Nowy Trener
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
Po dwóch siódmych miejscach przyszedł Agnelli, zatrudnił Marrotte i Conte i razem udało im się postawić klub na nogi. Najpierw na poziomie zarządzania a potem na boisku.Pierwsze okienko nie było zbyt udane ale i pierwszy trener Del Neri też nie. Potem gdy nowe klocki zaczął układać Conte to wszystko zatrybiło bo dostał ten najważniejszy element całej układanki- rozgrywającego. I tutaj dochodzimy do sedna problemu obecnego składu. Juventus nie ma takiego piłkarza jak Pirlo, nie ma nawet kogoś kto miałby 30 % jego umiejętności. Co z tego że zmieniają się trenerzy jak dalej kierownicę trzyma Locatelli, który nawet na ławkę się nie nadaje ?
Edit : Może ktoś wygrzebać cytaty z Manciego jak pluł na Juventus będąc trenerem Interu w 2006 ? Dla niego wielkie NIE
Edit : Może ktoś wygrzebać cytaty z Manciego jak pluł na Juventus będąc trenerem Interu w 2006 ? Dla niego wielkie NIE
- kacek_
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Znając nasz wspaniały zarząd, to pewnie już tam fapują do tego wafla Manciniego (hatfu!).
To trener idealny pod wymagania naszych pryncypałów: długi rozbrat z poważnym futbolem, kosmiczne wymagania finansowe, które będą się za nami ciągnęły latami (tak jak te miliony dla Motty i Igora) oraz interista plujący w przeszłości na Juventus.
No wypisz wymaluj nowy trener Juventusu <3
Spall to idealny kandydat na przypudrowanie trupa a po sezonie się pomyśli, któremu młodemu i obiecującemu oddać lejce. Najlepiej taki co nie będzie pyskował jak mu głupoli nasprowadza odpadów z poważnych lig.
Co się stało z tym klubem, ja pierdziele xDDD
To trener idealny pod wymagania naszych pryncypałów: długi rozbrat z poważnym futbolem, kosmiczne wymagania finansowe, które będą się za nami ciągnęły latami (tak jak te miliony dla Motty i Igora) oraz interista plujący w przeszłości na Juventus.
No wypisz wymaluj nowy trener Juventusu <3
Spall to idealny kandydat na przypudrowanie trupa a po sezonie się pomyśli, któremu młodemu i obiecującemu oddać lejce. Najlepiej taki co nie będzie pyskował jak mu głupoli nasprowadza odpadów z poważnych lig.
Co się stało z tym klubem, ja pierdziele xDDD
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
W Napoli, odpalił, merdaczy do LM przywrócił, w Romie też pierwszą przygodę miał niezłą, drugą już gorszą. Czysto teoretycznie powinien umieć to poukładać, pytanie na ile ew. zarząd mu pozwoli jeżeli go wezmą
- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Serio łysy patafian z dziarą napletów na ręce? Kolejny koń trojański tu jest potrzebny? O Mancinim nawet nie wspomnę..dramat
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A ryba - psuje sie od glowy...
Tylko On:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Anelson
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja bym wziął Terzicia.
Wolę go niż Palladino. Ma doświadczenie w postaci finału ligi mistrzów.
Poza tym nie ma co marzyć o lepszych kandydatach bo mają nas w dupie.
Poza tym nie ma co marzyć o lepszych kandydatach bo mają nas w dupie.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Terzic bądź Spall, reszty nie brałbym pod uwagę.
Z tym ze w roli strażaka pewnie lepszy byłby Spall, który jednak ma nieporównywalnie większe doświadczenie, Niemiec spoko opcja gdyby dostal okres przygotowawczy, a tak kontakt z włoskim futbolem moglby być bolesny.
Z tym ze w roli strażaka pewnie lepszy byłby Spall, który jednak ma nieporównywalnie większe doświadczenie, Niemiec spoko opcja gdyby dostal okres przygotowawczy, a tak kontakt z włoskim futbolem moglby być bolesny.
- woe
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
My to powinniśmy trenera co 5 meczów wymieniać, bo mniej/więcej tyle trwa zanim każdy nowy trener zaliczy zjazd do poziomu poprzedniego zwolnionego.
Żadnego ciekawego nazwiska nie ma, przynajmniej w sferze naszego zainteresowania. Gęba będzie inna, ale gra będzie taka sama.
Żadnego ciekawego nazwiska nie ma, przynajmniej w sferze naszego zainteresowania. Gęba będzie inna, ale gra będzie taka sama.

- Maplu90
- Juventino

- Podziekował: 153 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Jesli spaletti zakopie topór z połową składu to dla mnie chyba najlepsza z dostępnych opcji. Oby wypaliło bo chce 3 letni kontrakt ....Urbi27 pisze: ↑27 października 2025, 18:52 Terzic bądź Spall, reszty nie brałbym pod uwagę.
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
No kto by się spodziewał...
Panie poruczniku, co teraz będzie. - Nic. Będzie tak samo. Albo lepiej.
Z tym, że lepiej nie będzie. Nie z tymi ludźmi, którzy zarządzają klubem. Bo patrzę na proponowane "nowe" nazwiska... ten sam włoski kociołek. A kucharze tacy, że Makłowicz z Gesslerową by nie pomogli. Tylko w nim utopić tych cieniasów.
Są tu tacy co tęsknią i wołają Agnelliego. Serio, macie zdolność wypierania tego co sp#, niczym kawowa redakcja JP niszcząca komentarze pod newsami, bo im psycha siadała pod Partacza Allegriego? Odbudowa klubu po SB to jedna strona medalu, a druga? Zabicie herbu, wałki księgowe, jakieś cyrki z pseudo-superligą, nie wspominając, że to za jego rządów zapoczątkowano dramat z jednorocznymi managerami i to on wrócił do Partacza i chronił mu dupsko.
Trochę się na stołkach zmieniło, ale jednoroczny cyrk trwa w najlepsze tylko czy ktoś się śmieje? Pierwszy raz od kiedy kibicuję Juve (od czasów pierwszych lat ADP) wstyd mi mówić jaki klub lubię. Nie miałem tak ani podczas Calciopoli, ani w SB, ani nawet jak Partacz uwalał 2 finały LM w 3 lata i matoły biły mu brawo i przedłużały kontrakt.
Fakt - nie oglądałem niektórych sezonów, nie jeżdżę na mecze od dawna, od zaj# herbu nie kupiłem ani jednego gadżetu, ani jednej koszulki, zakazałem w rodzinie kupować mi cokolwiek z tym gównianym logo.
ALE
Nigdy nie wstydziłem się samego klubu. Nadal tak jest, ale przez "klub" mam na myśli jego zarząd, ale ludzie z boku tego nie wiedzą - traktują Juventus jako całość piłkarzy, trenerów, dyrektorów.
I jest to żenujące. Polska to kraj szaleńców, gdzie robi się ciągle to samo i oczekuje innych wyników. Włosi też potrafią być popieprzeni, ale to?
Jeśli na nowy sezon, bo ten jest na straty imho, nie weźmie się Kloppa, nie skusi się go pieniędzmi na normalnych piłkarzy, nie jakieś odpady, które u mnie ledwo-co grzałyby ławę albo w ogóle managera bez włoskiej flagi, czy włoskiego zapachu i NIE DA SIĘ MU 3-4 lat
BEZ
WZGLĘDU
na wyniki to...
Ale czy zrobią to obecni dyrektorzy? Wątpię. Najgorszy imho czas w historii klubu widzi mi się długą perspektywą stagnacji. Co jakiś czas zastanawiam się czy warto było wygrywać te dziewięć mistrzostw z rzędu, czy może lepiej 2-3, potem przerwa, 2-3 i przerwa, bo drogą krzyżową Olympique Lyonnais to zmierza. Donikąd.
Panie poruczniku, co teraz będzie. - Nic. Będzie tak samo. Albo lepiej.
Z tym, że lepiej nie będzie. Nie z tymi ludźmi, którzy zarządzają klubem. Bo patrzę na proponowane "nowe" nazwiska... ten sam włoski kociołek. A kucharze tacy, że Makłowicz z Gesslerową by nie pomogli. Tylko w nim utopić tych cieniasów.
Są tu tacy co tęsknią i wołają Agnelliego. Serio, macie zdolność wypierania tego co sp#, niczym kawowa redakcja JP niszcząca komentarze pod newsami, bo im psycha siadała pod Partacza Allegriego? Odbudowa klubu po SB to jedna strona medalu, a druga? Zabicie herbu, wałki księgowe, jakieś cyrki z pseudo-superligą, nie wspominając, że to za jego rządów zapoczątkowano dramat z jednorocznymi managerami i to on wrócił do Partacza i chronił mu dupsko.
Trochę się na stołkach zmieniło, ale jednoroczny cyrk trwa w najlepsze tylko czy ktoś się śmieje? Pierwszy raz od kiedy kibicuję Juve (od czasów pierwszych lat ADP) wstyd mi mówić jaki klub lubię. Nie miałem tak ani podczas Calciopoli, ani w SB, ani nawet jak Partacz uwalał 2 finały LM w 3 lata i matoły biły mu brawo i przedłużały kontrakt.
Fakt - nie oglądałem niektórych sezonów, nie jeżdżę na mecze od dawna, od zaj# herbu nie kupiłem ani jednego gadżetu, ani jednej koszulki, zakazałem w rodzinie kupować mi cokolwiek z tym gównianym logo.
ALE
Nigdy nie wstydziłem się samego klubu. Nadal tak jest, ale przez "klub" mam na myśli jego zarząd, ale ludzie z boku tego nie wiedzą - traktują Juventus jako całość piłkarzy, trenerów, dyrektorów.
I jest to żenujące. Polska to kraj szaleńców, gdzie robi się ciągle to samo i oczekuje innych wyników. Włosi też potrafią być popieprzeni, ale to?
Jeśli na nowy sezon, bo ten jest na straty imho, nie weźmie się Kloppa, nie skusi się go pieniędzmi na normalnych piłkarzy, nie jakieś odpady, które u mnie ledwo-co grzałyby ławę albo w ogóle managera bez włoskiej flagi, czy włoskiego zapachu i NIE DA SIĘ MU 3-4 lat
BEZ
WZGLĘDU
na wyniki to...
Ale czy zrobią to obecni dyrektorzy? Wątpię. Najgorszy imho czas w historii klubu widzi mi się długą perspektywą stagnacji. Co jakiś czas zastanawiam się czy warto było wygrywać te dziewięć mistrzostw z rzędu, czy może lepiej 2-3, potem przerwa, 2-3 i przerwa, bo drogą krzyżową Olympique Lyonnais to zmierza. Donikąd.