Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:17

Sabella to Sabella...dlaczego też nie wziął Iturbę skoro mówi się o nim, że to drugi Messi ? Dlaczego nie wziął go skoro to złote dziecko argentyńskiego futbolu ? No, nie wypada przecież...
Dlaczego nie wziął Teveza ? Oczywiście chodzi w tym przypadku o wycieczki osobiste ale w tym przypadku górą powinno być dobro drużyny narodowej...

Obrazek
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:29

mrozzi pisze:Dajcie już spokój temu Moracie. :/ Ani razu go jeszcze w naszych barwach nie widzieliście, nie mieliście okazji zobaczyć, ile daje Juventusowi, więc po co z góry ten pesymizm? :doh: Jeszcze się okaże, że chłopak zamknie usta wszystkim sceptykom i odwdzięczy się w najlepszy możliwy sposób za zaufanie zarządu - wieloma bramkami. :pray:
Właśnie zobaczyłem jego wszystkie bramki w Realu i już wiem skąd ta fala nienawiści. Jestem przekonany, że u nas nikt mu takich patelni wystawiać nie będzie.

Oczywiście pomijam fakt, że w niektórych sytuacjach piłka odbiła mu się od sęka. Matko i córko...

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:38

Śmieją się z nas w Rzymie;)
Jesteśmy według niech klubem satelitarnym Realu Madryt:)

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:43

sebatiaen pisze:Śmieją się z nas w Rzymie;)
pfff... rzekł klub z trzema scudetti... :prochno: nie zjeżdżajmy do ich poziomu. Obaczymy co sezon przyniesie.

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:50

typkens pisze:
mrozzi pisze:Dajcie już spokój temu Moracie. :/ Ani razu go jeszcze w naszych barwach nie widzieliście, nie mieliście okazji zobaczyć, ile daje Juventusowi, więc po co z góry ten pesymizm? :doh: Jeszcze się okaże, że chłopak zamknie usta wszystkim sceptykom i odwdzięczy się w najlepszy możliwy sposób za zaufanie zarządu - wieloma bramkami. :pray:
Właśnie zobaczyłem jego wszystkie bramki w Realu i już wiem skąd ta fala nienawiści. Jestem przekonany, że u nas nikt mu takich patelni wystawiać nie będzie.

Oczywiście pomijam fakt, że w niektórych sytuacjach piłka odbiła mu się od sęka. Matko i córko...
Heh, a ja wam powiadam byłem dzisiaj na orliku i dają do kolegi piłkę i ma taką setę, że ja pieee... a on strzela niczym Morata w meczu z Schalke. :D

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:56

Haris pisze: a on strzela niczym Morata w meczu z Schalke
A ja ostatnio skręciłem kolano niczym Morata... ech. :doh:

Nie jarajcie się tak Pastore, bo jak i on tak i jego agent przyznali, że Argentyńczyk nie rusza się z Paryża.
Już bardziej realną opcją wydawałby się Lavezzi, ale kurczę - kilka lat za późno, choć nawet i nim nie pogardziłbym.
Zobaczymy gdzie Beppe zwróci oko/oczy po zakontraktowaniu Pereyry. I czy w ogóle to zrobi.

JUVE PER SEMPRE!
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:57

Na myśl przychodzi mi tylko jedno nazwisko - Krkić. Z tym, że my nie jesteśmy takimi zakompleksionymi kibicami jak oni.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 21:59

Obrazek

Coman - kolejna, po Mottcie, Isli i Ogbonnie, ofiara sygnaturki Ewerthona :lol:

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:00

konradrom pisze:Zobaczymy gdzie Beppe zwróci oko/oczy po zakontraktowaniu Pereyry. I czy w ogóle to zrobi.
Zwróci, zwróci. Na Lavezziego i Pastore naraz :prochno:

Morata bez przygotowań do sezonu to ja już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał jego pierwszy sezon u nas...utopione 20 mln :bravo:

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:01

pumex pisze: Coman - kolejna, po Mottcie, Isli i Ogbonnie, ofiara sygnaturki Ewerthona :lol:
A tak klątwa nie zaczęła się czasem od Zieglera? Właśnie, wiadomo co z nim? Żyje? Ma jeszcze kontrakt z Juve ważny przez rok, nie?
Podrzucisz link?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:05

zahor pisze:
pumex pisze: Coman - kolejna, po Mottcie, Isli i Ogbonnie, ofiara sygnaturki Ewerthona :lol:
A tak klątwa nie zaczęła się czasem od Zieglera?
Nie. Klątwa przyszła od Oł_je za sprawą Marco Motty. Może Coman przerwie tę niefortunną passę. Miałem wrzucić Moratę, ale to jest zbyt duże ryzyko niewypału :smile: . Facet już zdążył się połamać, a co będzie w trakcie sezonu.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:07

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... cia-198292

Mają się z czego śmiać.
Sam się śmieje.
Dzisiaj ta kontuzja nas dobija.
Żeby nie było tak że sztab Allegriego ich zajedzie i Agnelli się pogubi, wcześniej Conte trzymał ten zespół, żeby ten milanista tego nie spartolił.
Pierwsza niespodzianka to Morata, co do jego transferu to kiedyś takie coś było by nie do przyjęcia przecież takie warunki.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:22

Morata już kontuzja...czyżby Allegri przyniósł z sobą do Juve klątwę kontuzji ? No to mamy z głowy Moratę ale chyba to celowa zagrywka co by go Real nie odkupił... :lol:
Bardzo pomysłowe... :shock:

Obrazek
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 22:37

alessandro1977 pisze:Morata już kontuzja...czyżby Allegri przyniósł z sobą do Juve klątwę kontuzji ? No to mamy z głowy Moratę ale chyba to celowa zagrywka co by go Real nie odkupił... :lol:
Bardzo pomysłowe... :shock:
Pewnie Kielon go celowo połamał :lol: A właściwie Kielon na wakacjach, więc może wściekły Padoin :prochno:

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2014, 23:00

ewerthon pisze:
Na myśl przychodzi mi tylko jedno nazwisko - Krkić. Z tym, że my nie jesteśmy takimi zakompleksionymi kibicami jak oni.
Hola hola Krkić a Morata to zupełnie inne transakcję.
Roma niejako wypożyczyła go na 2 lata za ok. 15 baniek, przy czym miała prawo do definitywnego transferu za 20-kilka milionów, ale Barca musiała po 2 latach wyłożyć chyba 2mln więcej niż Roma zapłaciła. Roma stratna być nie mogła.Juve zostało po prostu ośmieszone tym transfer, ludzie gdzie nam do czołówki Europy jak można z Marottą robić takie transfery.
Morata zaczyna się, cały okres przed sezonowy do tyłu to wróży bardzo źle. Analogicznie Markiz kontuzje miał pod koniec okresu przygotowawczego, ale przez brak gry w jako takiej formie był dopiero wiosną.No i 20mln w błoto bo i tak potrzebujemy napastnika, bo kiedy Morata wróci po braku jakiegokolwiek okresu przygotowawczego? Pewnie w październiku/listopadzie;/
To mercato wygląda na razie bardzo źle;/
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2014, 23:08 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany