Felipe Melo
- mrowka423
- Juventino
Nie ma to jak potwierdzenie przez kibica realu.stahoo pisze:Płaci, przynajmniej za Krysie i Kakę. Ale za resztę galaretos pewnie też.tytus71 pisze: Stuprocentowej pewności nie mam, ale taki Real chyba też płaci w ratach...
Myślę, że Felipe to dobra inwestycja. Ograny w Serie A i reprezentacji Brazylii, oby tylko grał przyzwoicie.
- Łukasz
- Juventino
Za Krysię miało być w ratach, ale podobno na konto United wpłynęła już cała suma.
- JuveR
- Juventino
Przyzwoicie grającego to my mamy Tiagomrowka423 pisze:Nie ma to jak potwierdzenie przez kibica realu.stahoo pisze:Płaci, przynajmniej za Krysie i Kakę. Ale za resztę galaretos pewnie też.tytus71 pisze: Stuprocentowej pewności nie mam, ale taki Real chyba też płaci w ratach...![]()
Myślę, że Felipe to dobra inwestycja. Ograny w Serie A i reprezentacji Brazylii, oby tylko grał przyzwoicie.

W tym okienku: Santacroce IN, Poulsen, Almiron OUT i będę happy

- Kubba
- Juventino
Nareszcie skończyła się Melo-nowela
Mam nadzieję, że transfer ten okażę się pięknym strzałem w dziesiątkę i Brazylijczyk pokażę, że 20mln nie zostało wyrzucone w błoto. Środek Melo-Sissoko-Camor robi naprawdę duże wrażenie.
Liczę na to, że zarząd nie odpuści ewentualnego transferu Santacroce czy jakiegoś bocznego obrońcy.
Konkretnego terminu raczej jeszcze nie ma. Ale zapewne stanie się to w dzień przyjazdu Melo na zgrupowanie bądź jakoś dzień czy dwa po czyli między 22 a 24 Lipca.

Liczę na to, że zarząd nie odpuści ewentualnego transferu Santacroce czy jakiegoś bocznego obrońcy.
mariantsw1 pisze:Wie ktoś może kiedy jest oficjalna prezentacja Melo?
Konkretnego terminu raczej jeszcze nie ma. Ale zapewne stanie się to w dzień przyjazdu Melo na zgrupowanie bądź jakoś dzień czy dwa po czyli między 22 a 24 Lipca.
- Vincitore
- Juventino
Rach, ciach i po krzyku. Melo jest biało - czarny, kibice są szczęśliwi, kolejny punkt dla Secco. Bo o ile za transfery Almirona i Poulsena możemy mieć pretensje, gdyż mało kto ich tutaj chciał, tak jeżeli Felipe nie wypali (czego nie dopuszczam w najgorszych snach) to nikt do zarządu pretensji miał nie będzie :o .
- Eric6666
- Juventino
transfer zakończony w przeciągu 11 dni ( pierwszy post o poważnym zainteresowaniu JUventusu Felipe) jak ja jestem zadowolony z roboty zarządu. Mam nadzieję ,że nadszedł lepszy okres dla Juventusu!!! Pokażmy w Europie co to znaczy tradycja i DNA zwycięzców!!
- FalsoVero
- Juventino
Kolejny świetny ruch. Czy to naprawdę robi Secco?!
DNA skończyło się wraz z odejściem Ranieriego i mam nadzieję, że już nie powróci ...Eric6666 pisze:i DNA zwycięzców!!
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No i mamy nareszcie kolejnego asa.Trzeba przyznać, że póki co to okienko nam wychodzi świetnie (Melo,Diego) i zarząd nie sępi już tak bardzo kasy.
Oby tylko tak dalej
A Melo niech pokaże na co go stać.Razem z Momo mogą wiele zdziałać.Zaryzykuje nawet stwierdzeniem, że mamy jedną z najlepszych pomocy we Włoszech.
ps-przypadkiem nie dziś wracają nasi azzurini do Pinzolo ?

Oby tylko tak dalej

A Melo niech pokaże na co go stać.Razem z Momo mogą wiele zdziałać.Zaryzykuje nawet stwierdzeniem, że mamy jedną z najlepszych pomocy we Włoszech.
ps-przypadkiem nie dziś wracają nasi azzurini do Pinzolo ?
DziękiMarcinzakopane pisze: Tak dzisiaj wracają, a młodzi Włosi dołączą później :-D
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2009, 10:32 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcinzakopane
- Juventino
Tak dzisiaj wracają, a młodzi Włosi dołączą później :-DMati1990 pisze: ps-przypadkiem nie dziś wracają nasi azzurini do Pinzolo ?