Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
notquitemytempo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2016, 12:14

Mam takie pytanie do kogoś ogarniętego w tym temacie- czy kupno Eleven na tym playerze różni się czymś od kupna prosto ze strony Eleven? ;) pytanie laika, wiem, ale stwierdziłem, że czas skończyć z opieraniem się na marnych streamach.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2016, 18:31

Wojtek pisze:nie, nie zostala zepchnieta ;) przynajmniej u mnie;))
Bo masz dodaną Serie A do ulubionych. Przeciętny kibic piłki nożnej nie zobaczy już na FlashScorze, że ograliśmy Napoli czy Romę :(

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2016, 19:52

Crunny pisze:
Wojtek pisze:nie, nie zostala zepchnieta ;) przynajmniej u mnie;))
Bo masz dodaną Serie A do ulubionych. Przeciętny kibic piłki nożnej nie zobaczy już na FlashScorze, że ograliśmy Napoli czy Romę :(
nie, nie mam w ulubionych, ale rzeczywiście, na przegladarce nie ma Serie A na gorze, ale na apce w fonie jest.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 68 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2016, 21:45

Morgesztern pisze:PS: Ma ktoś stabilnego linka do SopCasta? U mnie co prawda ładna jakość, ale co jakiś czas przycina.
Proś, a będzie Ci dane. Oglądam tu: Channel - 259988

~ 30 sekund opóźnienia, ale śmiga aż miło.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2016, 14:46

Wie ktoś czy mecz z Sassuolo będzie na stacji Eleven ?
Ps. Nawiązując już do tego spotkania to warto zauważyć że zabraknie w nim Domenico Berardiego. Zawodnik naciągnął więzadła poboczne kolana. Będzie niedostepny przez 3 tygodnie.

DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2016, 14:58

Tego raczej nikt oprócz samej stacji nie wie.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2016, 17:23

kamil-8853, biorąc pod uwagę, że w tym czasie gra Palermo (Cionek) vs Napoli (Milik, Zieliński), czy Roma (Szczęsny) vs Sampdoria (Linetty) to wątpię, że pokażą Juve-Sassuolo. Może jakaś retransmisja, jak w przypadku ostatniego meczu Milan-Napoli

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2016, 17:44

Mateuszello pisze:Może jakaś retransmisja, jak w przypadku ostatniego meczu Milan-Napoli
Przecież mecz Napoli vs Milan był pokazywany LIVE na Eleven Sports więc o co chodzi?

Moim zdaniem pokażą nasz mecz z Sassuolo.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2016, 18:43

Panowie spokojnie, lega calcio nawet nie ustaliła jeszcze godz. spotkań. Mając na uwadze, że po 3 kolejce wjeżdżają puchary, mecze będą rozbite pewnie na 3 dni i 4 różne pory. Np. Napoli gra już we wtorek w LM więc zapewne ustalą im mecz na sobotę lub nawet piątek (choć tu nie bo powrót z rep.). Lega też robi tak, aby w miarę możliwości mecz tych największych się nie pokrywały, oglądalaność itp.
Jestem pewnien, że nasz mecz puszczą w eleven. Genaralnie to mieli uruchamiać nowy kanał ,,Eleven extra'' póki co cisza.
Mateuszello pisze: Może jakaś retransmisja, jak w przypadku ostatniego meczu Milan-Napoli
Chyba Cagliari - Roma.

Obrazek
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 14:27

Oficjalnie gramy w sobotę o 18. W programie Eleven Sports jest wtedy Serie A TIM (na żywo)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 18:21

Dragon pisze:Genaralnie to mieli uruchamiać nowy kanał ,,Eleven extra'' póki co cisza.
Oprócz tego ma powstać jeszcze studio i mają zatrudnić prezenterki, a ogólnie ich telewizja ma być tworzona na wzór hiszpański i włoski, czekam z niecierpliwością (szczególnie na te prezenterki :D ).

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2016, 11:15

Co do dzisiejszej LM. Czas ucieka a w zeszłym sezonie dość się nadenerwowałem z zacinaniem i lagami. Istnieje coś na zasadzie starego Onetu? Sms i masz pewne oglądanie. Szkoda że zrezygnowali z tego, nigdy nie narzekałem na ich transmisje.

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2016, 11:28

prawda, transmisje z onetu były bardzo dobre. Czy korzysta ktoś lub zna legalne bądź mniej legalne źródła gdzie faktycznie ktoś próbował transmisje za mirko płatności np. wysłać sms premium i to chodzi wystarczająco dobrze? Bo wiele z tych stron to wyłudzacze pieniędzy i po wysłaniu sms nic nie przychodzi.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2016, 15:24

Podbijam pytanie kolegów wyżej. Nie mam zamiaru się denerwować i pierwszej połowy spędzić na poszukiwaniu transmisji :/ Ech żeby LM nie było ogólnodostępnej.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2016, 19:03

A ja mam pytania do ludzi ogarniających sopcasta - skąd bierzecie linki do transmisji? Czy są jakieś inne niż ruskie? Jest szansa, żeby trafić na transmisję z polskim komentarzem używając tego programu?

ODPOWIEDZ