Liga Mistrzów 2008/2009
- Safin
- Juventino
Ogladam sobie wlasnie meczyk ManU - Inter i zastanawiam sie kto to jest Santon - w Interze, moga kibice Interu cos u nim powiedziec ?? Pytam tutaj bo temat o Onterze zamkniety,
A co do meczu 1 bramka to jeszcze nic "wielkiego" wszystko moze sie zmienic bardzo szybko, tyle ze Inter nie gra nic ciekawego.
A co do meczu 1 bramka to jeszcze nic "wielkiego" wszystko moze sie zmienic bardzo szybko, tyle ze Inter nie gra nic ciekawego.
- Ironek
- Juventino
http://en.wikipedia.org/wiki/Davide_Santonpikito pisze:Ogladam sobie wlasnie meczyk ManU - Inter i zastanawiam sie kto to jest Santon - w Interze, moga kibice Interu cos u nim powiedziec ?? Pytam tutaj bo temat o Onterze zamkniety,
http://pl.wikipedia.org/wiki/Davide_Santon
http://www.google.pl/search?q=davide+sa ... GB241GB241
Lenistwo niektorych osob jest przerazajace. :doh:
- R.A.B.
- Juventino
Również Juve??/ To chyba żart??MaxiLopez pisze:Włoskie kluby przez Calciopoli, straciły wiele. Transfery i jeszcze raz transfery. Tyczy się to również Juve.
Juve straciło najwięcej człowieku, Inter tylko zyskał.
2 do 0 ManU prowadzi i się cieszę.Bardzo dobrze.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No Inter to akurat natracił się bardzo.MaxiLopez pisze:Włoskie kluby przez Calciopoli, straciły wiele.
Wyszli na ten mecz jakby się mieli bronić i zostali na początku skarceni. W Interze podobała mi się w pierwszej połowie taktyka (rzućmy do Ibrahimovica, on zatrzyma piłkę, my wybiegniemy i po minucie może coś rozegramy...).Tavarisz_Saszka pisze:Ale pecha ma Inter, słupek, poprzeczka.
Również oglądam mecz Interu z Manchesterem (w końcu niecodziennie jest taka okazja na TVP). Przed meczem powiedziałem sobie, że wszystko jedno kto awansuje, bo i jednych i drugich nie lubię. Nie chciałem awansu Interu, ale o Manchesterze mogłem powiedzieć to samo, także żaden wynik mnie nie urządza xD Wydaje się, że Manchester teraz już spokojnie dowiezie ten mecz do końca i awansuje.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że Ci kibice, którzy siedzą na stadionie nie zasługują na to, aby tam być. To jest żałosne. Oni zachowują się jakby oglądali mecz na necie, powiem więcej, ja oglądając mecz na necie jestem w stanie zrobić lepszy doping od tysięcy Anglików... Powtórzę raz jeszcze... Żałosne. Słychać tylko kibiców Interu.
- Kubba
- Juventino
Barcelona wygrywa z Lyonem 5-2. Troche się zawiodłem na Francuzach. Miałem nadzieje, że to oni wygrają i przejdą dalej. Okazało się, że jednak Barca była lepsza.
Porto remisuje z Atletico i to Portugalczycy przechodzą dalej. Meczu nie oglądałem, także nie wiem czy był ciekawy, ale skoro nie padła żadna bramka można wywnioskować, że rewelacji nie było.
Ciekawa sprawa w meczu Romy i Arsenalu. Rzymianie strzelili bramke i właśnie trwa dogrywka. Ciekawe jak się zakończy ten mecz?
No i na koniec porażka Interu z ManU 0 do 2. Cieszy mnie ten wynik, ponieważ to anglicy przechodzą a nie "Włosi"... W meczu przeważali praktycznie podopieczni Sir Alexa. Może troche pecha miał Inter, ale mało mnie to obchodzi. Ważne, że odpadają.
Kiedy będzie losowanie par kolejnego etapu?
Porto remisuje z Atletico i to Portugalczycy przechodzą dalej. Meczu nie oglądałem, także nie wiem czy był ciekawy, ale skoro nie padła żadna bramka można wywnioskować, że rewelacji nie było.
Ciekawa sprawa w meczu Romy i Arsenalu. Rzymianie strzelili bramke i właśnie trwa dogrywka. Ciekawe jak się zakończy ten mecz?
No i na koniec porażka Interu z ManU 0 do 2. Cieszy mnie ten wynik, ponieważ to anglicy przechodzą a nie "Włosi"... W meczu przeważali praktycznie podopieczni Sir Alexa. Może troche pecha miał Inter, ale mało mnie to obchodzi. Ważne, że odpadają.
Kiedy będzie losowanie par kolejnego etapu?
- ewerthon
- Juventino
Stało się to czego chcieliśmy. Inter odpadł. Ibra pokazał, że jest lepszym piłkarzem niż Berbatov i Rooney... tylko, że inaczej :lol:
Chciałbym się jeszcze odnieśc do wczorajszych meczów. Mimo, że Bayern grał ze słabym Sportingiem, to ta drużyna jest dla mnie nadzieją w tym sezonie. Nadzieją na to, że po raz enty nie zobaczę w półfinale Chelsea czy Liverpoolu. Trzymam kciuki za Ribery'ego i resztę. Ligę Mistrzów wygrali 8 lat temu, więc o monotonii nie ma mowy
ps. Szpakowski mnie rozśmieszył w pewnym momencie stwierdzając jeden z faktów, że "Manchester jest na pewno bardziej angielską drużyną niż Inter włoską" xD
Chciałbym się jeszcze odnieśc do wczorajszych meczów. Mimo, że Bayern grał ze słabym Sportingiem, to ta drużyna jest dla mnie nadzieją w tym sezonie. Nadzieją na to, że po raz enty nie zobaczę w półfinale Chelsea czy Liverpoolu. Trzymam kciuki za Ribery'ego i resztę. Ligę Mistrzów wygrali 8 lat temu, więc o monotonii nie ma mowy

ps. Szpakowski mnie rozśmieszył w pewnym momencie stwierdzając jeden z faktów, że "Manchester jest na pewno bardziej angielską drużyną niż Inter włoską" xD
- Swider10
- Juventino
i znowu Roma ratuje honor Calcio w LM tzn. jeszcze nie wiadomo graja wlasnie dogrywke... juz widze kumpli smiejacych sie z Serie A jaka to ona slaba ale zaczyna coraz bardziej wierzyc ze maja druzo racji wloskie druzyny nie pokazuja nic w europie od czasu calciopoli (puchar Uefa tylko Udine ledwo ledwo) mam nadzieje ze w LM Roma przejdzie i utrzemy (Calcio) choc jakims angolam nosa.
PS> ma ktos link do mecz Romy ? chetnie zobaczyłbym dogrywke
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Safin
- Juventino
O czym ty czlowieku gadasz jakie lenistwo, wez lepiej sie nie wypowiadaj, suche informacje to ty wiesz gdzie,...... Co jak co ale lenistwa nikt nie moze mi zarzucic z reszta i tak nie udowodnieMarcin-IRONEK pisze:http://en.wikipedia.org/wiki/Davide_Santonpikito pisze:Ogladam sobie wlasnie meczyk ManU - Inter i zastanawiam sie kto to jest Santon - w Interze, moga kibice Interu cos u nim powiedziec ?? Pytam tutaj bo temat o Onterze zamkniety,
http://pl.wikipedia.org/wiki/Davide_Santon
http://www.google.pl/search?q=davide+sa ... GB241GB241
Lenistwo niektorych osob jest przerazajace. :doh:

Jak wpiszesz Molinaro w Wikipedie to co bedzie ze obronca Juve, moze jakas notka biograficzna itd, ale tego co sadza kibice Juve nie ma, to ze slabo u niego z dosrodkowaniami itp i o to mi chodzi, myslenie nie boli.....
Pytanie kierowane glownie do kibicow Interu no chyba ze ktos wie cos na ten temat, ale nie "wikipediowego"
- Lord of San Siro
- Interista
No i odpadliśmy. Wynik jest gorszy niż gra, bo przy odrobinie szczęścia mogło się to innaczej potoczyć. Brak koncetracji na początku pierwszej i drugiej połowy i dostajemy bramki, które nie powinny wpaść. Inna sprawa to nasza nieskuteczność w polu karnym United. Cóż trudno się mówi, trzeba czekać na następny sezon i wierzyć, że będzie lepszy.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Winner
- Juventino
"Wielki" trener nie dał Interowi tego co chcieli czyli pucharu LM więc może w tym sezonie wywalczyć tyle samo co Mancini czyli mistrzostwo. Zdziwiony jestem że Atletico odpadło za to Barcelona pokazała klasę nie dając szans Lyonowi. Trwa dogrywka w meczu Romy ale jeśli to oni przejdą to będzie to mała niespodzianka .
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Kubba
- Juventino
Mało mnie obchodzi kto wygra ten mecz. Jestem neutralny, ale to, że Włoskie kluby odpadają na 1/8 LM to naprawde smuci. Pokazuje to poziom Serie A, który spada łeb ma szyję...Swider10 pisze:i znowu Roma ratuje honor Calcio w LM tzn. jeszcze nie wiadomo graja wlasnie dogrywke... juz widze kumpli smiejacych sie z Serie A jaka to ona slaba ale zaczyna coraz bardziej wierzyc ze maja druzo racji wloskie druzyny nie pokazuja nic w europie od czasu calciopoli (puchar Uefa tylko Udine ledwo ledwo) mam nadzieje ze w LM Roma przejdzie i utrzemy (Calcio) choc jakims angolam nosa.
A co do linka: http://www.atdhe.net/live-tv-4773.html
- ArtHur
- Juventino
dogrywka Romy z Arsenalem na czeskiej dwójce.
A Inter :rotfl: :rotfl: :rotfl:, dość smieszny ten klub.
Na Calciopoli, jesli chodzi o konkretne kluby, to stracil tylko Juventus z tych najwiekszych. Milan nie stracil nic, bo w sezonie 06/07 wygrał LM.
A Inter :rotfl: :rotfl: :rotfl:, dość smieszny ten klub.
Na Calciopoli, jesli chodzi o konkretne kluby, to stracil tylko Juventus z tych najwiekszych. Milan nie stracil nic, bo w sezonie 06/07 wygrał LM.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Zupelnie sie z tym nie zgodze :naughty:KU-bra pisze: Pokazuje to poziom Serie A, który spada łeb ma szyję...
Trzymam kciuki za Rome bo gra naprawde dobrze, powinno byc 2-0 bo byl ewidentny faul w 1 polowie w polu karnym... Arsenal nic nie gra, Roma ma przewage i powinna to wykorzystac.
P.S. - Vucinic wymiata