Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przypominam o wplatach. Jako, ze kilka osob poinformowalo mnie, ze wplacilo pieniadze dzis lub zrobi to w poniedzialek, wiec zeby wszystkie przelewy zdazyly do mnie dojsc poczekam ze zlozeniem zamowienia do czwartku. Jesli jednak do srody pieniadze nie beda zaksiegowane na moim koncie, wtedy niestety nie bedzie juz mozliwosci domowienia smyczy. Prosze wiec wziac to pod uwage i jesli komus naprawde zalezy na smyczy to w poniedzialek jest chyba ostatni termin zeby wplacic pieniadze, aby te spokojnie do srody zdazyly dojsc.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Proponuję zmienić datę zamówienia także na 1. stronie gdyż niektórzy mogą czuć się zdezorientowani...
- fan_of_juve
- Juventino
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przepraszam za 2 posty pod rzad, ale mam prosbe do osob, ktore jeszcze nie przeslaly mi swoich adresow. Otoz jak bedziecie mi je przesylac to badzcie tak mili i napiszcie tez swoje imie i nazwisko, na ktore mam wyslac przesylke. Naprawde sporo osob tego nie robi, przesylajac mi sam adres, co przy wiekszej ilosci takich osob utrudnia nieco uzupelnianie danych. Od razu mowie, ze nie sugeruje sie danymi z konta, z ktorego byl robiony przelew, gdyz czesto uzytkownicy robia go z kont cioci, wujkow, mamy, czy znajomych, wiec nie patrze na dane posiadacza owego konta, a o DOKLADNY i PELNY adres prosze o przeslanie mi na pw.
- paruf
- Juventino
To super, tak więc termin nadejścia smyczy zbliża się wielkimi krokami. Do do adresów to jakbyś powysyłał z nickami z z forum zamiast z imionami i nazwiskami to też by doszło chyba, ale biedni listonosze chyba nie byliby zachwyceni 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Beda i nicki z forum, i imiona z nazwiskami, wiec problemow byc nie powinnoparuf pisze:Do do adresów to jakbyś powysyłał z nickami z z forum zamiast z imionami i nazwiskami to też by doszło chyba, ale biedni listonosze chyba nie byliby zachwyceni
- Radek_88
- Qualità Juventino
Najwyzsza pora zamknac zapisy, kto nie zamowil niech zaluje
Jutro skladam zamowienie.
Jednak w umowie jest napisane:

Jednak w umowie jest napisane:
Tak wiec istnieje szansa, ze jacys spoznialscy beda mieli szanse zalapac sie jeszcze na smyczUwaga: Technologia produkcji tasmy nie pozwala nam na realizacje zamowien z dokladnoscia do 1szt. Zleceniobiorca zastrzega sobie prawo do sprzedazy nadwyzki ilosciowej do max. +3% szt. od podanej powyzej ilosci. Jednakze naklad nigdy nie bedzie mniejszy od zamawianego.
- Karol_Juve
- Juventino
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dzis smycze doszly :-D Nie pytajcie jak sie prezentuja, bo jeszcze ich nie widzialem. Zobacze i ocenie dopiero jak wroce na weekend do domu. Jedyne co posiadam to dwie daremne fotki zrobione telefonem. Jednak na zywo prezentuja sie podobno zdecydowanie lepiej, zreszta jak zawsze i wszystko.
Smycz1
Smycz2
Smycz1
Smycz2