Nowe logo
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale to jakaś nowość? przecież oni już go dawno skasowali na rynkach arabskich...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
I tak dobrze, że zamiast krzyża nie umieścili tam półksiężyca. Oczywiście Europejczykom półksiężyc nie przeszkadza, ale u dzikusów pewnie można dostać kosę pod żebra za to, że się nosi koszulkę z krzyżem.ozi(Forza_Juve) pisze:ktoś pisał że Reale czy Bayerny nie zmieniają logo... Juventus zmienia a ponoć Real tez zrzuca krzyż ze swojego logo, aby fani z
Bliskiego wschodu nie czuli sie urażeni. dla mnie to co najmniej chore, kluby tureckie grają z półksiężycem w rozgrywkach europejskich, mi to absolutnie nie przeszkadza. Dlatego tym bardziej nie rozumiem włodarzy Realu
FORZA JUVE!!!
- juveman7
- Juventino
Nie tak dawno temu dzikus zabił kierowcę tira, następnie zdemolował ciężarówką jarmark pełen ludzi w niemieckim miasteczku.dawid91 pisze:I tak dobrze, że zamiast krzyża nie umieścili tam półksiężyca. Oczywiście Europejczykom półksiężyc nie przeszkadza, ale u dzikusów pewnie można dostać kosę pod żebra za to, że się nosi koszulkę z krzyżem.ozi(Forza_Juve) pisze:ktoś pisał że Reale czy Bayerny nie zmieniają logo... Juventus zmienia a ponoć Real tez zrzuca krzyż ze swojego logo, aby fani z
Bliskiego wschodu nie czuli sie urażeni. dla mnie to co najmniej chore, kluby tureckie grają z półksiężycem w rozgrywkach europejskich, mi to absolutnie nie przeszkadza. Dlatego tym bardziej nie rozumiem włodarzy Realu
A czy wiecie że z tego jarmarku usunięto szopkę bożonarodzeniową tylko dlatego, żeby symbol religijny nie drażnił właśnie islamistów :shock:
Dla mnie to podporządkowywanie się jest nie zrozumiałe
Jestem u siebie i żyję wg swoich zasad, a jak przyjezdnym nie pasuje to mówiąc wprost - wypier......
Ależ ta europa jest bezjajeczna
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- PlanetJuve
- Juventino
https://www.youtube.com/watch?v=fJTvAUyHiGQ
Idzie nowe! Pierwsze logo, a teraz język!
jak widać daleki wschód to teraz gorący rynek. Ważne, żeby samemu umieć się zareklamować, ściągnąć kibiców, środki itp niż po prostu się sprzedać.. Akkhhmm..
Idzie nowe! Pierwsze logo, a teraz język!
- Montezuma11
- Juventino
Taka akcja była na 100% rok temu, a być może nawet już dwa lata temu składali życzenia Chińczykom. Nie pamiętam dokładnie.PlanetJuve pisze:https://www.youtube.com/watch?v=fJTvAUyHiGQ
Idzie nowe! Pierwsze logo, a teraz język!jak widać daleki wschód to teraz gorący rynek. Ważne, żeby samemu umieć się zareklamować, ściągnąć kibiców, środki itp niż po prostu się sprzedać.. Akkhhmm..
FORZA JUVENTUS !!!
- PlanetJuve
- Juventino
Ja Cię rozumiem i nie twierdze, że pierwszy raz się to stało ale chciałem podkreślić w jakim kierunku idziemy, jak napisałeś, już nie pierwszy rok. Przypodobać się AzjatomMontezuma11 pisze:Taka akcja była na 100% rok temu, a być może nawet już dwa lata temu składali życzenia Chińczykom. Nie pamiętam dokładnie.PlanetJuve pisze:https://www.youtube.com/watch?v=fJTvAUyHiGQ
Idzie nowe! Pierwsze logo, a teraz język!jak widać daleki wschód to teraz gorący rynek. Ważne, żeby samemu umieć się zareklamować, ściągnąć kibiców, środki itp niż po prostu się sprzedać.. Akkhhmm..

PS:
Niech chciałem już dodawać tej "oczywistej oczywistości".Cabrini_idol pisze:No bo tam jest największy rynek do wytrzepania . 2/3 ludności na Ziemi mieszka w Azji. Prosty rachunek.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2017, 14:26 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
No bo tam jest największy rynek do wytrzepania . 2/3 ludności na Ziemi mieszka w Azji. Prosty rachunek.

- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mialbym prosbe do administracji.
Czy moglibyscie dodac ankiete do tego tematu ?
Jestem bardzo ciekawy jak wygladalyby wyniki ankiety, w szczegolnosci ilu osobom podoba sie to logo. Ewentualnie ile osob jest zadowolonych ze zmiany herbu na logo.
Mysle, ze byloby to dosc ciekawe.
@Dragon
Dzieki super!
Czy moglibyscie dodac ankiete do tego tematu ?
Jestem bardzo ciekawy jak wygladalyby wyniki ankiety, w szczegolnosci ilu osobom podoba sie to logo. Ewentualnie ile osob jest zadowolonych ze zmiany herbu na logo.
Mysle, ze byloby to dosc ciekawe.
@Dragon
Dzieki super!

Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2017, 15:41 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Raczej powinno być coś w stylu 'czy jesteś zadowolony ze zmiany dotychczasowego herbu na nowe logo...'
Dla mnie przykładowo nowe logo - jako logo - jest ok. Ale jako herb na koszulce zdecydowanie wolałbym pozostanie aktualnego.
Dla mnie przykładowo nowe logo - jako logo - jest ok. Ale jako herb na koszulce zdecydowanie wolałbym pozostanie aktualnego.
- Vinylside
- Juventino
- CzeczenCZN
- Juventino
Tylko że wtedy nie osiągnęłoby to oczekiwanego efektu i nie miałoby to sensu. To ma sens jeżeli wszędzie owe logo ma stać się głównym symbolem. Z taką myślą to jest zrobione by tak się kojarzyło, jako jedność. W przeciwnym razie nie miałoby szansy to przynieść spodziewanych efektów w przyszłości.Vinylside pisze:Zgadzam się w 100%.Krzychu89 pisze:Dla mnie przykładowo nowe logo - jako logo - jest ok. Ale jako herb na koszulce zdecydowanie wolałbym pozostanie aktualnego.
Jako grafika promocyjna, na klubowych gadżetach, informacjach i stronach - jest super. Natomiast jako nowy herb absolutnie nie.
BTW: Chociaż zaznaczyłem że mu się nie podoba.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Czy to nie jest powolne minimalizowane herbu na potrzeby globalizacji marki ? Jak widać, Juve wyprzedziło wszystkich :hellyes:
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/re ... 8eaff5272e
Wkrótce okazać się może, że z herbu Realu, który jest ciężki do zapamiętania i odtworzenia zostanie niewiele
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/re ... 8eaff5272e
Wkrótce okazać się może, że z herbu Realu, który jest ciężki do zapamiętania i odtworzenia zostanie niewiele

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie rozumiecie ... za kilka lat nie będzie czegoś jakiego jak herb w piłce klubowej tylko logo jako całość. Przynajmniej w tej piłce na najwyższym poziomie.