio kolejne popisowe zawody?
Niby racja. Ale w reprezentacji to inny grajek. Chyba on już nie ma po drodze z Milanem. W innym srodowisku odzyje. Cos jak Pirlo.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 06:55

deszczowy pisze:Chciałem napisać, że trochę liczę na to, że Milan jednak zrobi niespodziankę i nam "pomoże", ale na Milan nigdy nie można liczyć.
Ja tam się nawet trochę cieszę, bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej) a świętowanie w Rzymie to będzie piękna sprawa :)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 12:44

No to się porobiło. Spall palnął w telewizji, że jakby mógł cofnąć czas, to by nie wrócił do Romy i że wkurza go wieczne narzekanie na mało minut Tottiego. Grubo.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 12:53

Czyli odchodzi po sezonie. Tylko gdzie? Mediolan?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 13:41

Już od jakiegoś czas tam iskrzy. Powiedział też, że drugie miejsce w lidze z Juventusem jest niczym mistrzostwo. Wiadomo, że Juve gra w inne lidze, ale jednak powinien sobie darować takie komentarze, biorąc pod uwagę piastowane stanowisko (w tej kwestii są podobni z Sarrim). Albo wygrywasz, albo nie - nic nie powinno usprawiedliwiać porażki.

Spalletti pasuje do nich idealnie i ciekawi mnie, kogo by w razie rozbratu wzięli w jego miejsce. :think: Myślę, że jednak ciężko by im było ściągnąć kogoś na podobnym poziomie, ale zobaczymy.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 13:43

Ouh_yeah pisze:No to się porobiło. Spall palnął w telewizji, że jakby mógł cofnąć czas, to by nie wrócił do Romy i że wkurza go wieczne narzekanie na mało minut Tottiego. Grubo.
Szanuję i cenie Spallettiego, ale trener nie ma prawa wypowiadać się w taki sposób. Zwłaszcza, że nadal jest aktywnym trenerem tego klubu. Nieładnie, Lucek.

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 14:56

mateo369 pisze: bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej)...
Roma wypada nam między Monaco i finałem Coppa Italia ;)

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 15:01

przez takie myślenie jak wasze zawodnicy i trenerzy w 99% przypadków gadają banały o ciężkim przeciwniku, przywiązaniu do barw klubowych etc... a później się dziwicie że Pogba odszedł a miał zostać itp itd :facepalm:

szacun dla chłopa, sezon się już skończył bo ligi nie wygra a skoro jest po sezonie to może go podsumowywać i gadać co chce, tym bardziej że nie przedłuża kontraktu i przynajmniej teraz wiadomo dlaczego ;] powinni go nosić na rękach za oba pobyty a jak widać nikt tam nie jest zadowolony... zobaczymy co będą mówić jak za sezon nie będzie nawet pudła

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 16:34

Vanquish pisze:
mateo369 pisze: bo nie mam wątpliwości, że w meczu z Romą wyjdziemy najsilniejszym składem (nie widzę przesłanek by miało być inaczej)...
Roma wypada nam między Monaco i finałem Coppa Italia ;)
Na te 3 spotkania musimy wyjść najsilniejszą 11-ką i totalnie zmotywowani.

Ciekawe jak ze zdrowiem Radji. Brak jego i Strootmana to poważne osłabienie Romy.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2017, 16:39

Maly pisze:przez takie myślenie jak wasze zawodnicy i trenerzy w 99% przypadków gadają banały o ciężkim przeciwniku, przywiązaniu do barw klubowych etc... a później się dziwicie że Pogba odszedł a miał zostać itp itd :facepalm:

Po co zachowywać klasę i kulturę, jak można walnąć kawę na ławę, co nie? Przed meczami z Crotone czy inną Pescarą, Max powinien mówić, że na dobrą sprawę nie ma się co podniecać, bo zmierzymy się z leszczami, którzy i tak stracą punkty.
Maly pisze:szacun dla chłopa, sezon się już skończył bo ligi nie wygra a skoro jest po sezonie to może go podsumowywać i gadać co chce, tym bardziej że nie przedłuża kontraktu i przynajmniej teraz wiadomo dlaczego
Nie, sezon się jeszcze nie skończył. Nadal obowiązuje go zawodowy kontrakt, który sam podpisał. Co z tego, że za miesiąc się kończy i już nie będzie współpracował z Rzymianami? Może sobie myśleć co chce, ale nie jest to równoznaczne z tym, że może na głos mówić, co mu się żywnie podoba.

Obrazek
ODPOWIEDZ