Koszulki na sezon 2010/2011
- CzarnyZkultury
- Juventino
ta czarna wyjazdówka kozak
jeżeli chodzi o domową to wole z przewagą bieli i mam nadzieje z taka będzie. wąskie pasy oczywiście.

- ZZX
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Bardzo prawdopodobne. 3 lipca zaczynamy obóz przygotowawczy w Pinzolo więc wtedy pewnie zaprezentują koszulki ciekawe kto w tym rokudr.DeV pisze:ludzie na VS wspominają coś o dniu 3 Lipca w sprawie nowych koszulek, ktoś wie coś więcej o tej dacie i domniemanej prezentacji trykotów?

- Diegol28
- Juventino
<<W@jTEk>> pisze:Bardzo prawdopodobne. 3 lipca zaczynamy obóz przygotowawczy w Pinzolo więc wtedy pewnie zaprezentują koszulki ciekawe kto w tym rokudr.DeV pisze:ludzie na VS wspominają coś o dniu 3 Lipca w sprawie nowych koszulek, ktoś wie coś więcej o tej dacie i domniemanej prezentacji trykotów?
Też o tym myślałem.Bo jak na początku letniego obozu za prezentują te koszulkią to ludzie będą kupować jak w zeszłym roku.
- alex_KiNiO
- Juventino
No tak. Na pewno w Pinzolo zostaną zaprezentowane nowe koszulki. Tak jak co roku. O ile dobrze pamiętam, to też co roku odbywa tam się spotkanie z kibicami. Dobrze mówie?
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mnowo
- Qualità Juventino
Dobrze mówisz. W zasadzie nie spotkanie, a spotkania - w tym roku ma być tak, że każdego wieczora w dniu, w którym są zaplanowane treningi, do spotkania z kibicami będzie dedykowany inny piłkarz (albo dwójka piłkarzy, ma się okazać jeszcze). Nie wiem, czy już w zeszłym roku tak nie było.
- KielbikJUVE
- Juventino
No troche by sie nie opłacało jakby koszulki były zaprezentowane później. A tak to ludzie rzucą sie na wszystkie gadżety w Pinzolo i bedzie kasa

Oby był Pepe :-D No i oczywiście Krasic<<W@jTEk>> pisze:3 lipca zaczynamy obóz przygotowawczy w Pinzolo więc wtedy pewnie zaprezentują koszulki ciekawe kto w tym roku

- sisman
- Juventino
oby Pepe grał 11 lipca w finale...KielbikJUVE pisze:No troche by sie nie opłacało jakby koszulki były zaprezentowane później. A tak to ludzie rzucą sie na wszystkie gadżety w Pinzolo i bedzie kasa![]()
Oby był Pepe :-D No i oczywiście Krasic<<W@jTEk>> pisze:3 lipca zaczynamy obóz przygotowawczy w Pinzolo więc wtedy pewnie zaprezentują koszulki ciekawe kto w tym roku
Day after day I'm getting better and better.
- KielbikJUVE
- Juventino
Oby razem z Buffonem :C Bądźmy dobrej myśli

- Monte Cristo
- Juventino
A co wkoncu z tymi wyjazdowkami? Kiedy bedziemy znali sposora? 

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Panowie i panie, wychodzi na to, że chyba tak będą wyglądać mniej więcej koszulki na przyszły sezon:
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137
Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137
Wprawdzie jest to wersja dla dzieci, ale chyba można wzorować się na tej koszulce. Skoro jest na oficjalnej stronie nike... jednak są zygzaki, ale ich tak bardzo nie widać i co najważniejsze czarne spodenki i skarpety, tego mi brakowało. Resztę póki co przemilczę.