Wszystko o Interze
- Robaku
- Juventino
Pedulla awizuje taki skład Interu na przyszły sezon:
Handanovic- Montoya Miranda Murillo x (Zukanovic) - Brozovic Imbula (Melo) Kondogbia - Salah Icardi Perisic
No mnie jakoś szczególnie on nie przeraża, choć na pewno dużo ciekawszy niż tegoroczny. Z drugiej strony Inter szczegolnie szerokiej ławki to nie ma.
Handanovic- Montoya Miranda Murillo x (Zukanovic) - Brozovic Imbula (Melo) Kondogbia - Salah Icardi Perisic
No mnie jakoś szczególnie on nie przeraża, choć na pewno dużo ciekawszy niż tegoroczny. Z drugiej strony Inter szczegolnie szerokiej ławki to nie ma.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pod wzgledem lawki bedziemy we Wloszech bezkonkurencyjni, dlatego na miejscu kibicow innych ekip bym sie nie podpalal. A pierwszy sklad interu zakladalby az TYLE zmian? :shock: Oni chca, zeby to zdalo egzamin?
- Arbuzini
- Juventino
Powiedziałbym, że całkiem całkiem ten skład. Szczególnie dobrze wygląda środek pola z Imbulą, ale to raczej Kondogbia grałby w centrum, a on bliżej lewej. Trochę zbyt defensywnie jak na moje oko, ale przecież zawsze mogą sięgnąć po Kovacicia.Robaku pisze:Pedulla awizuje taki skład Interu na przyszły sezon:
- Robaku
- Juventino
Tylko, ze Kovacic leci jesli przychodzi Salah. Wiadomo ze w obwodzie zostaje jeszcze Shaqiri.Arbuzini pisze:Powiedziałbym, że całkiem całkiem ten skład. Szczególnie dobrze wygląda środek pola z Imbulą, ale to raczej Kondogbia grałby w centrum, a on bliżej lewej. Trochę zbyt defensywnie jak na moje oko, ale przecież zawsze mogą sięgnąć po Kovacicia.Robaku pisze:Pedulla awizuje taki skład Interu na przyszły sezon:
- Dizzee
- Interista
Kovacic leci tylko w dwóch wypadkach. Albo ktoś zapłaci 30 milionów, albo Imbula przychodzi na zasadzie transfery definitywnego. Salah ma być wypożyczony z opcją wykupu, Imbula tak samo, więc Kovacić raczej zostanie. W dodatku te doniesienia o sprzedaży Kovacicia są podsysane wyłącznie przez włoskie media, na forach Liverpoolu wypowiedzi Di Marzio albo Pedulli odnośnie transferu Mateo do LFC są traktowane jako bzdury i prawdopodobnie nie ma zainteresowania ze strony anglików.Robaku pisze: Tylko, ze Kovacic leci jesli przychodzi Salah. Wiadomo ze w obwodzie zostaje jeszcze Shaqiri.
Według Pedulli, transfer Imbuli to kwestia czasu(chociaż on jest średnio wiarygodny), jeśli przyjdzie francuz, to przewiduje takie ustawienie
Handanović
Santon,Miranda,Murillo,MisterX
Imbula,Kondogbia
Salah, Hernanes (Kovacić), Shaqiri
Icardi
Ewentualnie zawsze za kogoś z dwójki Imbula/Kondogbia mógłby grać Kovacić, którego Mancini pod koniec sezonu regularnie wystawiał własnie jako cofniętego pomocnika.
- Yaro417
- Juventino
Druga linia oraz formacja ofensywna wyglądają naprawdę zacnie. ...myślę, że nawet my nie pogardzilibyśmy takimi piłkarzami, a niektórzy z nich mogliby wejść do pierwszej 11 (np. Kovacić, Kondogbia, czy Icardi). W składzie Interu rażą za to dwie rzczy:
- słaba obrona i
- brak ławki.
Dlatego max o top3 mają szansę realnie powalczyć...a za rok może będą w stanie nam nawet zagrozić o ile nie dalej będą się wzmacniać i nie sprzedadzą po drodze kluczowych piłkarzy.
- słaba obrona i
- brak ławki.
Dlatego max o top3 mają szansę realnie powalczyć...a za rok może będą w stanie nam nawet zagrozić o ile nie dalej będą się wzmacniać i nie sprzedadzą po drodze kluczowych piłkarzy.
- wojczech7
- Juventino
A czy tam do pary z Kondogbią nie jest czasem Melo przymierzany?Dizzee pisze:Kovacic leci tylko w dwóch wypadkach. Albo ktoś zapłaci 30 milionów, albo Imbula przychodzi na zasadzie transfery definitywnego. Salah ma być wypożyczony z opcją wykupu, Imbula tak samo, więc Kovacić raczej zostanie. W dodatku te doniesienia o sprzedaży Kovacicia są podsysane wyłącznie przez włoskie media, na forach Liverpoolu wypowiedzi Di Marzio albo Pedulli odnośnie transferu Mateo do LFC są traktowane jako bzdury i prawdopodobnie nie ma zainteresowania ze strony anglików.Robaku pisze: Tylko, ze Kovacic leci jesli przychodzi Salah. Wiadomo ze w obwodzie zostaje jeszcze Shaqiri.
Według Pedulli, transfer Imbuli to kwestia czasu(chociaż on jest średnio wiarygodny), jeśli przyjdzie francuz, to przewiduje takie ustawienie
Handanović
Santon,Miranda,Murillo,MisterX
Imbula,Kondogbia
Salah, Hernanes (Kovacić), Shaqiri
Icardi
Imbula to Belg, nie Francuz (sam się ostatnio zdziwiłem)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jarmel
- Redaktor
Że co :lol: Niby kosztem kogo miałby grać? Jakoś nie rozumiem zachwytów nad tym piłkarzem.Yaro417 pisze:Druga linia oraz formacja ofensywna wyglądają naprawdę zacnie. ...myślę, że nawet my nie pogardzilibyśmy takimi piłkarzami, a niektórzy z nich mogliby wejść do pierwszej 11 (np. Kovacić
Jeśli przyjdzie Imbula to nawet w Interze nie widzę miejsca dla Chorwata w przyszłym sezonie. Zresztą wtedy pewnie by odszedł o czym napisał Dizzee.
- Dizzee
- Interista
Można powiedzieć, że i Belg i Francuz-urodzony w Belgii, z francuskim paszportem o kongijskich korzeniach, ale grał w juniorskich reprezentacjach trójkolorowych.wojczech7 pisze: A czy tam do pary z Kondogbią nie jest czasem Melo przymierzany?
Imbula to Belg, nie Francuz (sam się ostatnio zdziwiłem)
W sumie, to łatwiej zapytać kto nie jest przymierzany- Imbula, Allan, Melo, Motta, pewnie będzie to ktoś z tej czwórki. Chociaż i tak jestem zdania, że para Kondogbia-Kovacić wygląda najciekawiej, a przy silniejszym rywalu zamiast Mateo mógłby grać Medel.
- Yaro417
- Juventino
Myślę, że byłby dobrym rozwiązaniem na trequartistę, ale czy to by wypaliło, to nie wiem....w sumie w tej roli bardziej bym widział właśnie jego osobę niż np. Joveticia. Druga sprawa, że Mancini (przynajmniej moim zdaniem) nie potrafi z niego wydobyć tego co najlepsze ma do zaoferowania.jarmel pisze:Że co :lol: Niby kosztem kogo miałby grać? Jakoś nie rozumiem zachwytów nad tym piłkarzem.Yaro417 pisze:Druga linia oraz formacja ofensywna wyglądają naprawdę zacnie. ...myślę, że nawet my nie pogardzilibyśmy takimi piłkarzami, a niektórzy z nich mogliby wejść do pierwszej 11 (np. Kovacić
Jeśli przyjdzie Imbula to nawet w Interze nie widzę miejsca dla Chorwata w przyszłym sezonie. Zresztą wtedy pewnie by odszedł o czym napisał Dizzee.
- orzeu
- Interista
czy aby na pewno?brak ławki.
W tym wypadku (składu podanego powyżej) na ławce
obrona: Juan Jesus, Vidić, Ranocchia, D'Ambrosio
pomoc i atak: Biabiany, Brozović, Kovacić, Medel, Palacio,
wymieniłem tylko tych lepszych.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
On wcale nie jest przereklamowany bo to całkiem niezły grajek tylko nie dość, że nie pasuje do Interu to na dodatek chłopak jest zbyt ambitny by grać w żenująco słabym Interze...mam wrażenie, że on tam gra za karę i najchętniej odszedłby tam gdzie mógłby się rozwijać...Inter to z pewnością nie jest odpowiednie do tego środowisko...