Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jeśli Zidane się potwierdzi to raczej na pewno będzie świadczyło o tym, że będzie on miał zastąpić Maxa, który jak tu piszecie dał sobie jeszcze jeden sezon, o czym poinformował klub. Jeśli tak to świetny ruch zarządu, który myśli szybko o przyszłości :hellyes:

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Gontar
Tak btw „L'Equipe” opublikowało najgorszą 11 mundialu według nich i o dziwo najniższą notę bo zaledwie 2 dostał nasz niezawodny Sami Khedira. Bardzo cenię Niemca za to co zrobił dla nas i generalnie za jego karierę ale uważam, że powinniśmy się z nim rozstać w tym okienku.. Mimo, że czasami strzeli bramkę to w większości spotkań jest po prostu niewidzialny... Mała liczba podań,odbiorów czy w ogóle kontaktów z piłką.
- ballack13
- Juventino
nie da rady się z nim rozstać z prostego powodu - miał udział w ściągnięciu CanaGontar pisze:Tak btw „L'Equipe” opublikowało najgorszą 11 mundialu według nich i o dziwo najniższą notę bo zaledwie 2 dostał nasz niezawodny Sami Khedira. Bardzo cenię Niemca za to co zrobił dla nas i generalnie za jego karierę ale uważam, że powinniśmy się z nim rozstać w tym okienku.. Mimo, że czasami strzeli bramkę to w większości spotkań jest po prostu niewidzialny... Mała liczba podań,odbiorów czy w ogóle kontaktów z piłką.
- zyx
- Juventino
Agresti odpowiedzial na kilka pytan:
- Higuain, Rugani, Pjaca na dobrej drodze do opuszczenia klubu
- Marchisio 50/50
- Sturaro odchodzi na bank
- Pogba i Marcelo? Zapomnijmy
- chcielibysmy Godina ale na razie brak konkretow
- jak Sandro nie przedluzy to za niego opcja low cost
- Marchisio 50/50
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Low cost za Sandro. <Ściana>zyx pisze:Agresti odpowiedzial na kilka pytan:
- Marchisio 50/50
Allegri będzie zadowolony.
Boże, Alex, weź zostań. Jak mam oglądać jakiegoś ogóra na lewej to zejde.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Osgiliath
- Juventino
Ech, my chyba nigdy nie będziemy mieć zbalansowanych boków obrony. I to w zasadzie jest jedna rzecz, która mi się nie podoba, jeśli chodzi o te informacje, co Agresti podał (no może poza Ruganim). Dalej mam nadzieję, że pozostanie jakaś niespodzianka jeszcze do środka.Adrian27th pisze:Low cost za Sandro. <Ściana>zyx pisze:Agresti odpowiedzial na kilka pytan:
- Marchisio 50/50
Co do samego Sandro to chyba mam wrażenie (jeśli istotnie odejdzie), iż leci na hajs, skoro tu w Juve zbiera się konkret ekipa i ma wszystko, by walczyć o LM.
- jurson09
- Juventino
Jedno z twitterowych kont powołało się na Agrestiego, że podobno podał takie informacje na Instagramie. Nie korzystam na co dzień z Instagrama, ale ja na profilu Agrestiego nie widzę nic odnośnie Zidane'a.zakiii pisze:A tymczasem Romeo Agresti twierdzi, że ta informacja o Zidanie to zwykła bzdura.
Juve per sempre sara...!!!!
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No raczej że hajs, kontrakt mu się kończy za 2lata, widzi ile taki Marcelo zarabia a nasi pewnie nie chcą dać np. 5mln.Osgiliath pisze:Ech, my chyba nigdy nie będziemy mieć zbalansowanych boków obrony. I to w zasadzie jest jedna rzecz, która mi się nie podoba, jeśli chodzi o te informacje, co Agresti podał (no może poza Ruganim). Dalej mam nadzieję, że pozostanie jakaś niespodzianka jeszcze do środka.Adrian27th pisze:Low cost za Sandro. <Ściana>zyx pisze:Agresti odpowiedzial na kilka pytan:
- Marchisio 50/50
Co do samego Sandro to chyba mam wrażenie (jeśli istotnie odejdzie), iż leci na hajs, skoro tu w Juve zbiera się konkret ekipa i ma wszystko, by walczyć o LM.
Asamoah też chciał zostać ale chciał na ostatni kontrakt zarobić na emeryturę co Inter mu da.
Do bilansu u nas jeszcze trochę poczekamy, chociaż, drużyny nie mające idealnej 11-ki mogą wygrać LM, byle ta opcja low cost nie była jak nasza ostatnia PO.
Felipe Luis + Darmien? I tak może by nas w sumie kosztowali z 30mln.
Z Sandro pewne jest że jak nie przedłuży umowy to pójdzie na sprzedaż, nasi nigdy nie zostawiali zawodnika z rocznym kontraktem, czyli im dłużej nie ma informacji o przedłużeniu umowy tym gorzej.
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Jeżeli zależy mu na kasie, nie ma się co dziwić. Praktycznie ostatni dzwonek dla niego żeby wziąć gdzieś świetny kontrakt na 5 lat. Boczni obrońcy po 30 nie podpisują lukratywnych kontraktów. W styczniu 28 lat, wiec może po prostu stawia wszystko na jedną kartę.
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie, albo dostanie ile chce, albo poczeka sobie rok gdzie już będzie dużo chętnych bo ostatni rok kontraktu.towalski pisze:Jeżeli zależy mu na kasie, nie ma się co dziwić. Praktycznie ostatni dzwonek dla niego żeby wziąć gdzieś świetny kontrakt na 5 lat. Boczni obrońcy po 30 nie podpisują lukratywnych kontraktów. W styczniu 28 lat, wiec może po prostu stawia wszystko na jedną kartę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dajcie tym ludziom pracować. Dopiero zakończyli największą operację w historii tego klubu, a tu już panika. Na wszystko będzie czas. To prawda, nie przedłużyli jeszcze z Sandro, ale podobnie sytuacja ma się w przypadku Pjanicia, Cuadrado czy Khediry, których zdaniem mediów pozostawić zamierzamy.
Ok, Agresti to jest jedno z tych najmocniejszych źródeł, ale też nie traktujmy go jak wyrocznię. Póki co nikt nie ma pojęcia jak wygląda sytuacja Sandro, więc tym bardziej nikt nie może wiedzieć, co ewentualnie nastąpi po nim. Ja tam nie wierzę, że przy podejściu Alexa zostawią nas na lewej z jakąś potężną dziurą. Jeśli go oddamy, załóżmy za te 45 mln, to te pieniądze mają duże szanse wrócić na rynek, zwłaszcza że my Brazylijczyka sprzedawać nie chcemy.
Co do Godina wstrzymałbym się z radością. Po pierwsze źródło kiepskie, po drugie wyraźnie zaznaczyli, że o ile mamy rzekomo porozumienie z graczem na okres 3 lat, tak pozbywać się go nie chce Atletico. Jeśli będzie chciał odejść pewnie go puszczą, ale właśnie...
Ok, Agresti to jest jedno z tych najmocniejszych źródeł, ale też nie traktujmy go jak wyrocznię. Póki co nikt nie ma pojęcia jak wygląda sytuacja Sandro, więc tym bardziej nikt nie może wiedzieć, co ewentualnie nastąpi po nim. Ja tam nie wierzę, że przy podejściu Alexa zostawią nas na lewej z jakąś potężną dziurą. Jeśli go oddamy, załóżmy za te 45 mln, to te pieniądze mają duże szanse wrócić na rynek, zwłaszcza że my Brazylijczyka sprzedawać nie chcemy.
Co do Godina wstrzymałbym się z radością. Po pierwsze źródło kiepskie, po drugie wyraźnie zaznaczyli, że o ile mamy rzekomo porozumienie z graczem na okres 3 lat, tak pozbywać się go nie chce Atletico. Jeśli będzie chciał odejść pewnie go puszczą, ale właśnie...