Mercato (Zima 2017)
- gucio_juve
- Juventino
Dyrektor sportowy Gladbach zapowiedział, że Dahoud nie odejdzie w zimie na 100%. Ponoć w obecnym momencie ma małą klauzulę wykupu, ale już pracują nad przedłużeniem umowy.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ej! Tak patrzę na doniesienia Premium Sport, to Boca ładnie nas wysterowało.
Od przyszłej - ewentualnej - sprzedaży Bentancura musimy im odpalić... 50 procent !!!! :roll: No ale może nie będzie takiej konieczności. 

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Info o tej klauzuli 10mln. podal w wywiadzie bodaj dyrektor Gladbach.Arbuzini pisze:BVB chce go w zimie, a klauzula ma obowiązywać od czerwca. Zresztą informacje o niej znajduję tylko na tym forum więc nie jestem do końca przekonany co do jej prawdziwości.
Ciekawe czy byles jednym z tych, ktorzy we wrzesniu krzyczeli: okienko 11/10!!!11 :lol:ForzaItanimulli3vujcm pisze:styczniowe okienko, Panie Marotta, jest po to by naprawiać błędy letniego okienka - Pan w to okienko powinien mieć urwanie głowy, bo żeś Pan totalnie zawali letnie!
Prowincjonaly klubik wyswinil aspirujacego do miana europejskiego potentata Juventus - dobrze to o nas nie swiadczy.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Od przyszłej - ewentualnej - sprzedaży Bentancura musimy im odpalić... 50 procent
ED. @down
OK, ja tylko pytam...
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2016, 16:38 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- CzeczenCZN
- Juventino
Wręcz przeciwnie, byłem hejtowany i opluwany przez znaffców bo mówiłem okienko 5/10...Jacky pisze:Ciekawe czy byles jednym z tych, ktorzy we wrzesniu krzyczeli: okienko 11/10!!!11 :lol:
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jeżeli potwierdzi się że z przyszłego transferu Betancura, mają 50% to Marotta jest idiotą. Poszliśmy Boca na rękę, a oni nas wydymali.
- wagner
- Juventino
Chłopak jeszcze nie kopnął piłki u nas, a Marotta już jest idiotą. Taka logika tylko na JP :lol:Alexinhio-10 pisze:Jeżeli potwierdzi się że z przyszłego transferu Betancura, mają 50% to Marotta jest idiotą. Poszliśmy Boca na rękę, a oni nas wydymali.
To tak jakby słońce jutro miało nie pojawić się na horyzoncie.Robaku pisze:nie panikujmy

- CzeczenCZN
- Juventino
Powiedz mi czy Real M., Barcelona, Bayern czy inne Atletico poszło by na taki deal? Porto może i tak. No ale skoro mamy być Porto dla najbogatszych...wagner pisze:Chłopak jeszcze nie kopnął piłki u nas, a Marotta już jest idiotą. Taka logika tylko na JP :lol:Alexinhio-10 pisze:Jeżeli potwierdzi się że z przyszłego transferu Betancura, mają 50% to Marotta jest idiotą. Poszliśmy Boca na rękę, a oni nas wydymali.
No póki co jest OK. Tyle że w mocniejszej lidze zapewne byśmy nie byli liderami.wagner pisze:To tak jakby słońce jutro miało nie pojawić się na horyzoncie.Robaku pisze:nie panikujmy
- Sorek21
- Juventino
Tu nie chodzi o teraz,tylko o LM na wiosnę czyli poważne granie a w środku pola Lemina Asamoh Hernanes Sturaro czy szklany Khedira. Tu jest spora strata do europejskiej czołówki i zimowe mercato to szansa na poprawę.Trzech pierwszych jest do wymiany na poważnych graczy.Robaku pisze:panowie w związku z tym słąbym mercato, na 6 tygodni przed otwarciem zimowego okna mamy:
30/36 pkt w Serie A
oraz
8/12 w LM,
nie panikujmy.
- Robaku
- Juventino
No to SOrku sam sobie przeczysz bo rozmowa zaczęła sie od oceny mercato letniego 2016 i szyderki z tych co dawali 11/10, a nie mowimy póki co o wiosnie, bo przed wiosną nastąpi mercato zimowe 2017, wiec będzie szansa na ocene.
- CzeczenCZN
- Juventino
Tak szczerze, to wierzy ktoś w to że tym razem zimowe mercato będzie naprawdę konkretne, a nie delikatna kosmetyka? Szczerze mówiąc to zimowe okienko powinno być gorące, ponieważ Marotta nie zdążył ukończyć letniego - ale wątpię by tak było. Ja powiem tak: z zamknięciem zimowego mercato, poznamy faktyczne aspiracje naszego zarządu - jeżeli nam zależy na wygraniu CL w tym roku, wzmocnienia zimą muszą być. Ja dzisiaj na Tutto czytałem o 4 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zimą na poziomie pierwszej drużyny - ale tak szczerze to nawet w Witsela zimą nie wierzę...
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Rozumiesz znaczenie słowa "jeśli" ? Mam jeszcze dopisać "i gdyby stał się zawodnikiem wielkiego formatu" żebyś załapał, czy dalej ciężko?wagner pisze:Chłopak jeszcze nie kopnął piłki u nas, a Marotta już jest idiotą. Taka logika tylko na JP :lol:Alexinhio-10 pisze:Jeżeli potwierdzi się że z przyszłego transferu Betancura, mają 50% to Marotta jest idiotą. Poszliśmy Boca na rękę, a oni nas wydymali.
Zresztą jakiegokolwiek zawodnika by się nie kupiło, 50% zysku od następnego transferu dla poprzedniego klubu jest idiotyzmem. Zobaczymy czy rzeczywiście taka będzie klauzula w transferze.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2016, 10:42 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
W Zenicie zdają sobie sprawę z nastawienia do gry samego Witsela, Axel przyjdzie jeśli Zenit znajdzie zastępstwo. Hajs tutaj odgrywa mniejszą rolę.DonPatch pisze:Witsel przyjdzie o ile Marotta nie będzie chytry, bo w Zenicie doskonale zdają sobie sprawę z naszych problemów i mogą zażądać dość wysokiej sumki.
- jarmel
- Redaktor
Wyobrażacie sobie w ogóle żeby rok temu czy wcześniej ktoś taki jak Witsel miałby realnie wzmocnić nasz skład?
Teraz za to niesamowicie się przyda nawet taki średniak jak on. To tylko pokazuje jak Marotta spieprzył ostatnie dwa okienka. Z zawodników takich jak Pirlo, Vidal, Pogba zostało to co mamy teraz, brak słów.
Teraz za to niesamowicie się przyda nawet taki średniak jak on. To tylko pokazuje jak Marotta spieprzył ostatnie dwa okienka. Z zawodników takich jak Pirlo, Vidal, Pogba zostało to co mamy teraz, brak słów.
#AllegriOut