KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
lista jest na pierwszej stroniechojnacki89 pisze:artoni pisze:chojnacki89 pisze:no więc dzisiaj wysłałem pieniądze na krawat mam nadzieje że będą lada chwila albo już są :-D
Skora jesteś na liście to pewnie już doszły... :-D
a gdzie widzisz że jestem już na liście?? ja to niekumaty jestem hehe

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- artoni
- Juventino
Ta sprawa listy rozwiązała się już dawno (dziś koło 14). Ale tamte posty mi gdzieś poznikały. Najwyraźniej nie tylko mi.Pemek pisze:lista jest na pierwszej stroniechojnacki89 pisze:artoni pisze:
Skora jesteś na liście to pewnie już doszły... :-D
a gdzie widzisz że jestem już na liście?? ja to niekumaty jestem hehe
- Tigmar
- Juventino
Maaaaaaaaartin ? XDDamKam pisze:Jeszcze tylko jeden szczęśliwiecLBaLin pisze:Jeszcze tylko 1 osoba...
EDIT:
O przepraszam! na kicz party jak byłem u koleżanki (którą poznałeś), to miałem krawat pożyczony od brata... taki pstrokaty...białas pisze:@Tigmar, Ty i krawat![]()
jakoś sobie nie wyobrażam tego :rotfl:
PS. przyjdziesz w krawaciku na następny meczyk
poza tym, mam jeszcze taki jeden w piłki nożne XD
na mecz nie przyjdę w krawacie, ale na zakończenie roku szkolnego mam nadzieję, że tak XD
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2007, 22:53 przez Tigmar, łącznie zmieniany 2 razy.
- białas
- Juventino
@Tigmar, Ty i krawat
jakoś sobie nie wyobrażam tego :rotfl:
@Martin, weź jeszcze z 10 tych krawatów i bedziesz sprzedawał o "okazyjnej cenie"
EDIT:
PS. pozdrów koleżankę

@Martin, weź jeszcze z 10 tych krawatów i bedziesz sprzedawał o "okazyjnej cenie"

EDIT:
masz na myśli old school party? bo w niedzielę 2 moich kumpli było na czymś takim, chyba w Gwincie. dodam jedynie, że pożyczyłem im po zajefajnych okularkach i po kapeluszach, które "pożyczyłem" od ojcaTigmar pisze:O przepraszam! na kicz party jak byłem u koleżanki (którą poznałeś), to miałem krawat pożyczony od brata... taki pstrokaty...
poza tym, mam jeszcze taki jeden w piłki nożne XD

PS. pozdrów koleżankę
- DamKam
- Juventino
Jakby ktoś miał pytania/sprawe odnośnie krawatów, to niech pisze na PW do kolegi LBaLina, bo ja mam ostatnio duże problemy techniczne z kompem i czasem dosłownie nic mi nie funkcjonuje, net również. Wieczorem robie formata, zobaczymy co będzie potem...
- artoni
- Juventino
Człowieku, uwielbiam cię, Boże, uwielbiam was wszystkich, 50 osób, ludzie, aż chce się skakać z radości.piter_b pisze:właśnie wpłaciłem pieniądze
sorki ze tak pozno ( niestety z przyczyn niezaleznych ode mnie)
- LBaLin
- Juventino
Dobra jest 50 osob. Jak juz pisalem jutro pogadam z producentem - pewnie w tym tygodniu sie z nim spotkam wybiore odpowiedni kolor nici - pozniej juz bedzie oczekiwanie na probna sztuke.
Jezeli ktos jeszcze jest chetny to ma mozliwosc wplaty do czasu ukazania sie probnej sztuki.
Jezeli ktos jeszcze jest chetny to ma mozliwosc wplaty do czasu ukazania sie probnej sztuki.