KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- DeeJay
- Juventino
Brak Sky jest związany ze zmianą kodów. Właściciel dzwonił do Chorwacji, ma się tym ktoś zająć ale potrwa to co najmniej do miesiąca. Tak więc póki co pozostaje nam na niektórych meczach ponownie jedynie net. Będę monitorował sprawę, jak się coś zmieni, dam znać.
Druga sprawa to taka, że moglibyście się porozglądać po swoich miejscowościach czy aby na pewno nie ma gdzie takiego dekodera. Nie wiem od kiedy w Słonecznej jest Sky, ale podejrzewam, że drozdi przez ładnych kilka lat nieświadomie mieszkał 20 metrów od każdego meczu Juve w TV
Najbliższy mecz Juventusu w TV to Siena - Juventus w niedzielę o godzinie 15 na Polsat Futbol (kanał 24).
Druga sprawa to taka, że moglibyście się porozglądać po swoich miejscowościach czy aby na pewno nie ma gdzie takiego dekodera. Nie wiem od kiedy w Słonecznej jest Sky, ale podejrzewam, że drozdi przez ładnych kilka lat nieświadomie mieszkał 20 metrów od każdego meczu Juve w TV

Najbliższy mecz Juventusu w TV to Siena - Juventus w niedzielę o godzinie 15 na Polsat Futbol (kanał 24).
- drozdi
- Juventino
Jutro rano tam pójdę (chyba, że Dejot już to zrobił) bo niestety dzisiaj nie mam siły już kompletnie na nic... powrót z Turynu zajął sporo czasu a brak snu robi swoje... Tymczasem możecie już się wpisywać kto jest w stanie przyjechać.DeeJay pisze:Zorientujemy się.Radek_88 pisze:Niestety poki co meczu z Napoli nigdzie nie pokazuja, wiec nie ma jak ogladac. Chyba, ze jakies nowe wiesci w sprawie Sky w Slonecznej?

- DeeJay
- Juventino
Ja dziś miałem urodziny chrześniaka. Idź jutro, najlepiej jak najwcześniej i daj znać :]drozdi pisze:Jutro rano tam pójdę (chyba, że Dejot już to zrobił) bo niestety dzisiaj nie mam siły już kompletnie na nic... powrót z Turynu zajął sporo czasu a brak snu robi swoje... Tymczasem możecie już się wpisywać kto jest w stanie przyjechać.DeeJay pisze:Zorientujemy się.Radek_88 pisze:Niestety poki co meczu z Napoli nigdzie nie pokazuja, wiec nie ma jak ogladac. Chyba, ze jakies nowe wiesci w sprawie Sky w Slonecznej?
- drozdi
- Juventino
Właśnie wróciłem ze słonecznej. Dalej mają problemy ze SKY. Jednakże gadałem z właścicielem i ten zaznaczył mi, że nie powinno być problemu z dzisiejszym meczem bo wykupili jakieś pakiety na mecze Juve i kilku tam innych drużyn. Mecz z Sampdorią oglądali tam normalnie. Zostawiłem mu nr telefonu więc w razie problemów będzie dzwonił. W związku z tym zapraszam was do restauracji "Słoneczna" w Tychach na mecz Juventus vs Napoli.

- DeeJay
- Juventino
Godzina 17:55. Ja będę na bank.
PS. Jak tam bom, dalej błądzisz?
1. drozdi
2. DeeJay
3. Art
4. Andrew
5. juverm (50%)
6. bom
7. ...
PS. Jak tam bom, dalej błądzisz?

1. drozdi
2. DeeJay
3. Art
4. Andrew
5. juverm (50%)
6. bom
7. ...
Ostatnio zmieniony 31 października 2009, 15:27 przez DeeJay, łącznie zmieniany 3 razy.
- drozdi
- Juventino
Proszę by scalono oba posty gdy pojawi się odpowiedź w temacie tak aby nikomu nie uciekł 

Restauracja "Słoneczna" Tychy - al.Bielska 85.
Jest to jedyne znane nam na śląsku miejsce gdzie można obejrzeć mecz Ligi Mistrzów pomiędzy Maccabi a Juve. Serdecznie zapraszamy!

Restauracja "Słoneczna" Tychy - al.Bielska 85.
Jest to jedyne znane nam na śląsku miejsce gdzie można obejrzeć mecz Ligi Mistrzów pomiędzy Maccabi a Juve. Serdecznie zapraszamy!