RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- juveni
- Juventino
Po meczu Milan - Juve udało sie porozmawiać z milanistami i wstępnie ustawilśmy się na zagranie meczyku w sobote 23.05.2009 (zeby nie bylo wątpliwości :-D ) godzina .... no ti był problem ..... ktoś w ogóle genialnie sugerował żeby graćo 8 ..... rano ale póki co sugestia jest godzina 9 - 10 ze wskazaniem na 10
Plan jest taki żeby zagrać na boisku na terenie 8 lo (boisko ze sztuczną trawą, nie mylić ze sztuczną nawierzchnią) boisko jest dość duże więc gra się tam po siedmiu i to jest absolutne minimum które trzeba dozbierać żeby w ogóle ten mecz się odbył. Więc wstępnie informuję i już z wyprzedzeniem pytam o osoby chętne
w kwestii strojów my w pasiakach (biło - czarne) i oni w pasiakach (czerwono czarne) jeśli ktoś nie ma to odpowiednio biała lub czerwona koszulka.
Na chwilę obecną to wszystko

Plan jest taki żeby zagrać na boisku na terenie 8 lo (boisko ze sztuczną trawą, nie mylić ze sztuczną nawierzchnią) boisko jest dość duże więc gra się tam po siedmiu i to jest absolutne minimum które trzeba dozbierać żeby w ogóle ten mecz się odbył. Więc wstępnie informuję i już z wyprzedzeniem pytam o osoby chętne
w kwestii strojów my w pasiakach (biło - czarne) i oni w pasiakach (czerwono czarne) jeśli ktoś nie ma to odpowiednio biała lub czerwona koszulka.
Na chwilę obecną to wszystko
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- juveni
- Juventino
no to mozesz jechac bo plan sie delikatnie zmienil i teraz jest koncepcja taka zeby zagrac w pierwszy weekend czerwca ja sugeruje zeby to byla niedzielaPush3k pisze:A to pech. Chciałem jechać do Wrocławia akurat na tamten weekend.
Don't hear the bell but you answer the call
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mówisz o siódmym?juveni pisze: no to mozesz jechac bo plan sie delikatnie zmienil i teraz jest koncepcja taka zeby zagrac w pierwszy weekend czerwca ja sugeruje zeby to byla niedziela
Ja właśnie przełożyłem wyjazd do Wrocławia na 30-31.

Przyjdę grać.