LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- Tengen
- Juventino
Sądzę, że jakbyśmy mieli ze 100-200 mln budżetu na transfery, to by byśmy wygrali :roll: I tak sezon ponad stan, niemniej tak wnerwiony przy każdym faulu dla Barcy to dawno nie byłem. Może to naiwne, pewnie dzisiaj wygląda tak football, ale kupmy sobie kilka mutantów za 80-100 mln i mamy LM
Sam nie wiem, co myśleć o dzisiejszym meczu. Ta bramka na 3;1 mnie tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (a niech będzie kartka), że szok. Niezasłużone 3:1 jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. 2:1 jeszcze bym przebolał.
Forza Juve!

Forza Juve!
- LordJuve
- Juventino
Dokładnie. Gdyby chociaż 1/3 wygrać to ile mielibyśmy dziś pucharów LM? 4? A tak zostajemy z jednym i brakiem - realnych - perspektyw na kolejnych finał LM w najbliższym czasie.Paweljuve2006 pisze:To najbardziej boli.. Dochodzic do tych finalow i wszystko wpierdzielic..LordJuve pisze:Serce boli.
Po tym meczu jesteśmy rekordzistami: najwięcej przegranych finałów LM ever.
DLACZEGO :!:![]()
- zbysioJuve
- Juventino
Mi się wydaje, że powinien być, zresztą pisałem o tym na głównej. No cóż, ale Cakir czuwał....Kamex22 pisze:Btw czy przy bramce na 2-1 nie było faulu na Pogbie przy wyprowadzaniu akcji przez Farsę?
- mnowo
- Qualità Juventino
Może niektórzy po prostu widzą szerszy kontekst. Napluj sobie na nich, jeśli Ci ulży. W końcu mamy rekord pod względem przegranych finałów. Dla mnie wygrali, bez względu na to, co ty o tym myślisz.LordJuve pisze:Żenujący jesteście.
Przegrywamy n-ty finał, a Wy: "jestem z was dumny."
- Kamex22
- Juventino
Możesz tak mówić patrząc na odbicie w lustrze.LordJuve pisze:Żenujący jesteście.
Niektórzy kibice potrafią docenić swoich zawodników, mimo porażki. Czuję wielki niedosyt, ale nie zamierzam gnoić naszych.
- Morgesztern
- Juventino
Teraz Engel w studio będzie nas jechał niczym Janek Tomaszewski po Franku Smudzie... 
Ludzie, weźcie docencie naszych. Przed sezonem gadaliście, że nie wyjdą z grupy, a co się okazało?!

Ludzie, weźcie docencie naszych. Przed sezonem gadaliście, że nie wyjdą z grupy, a co się okazało?!
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2015, 22:56 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Wygrali? Ale co?mnowo pisze:Może niektórzy po prostu widzą szerszy kontekst. Napluj sobie na nich, jeśli Ci ulży. W końcu mamy rekord pod względem przegranych finałów. Dla mnie wygrali, bez względu na to, co ty o tym myślisz.LordJuve pisze:Żenujący jesteście.

- Vimes
- Juventino
Kolejny przegrany finał Ligi Mistrzów do naszej i tak już imponującej kolekcji. Jednak tym razem łatwiej przetrawić porażkę, bo ten finał był niespodziewany, nie byliśmy w nim faworytem i rywal był po prostu lepszy. Dziękuję piłkarzom i trenerowi za dobry sezon. Najbardziej żal Buffona, bo wciąż nie ma w kolekcji tego pucharu. Teraz trzeba tylko przeczekać te parę dni zachwytów nad Barcą w mediach i powrót do normalności.
- Mate.G
- Juventino
To miał być taki mecz, Barca lepsza, mnóstwo okazji a Juve jak to mówią w tym sezonie na farcie w pucharach. Tego brakło.
Szkoda, może za rok będziemy mieli okazję? Oby nie trzeba było czekać znów tak długo, wtedy już będę dziadek.
Szkoda, może za rok będziemy mieli okazję? Oby nie trzeba było czekać znów tak długo, wtedy już będę dziadek.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szacunek kibiców. Walczyli do upadłego i za to kocham tą drużynę.Bobby X pisze:Wygrali? Ale co?mnowo pisze:Może niektórzy po prostu widzą szerszy kontekst. Napluj sobie na nich, jeśli Ci ulży. W końcu mamy rekord pod względem przegranych finałów. Dla mnie wygrali, bez względu na to, co ty o tym myślisz.LordJuve pisze:Żenujący jesteście.
- LordJuve
- Juventino
Dokładnie!Bobby X pisze:Wygrali? Ale co?mnowo pisze:Może niektórzy po prostu widzą szerszy kontekst. Napluj sobie na nich, jeśli Ci ulży. W końcu mamy rekord pod względem przegranych finałów. Dla mnie wygrali, bez względu na to, co ty o tym myślisz.LordJuve pisze:Żenujący jesteście.
- mnowo
- Qualità Juventino
Niektórym nie przetłumaczysz, muszą jeszcze trochę pożyć i dorosnąć.Aleexxx pisze:Szacunek kibiców. Walczyli do upadłego i za to kocham tą drużynę.Bobby X pisze:Wygrali? Ale co?mnowo pisze: Może niektórzy po prostu widzą szerszy kontekst. Napluj sobie na nich, jeśli Ci ulży. W końcu mamy rekord pod względem przegranych finałów. Dla mnie wygrali, bez względu na to, co ty o tym myślisz.