WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- greenjack85
- Juventino
Widzimy się w Warce o 18.00!!!
- AmericanPsycho
- Juventino
No drużyna, jak na wakacyjny okres to zebrała się całkiem całkiem przyzwoita (12 juventinich i 2 mendiolańczyków). Miejscówka na zatłoczonym rynku, więc dzęki brazylijczykom trzykrotnie byliśmy w centrum uwagi ogółu ;]
Teraz Lazio...
Teraz Lazio...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Greger
- Juventino
Siema Juventini z Wroca! Mecz z Lazio transmitowany jest bodajże na Canal + z dziesięciominutowym poślizgiem, czyli o 20.40.
Czas najwyższy rozpocząć swój osobisty "sezon kibicowski" już teraz, dlatego wbiłbym chętnie do Wroca na to spotkanie.
Miejmy nadzieję, że o tej samej porze nie będzie rozgrywany jakiś mecz siatkarzy bądź koszykarzy!
Czas najwyższy rozpocząć swój osobisty "sezon kibicowski" już teraz, dlatego wbiłbym chętnie do Wroca na to spotkanie.
Miejmy nadzieję, że o tej samej porze nie będzie rozgrywany jakiś mecz siatkarzy bądź koszykarzy!

- AmericanPsycho
- Juventino
W(e) Warce, przeszkodził nam ostatnio nawet żużel...
Warto więc wziąć pod uwagę resztę dyscyplin, bo wydaje się, że nawet Igrzyska Olimpijskie w skoku w dal dżdżownic będą chętniej tam wyświetlane.
Przynajmniej ostatnio odniosłem takie wrażenie, była nas grupa przecież spora i widoczna, żużlem zainteresowanych poza barmanem - zero, a i tak twardo przy swoim został.
No nic... czekam na info ze zwiadu.
Warto więc wziąć pod uwagę resztę dyscyplin, bo wydaje się, że nawet Igrzyska Olimpijskie w skoku w dal dżdżownic będą chętniej tam wyświetlane.
Przynajmniej ostatnio odniosłem takie wrażenie, była nas grupa przecież spora i widoczna, żużlem zainteresowanych poza barmanem - zero, a i tak twardo przy swoim został.
No nic... czekam na info ze zwiadu.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- syczu1234
- Juventino
Ja też powinienem się zjawić na Lazio, wcześniej idę na Śląsk-Legia ale powinienem się spokojnie wyrobić 
Co do meczu, mnie tam Warka nigdy nie leżała a ich podejście tylko mnie w tym utwierdza, ale w sobotni wieczór trudno może być ogólnie o lokal, więc jeśli Warka puści, to nie ma co na nią narzekać.
@jareckik - ja się wybieram mam nadzieję, bo nie wiem, czy się załapię na bilety, o ile w ogóle jakieś będą, bo póki co cisza o tym ;]

Co do meczu, mnie tam Warka nigdy nie leżała a ich podejście tylko mnie w tym utwierdza, ale w sobotni wieczór trudno może być ogólnie o lokal, więc jeśli Warka puści, to nie ma co na nią narzekać.
@jareckik - ja się wybieram mam nadzieję, bo nie wiem, czy się załapię na bilety, o ile w ogóle jakieś będą, bo póki co cisza o tym ;]
- Greger
- Juventino
Pokombinujemy. Jutro poznamy zapewne dokładniej co dalej z Eurobasketem i godziny meczów Polaków. Wtedy będziemy mądrzejsi. Poza siatkarzami i koszykarzami nie ma raczej żadnych innych przeszkód.
A do wyboru jest kilka klubów: Warka, U Beatki, a jeśli tam się nie uda to zawsze możemy iść do "13 Igieł" jak na Violę w zeszłym sezonie (ale to było kiepskie spotkanie). Tam raczej sport mają w głębokim poważaniu i mecz powinni nam puścić jak poprosimy
A do wyboru jest kilka klubów: Warka, U Beatki, a jeśli tam się nie uda to zawsze możemy iść do "13 Igieł" jak na Violę w zeszłym sezonie (ale to było kiepskie spotkanie). Tam raczej sport mają w głębokim poważaniu i mecz powinni nam puścić jak poprosimy

- AmericanPsycho
- Juventino
Hmmm...
"13 Igieł" miało ostatnio jakieś problemy z projektorem bodajże i oglądaliśmy pierwszą połowę na 26" LCD z odległości 5 metrów, więc bez rewelacji...
"13 Igieł" miało ostatnio jakieś problemy z projektorem bodajże i oglądaliśmy pierwszą połowę na 26" LCD z odległości 5 metrów, więc bez rewelacji...
- Greger
- Juventino
Polska jest w grupie E i jeśli wygra tą grupę to powinna grać w sobotę o 17:30. Liczmy więc na to, że dzisiaj nasi pokonają Słowację, a Francja i Grecja potraca punkty w spotkaniah z Niemcami i Hiszpanią. Wtedy jednek problem z głowy.Jakaś stronka o siatkówce pisze:Faza finałowa
Data Drużyna Wynik Drużyna Typ Miasto
12-09 (17:30) 1E -:- 2F półfinał Izmir
12-09 (20:30) 2E -:- 1F półfinał Izmir
13-09 (17:30) przegrany 1 półfinału -:- przegrany 2 półfinału 3 miejsce Izmir
13-09 (20:30) zwycięzca 1 półfinału -:- zwycięzca 2 półfinału finał Izmir
Z kolei z koszykarzami jest gorzej.

Polska gra w grupuie D i na razie idzie jej znakomicie. Jednak by grać w sobotę o 21 musimy wygrać tą grupę. By do tego doszło musimy pokonać dzisiaj cholernie mocnych Turków. Zobaczymy...Jakaś strona o koszykówce pisze:12 września Łódź (sobota) - grupa F
D2 - C2 (15.45)
D3 - C1 (18.15)
D1 - C3 (21.00)
Tak więc jeśli siatkarze nie zawalą dzisiejszego spotkania, a "planowo" mecz przegrają koszkarze z Turcją do droga do większości lokali jest otwarta!