Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 20:27

Ultras pisze:
Juventino90 pisze:PS: Przynajmniej pokazujemy sie na wyjazdach. Na Dolcanie bylo nas wiecej niz gospodarzy. Jeszcze lepiej wypadlismy na Motorze.
To akurat wielkim sukcesem nie jest:>
Moze tak, moze nie. Jednak liczba widzow z naszej strony byla bardzo duza. Wyjazd na terent Legii..
Jednak juz tesknie za Ekstraklasa.. Mecze z Kmitami Zbierzow, Warta Poznan, czy Flota Swinoujscie to najlepszych nie nalezaly.

Jednak sukcesem bylo z pewnoscia. Przegonienie na Motorze tamtejszych kibicow z ich sektora. Uciekali z walsnego stadionu. Inna sprawa, ze za bojkami i przemoca nie przepadam.
mrowka423 pisze:O Boże, jak dobrze nie zawracać sobie głowy tym syfem (ligą polską)....
Co nie???
Nabijasz..

Jednak o Widzewie koncze, bo to nie ten temat ( inna sprawa, ze w odpowiednim nie ma osoby z ktora moglbym porozmawiac).
Kolejka juz minela, mamy nowego lidera.

Nie zaglebiajmy sie w hsitorii. Porozmawiajmy o nastepnej kolejce

:wink:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 20:39

Michal17 pisze:
Miś Coccolino pisze: Bo Lechia obraziła się u nas za Motorek, a z Wisełką pamiętam zgrzyt rok temu w Pucharze Polski/Ekstraklasy jak się gwizdało we Wrocławiu na Wiślaków.
Może śląskowi już tylko motorek został ? i bronienie ich przed żydzewiakami, którzy biją innych wielkimi kijami (najlepiej grupą na jednego).
Ah, kibice piłkarscy :roll: sto razy lepiej chodzi (ło?) się na Kosza i tamtejszy Śląsk Wrocław.
Powiem Ci tylko tyle: KMWTW.
No dobrze, to tylko powiedz mi teraz jedno. Skoro piszesz tu, że coś wiesz.
Jak to możliwe, że stanęliście ramię w ramię ze Śląskiem, skoro Roman Zieliński mówi że Śląsk był osamotniony w walce z drzymałolandią ?
Czym się ta Wasza walka przejawiała?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 20:48

Miś Coccolino pisze:No dobrze, to tylko powiedz mi teraz jedno. Skoro piszesz tu, że coś wiesz.
Jak to możliwe, że stanęliście ramię w ramię ze Śląskiem, skoro Roman Zieliński mówi że Śląsk był osamotniony w walce z drzymałolandią ?
Czym się ta Wasza walka przejawiała?
Niedoszła fuzja Śląska z Groclinem to przecież głównie sprawa Śląska! Co my mogliśmy zrobić? Poparliśmy działania naszych braci, wyrażając pełną aprobatę dla podejmowanych przez nich decyzji. Jak inaczej wyobrażasz sobie działania kibiców Wisły?
RZ mówiąc o osamotnieniu nie miał raczej na myśli Wisły i Lechii...

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 20:50

Juventino90 pisze: Nie zaglebiajmy sie w hsitorii. Porozmawiajmy o nastepnej kolejce
:wink:
Tak racja. Już nie chce mi sie czytać tego. Wiadomo każdy uważa , że jego klub bądź zaprzyjaźniony jest najlepszy i ciężko coś wytłumaczyć i dlatego sie nie udzielałem.

O to następna kolejka i moje typy:
# 19.09.2008 20:00 Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław Typ 1 . Myślę , że Górnicy się obudzili. Jutro ma przyjść Henry więc uważam , że debiut będzie po jego stronie.
# 19.09.2008 20:00 Cracovia Kraków - Legia Warszawa typ2 wiadomo
# 20.09.2008 15:15 Odra Wodzisław - Polonia Bytom TYP 1 U siebie ogrywali o wiele lepsze drużyny. Uważam , że z Polonią nie powinno być większych problemów
# 20.09.2008 17:30 GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk TYP X GKS pod wodzą Janasa nie gra dobrej piłki kandydat do spadku. Ale pewnie sobie myślą jak nie z beniaminkiem to z kim?
# 20.09.2008 19:45 Polonia Warszawa - Ruch Chorzów Typ 1. Disko -Polo szaleje. Ruch też nie gra najgorzej. Może to być najlepszy mecz kolejki. Jednak atut własnego boiska wyniki bardziej przemawiają za Polonią.
# 21.09.2008 17:15 Lech Poznań - Piast Gliwice Typ 1 nie może być inaczej.
# 21.09.2008 17:30 Arka Gdynia - ŁKS Łódź Typ 1 ŁKS wygrał dwa mecze z rzędu i to na razie powinno im wystarczy, Arka troszkę za silna
# 21.09.2008 19:45 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków typ X Wisła nie gra w lidze rewelacyjne. Jeszcze w pobliżu mecz z Tottenhamem . Na pewno wiele będzie ich kosztował ten mecz i może odbije się to na lidze.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 21:26

19.09.2008 20:00 Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław Typ 1 . Myślę , że Górnicy się obudzili. Jutro ma przyjść Henry więc uważam , że debiut będzie po jego stronie.
Dokładnie. Z Heniem pewnie dosyć łatwo poradzą sobie ze Śląskiem Wrocław.
19.09.2008 20:00 Cracovia Kraków - Legia Warszawa typ2 wiadomo
Legia powoli nabiera tempa. Aczkolwiek nie będzie to łatwy mecz dla Legionistów, takie moje zdanie.
20.09.2008 15:15 Odra Wodzisław - Polonia Bytom TYP 1 U siebie ogrywali o wiele lepsze drużyny. Uważam , że z Polonią nie powinno być większych problemów
Klasyk kolejki :-D. Odra u siebie potrafiła pokonać Legie, więc i poradzi Polonii.
20.09.2008 17:30 GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk TYP X GKS pod wodzą Janasa nie gra dobrej piłki kandydat do spadku. Ale pewnie sobie myślą jak nie z beniaminkiem to z kim
Jak miałbym stawiać postawiłbym na Lechie.
20.09.2008 19:45 Polonia Warszawa - Ruch Chorzów Typ 1. Disko -Polo szaleje. Ruch też nie gra najgorzej. Może to być najlepszy mecz kolejki. Jednak atut własnego boiska wyniki bardziej przemawiają za Polonią.
Najbardziej nieznośna drużyna w tym sezonie dysko polowcy, zapewne pewnie pokonają Chorzowian. Jestem ciekawy czy znów w pierwszej 11 wyskoczy Gajtek, wyjadacz :smile:
21.09.2008 17:15 Lech Poznań - Piast Gliwice Typ 1 nie może być inaczej.
Nie skończy się na 1:0 :wink:
21.09.2008 17:30 Arka Gdynia - ŁKS Łódź Typ 1 ŁKS wygrał dwa mecze z rzędu i to na razie powinno im wystarczy, Arka troszkę za silna
Czesiu odprawi Chojnackiego z kwitkiem.
21.09.2008 19:45 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków typ X Wisła nie gra w lidze rewelacyjne. Jeszcze w pobliżu mecz z Tottenhamem . Na pewno wiele będzie ich kosztował ten mecz i może odbije się to na lidze.
Szczerze to remis będzie cudem, jednak atmosfera będzie znakomita :)

Obrazek

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2008, 23:05

Juventino90 pisze: PS: Przynajmniej pokazujemy sie na wyjazdach. Na Dolcanie bylo nas wiecej niz gospodarzy. Jeszcze lepiej wypadlismy na Motorze.
No to macie się się czym szczycić. Dolcan Ząbki mekka polskiego dopingu :prochno:
Nie pisz w imieniu kibiców Widzewa, bo są więksi fanatycy od Ciebie, i nie lansuj się na takiego, bo do tego trzeba nie tylko wiarę w swój klub... ;)

Jeden cztery to za mało by kibiców załamało !
Jesteśmy z Tobą ! Wisełko Jesteśmy z Tobą!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 00:13

Jednak sukcesem bylo z pewnoscia. Przegonienie na Motorze tamtejszych kibicow z ich sektora. Uciekali z walsnego stadionu.
Konkretna ekipe mieliscie. Nawet jeden wietnamiec sie zalapal :D. Kto bedzie nastepny? Marokanczycy, czy Senegalczycy? :P

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 14:36

Dionizos pisze:
Jednak sukcesem bylo z pewnoscia. Przegonienie na Motorze tamtejszych kibicow z ich sektora. Uciekali z walsnego stadionu.
Konkretna ekipe mieliscie. Nawet jeden wietnamiec sie zalapal :D. Kto bedzie nastepny? Marokanczycy, czy Senegalczycy? :P
Jak dla mnie moze to byc nawet obywatel Seszele.
Srednio mnie interesuje. Wazne, zeby kochal swoj klub. A z wyzoscia nie patrze na inne rasy.

paku pisze: Nie pisz w imieniu kibiców Widzewa, bo są więksi fanatycy od Ciebie, i nie lansuj się na takiego, bo do tego trzeba nie tylko wiarę w swój klub... ;)!
I kto to pisze? Juz skonczylbys z swoimi gorzkimi zalami. Mam dosyc czytania <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozgoryczonego kibica. Ktory nei ptorafi przyznac, ze Lech i Widzew kibicowsko sa lepsi niz Wisla.
paku pisze:

Jeden cztery to za mało by kibiców załamało !
Jesteśmy z Tobą ! Wisełko Jesteśmy z Tobą!
A w sakiewce nozyki :smile: .
Michal17 pisze:
Juventino90 pisze:I kto to pisze? Juz skonczylbys z swoimi gorzkimi zalami. Mam dosyc czytania ### rozgoryczonego kibica. Ktory nei ptorafi przyznac, ze Lech i Widzew kibicowsko sa lepsi niz Wisla.
To niech swą wyższą udowodnią wreszcie! Bo póki co to tylko słyszę jacy to niby lepsi od nas a nigdy nie było mi dane przekonać się o tym faktycznie....
To tylko swiadczy o
a) Nie jezdziesz na wyjazdy
b) wasza psiarnia, czy zarzad nie wpuscila kibicow Widzewa na stadion.
Michal17 pisze:
Juventino90 pisze: A w sakiewce nozyki :smile: .
Głupi jesteś, nic więcej..
Ostroznie z osadami piesku.
Ostatnio zmieniony 16 września 2008, 17:17 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 14:52

Juventino90 pisze:I kto to pisze? Juz skonczylbys z swoimi gorzkimi zalami. Mam dosyc czytania ### rozgoryczonego kibica. Ktory nei ptorafi przyznac, ze Lech i Widzew kibicowsko sa lepsi niz Wisla.
To niech swą wyższą udowodnią wreszcie! Bo póki co to tylko słyszę jacy to niby lepsi od nas a nigdy nie było mi dane przekonać się o tym faktycznie...

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 16:24

http://www.gornikzabrze.com/?id=1637 :D

Henryk Kasperczak oficjalnie został nowym trenerem Górnika. Jak dla mnie bomba, Henio jest świetnym szkoleniowcem i myślę, że wzbogaci naszą ligę. Życzę powodzenia w trenowaniu Górnika :)

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 17:41

Juventino90 pisze: b) wasza psiarnia, czy zarzad nie wpuscila kibicow Widzewa na stadion.
Bo nie chcemy hołoty i śmieci na swoim stadionie. :)
Żydzewiaku, jak tam sezon w I lidze ? :prochno:

Ultras, w sumie racja. EOT =D
Ostatnio zmieniony 16 września 2008, 17:49 przez paku, łącznie zmieniany 1 raz.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 17:43

Paku daj spokój. To nie ma sensu. Nie daj się prowokować i sam nie prowokuj;)

Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 17:56

Juventino90 pisze:
Michal17 pisze:
To niech swą wyższą udowodnią wreszcie! Bo póki co to tylko słyszę jacy to niby lepsi od nas a nigdy nie było mi dane przekonać się o tym faktycznie....
To tylko swiadczy o
a) Nie jezdziesz na wyjazdy
b) wasza psiarnia, czy zarzad nie wpuscila kibicow Widzewa na stadion.
Już Ci chłopcze mówiłem, że nie będę Ci nic udowadniał. Nie robią na mnie wrażenia lalowe piosenki Amicii ani Wasze "Naszym klubem RTS" ciągnięte przez kilkanaście minut... Dla Ciebie to szczyt dopingu? Nic zatem nie wiesz o kibicowaniu!
Skończ już temat najkumatszy z kumatych, wielki fanatyku. Pogrążasz się.

BTW: jak Was nie wpuścili wyszedłem ze stadionu jak całe D3.
Juventino90 pisze:
Michal17 pisze:
Ostroznie z osadami piesku.
Ciekawe czy powiedziałbyś mi to na żywo czy tylko przez internet taki mocny jesteś?

paku, Ultras ma rację, nie dawaj się sprowokować pokemonowi...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 18:42

Michal17 pisze: BTW: jak Was nie wpuścili wyszedłem ze stadionu jak całe D3.
Ale on nie jest w stanie tego pojąć, bo my jako Wiślacy istniejemy tylko jako nożownicy.
I nie powie Ci tego w twarz bo by przecież dostał kosą pod żebra... ;)

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2008, 19:24

paku pisze: No to macie się się czym szczycić. Dolcan Ząbki mekka polskiego dopingu :prochno:
Bez takich mi tu!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ