Szaliki Juventusu
- Szymek
- Juventino
www.szaliki.com - tu poszukaj...telioZzo pisze:a czy możecie mi podac kontakt do tej firmy, która te szaliki robi?
- neotrance
- Juventino
Dobre :lol:bblackk pisze:winny się tłumaczy
Nie tłumacze sie, tylko wyciągam ukryte fakty na światło dzienne

Ciekawe czego tylko Ty na to zwróciłeś uwagebblack pisze::o :shock: Odrazu wiedziałem, że zwierzęca (małpia), częśc Truxcyca weźmie górę i będzie dążył do takich sprośności.Trunxik pisze:Oczywiscie pokaze Wam go wtedy
Pffff....

BTW. "Trunxcyc" :rotfl:
- MrWlodek
- Juventino
Do kiedy szanowny Trunixie zbierasz pieniądze
Bo ja wpłaciłem kase wczoraj i chyba do środy kasa raczej nie zostanie wpłacona.
I chyba nadal nie wplacono bo mój nick nadal na czarno

I chyba nadal nie wplacono bo mój nick nadal na czarno

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2006, 16:38 przez MrWlodek, łącznie zmieniany 1 raz.

- Szymek
- Juventino
Trunxik pisze:PONIEWAC MALO OSOB WPLACILO KASE OTWIERAM LISTE NA NOWO ! KTO CHCE SZALIK NIECH PO PROSTU ZAPLACI MI NA KONTO ALE KONIECZNIE PODA W TYTULE SWO NICK Z FORUM I WCZESNIEJ NAPISZE MI PW. NIE BEDE JUZ WPISYWAL NA LISTE CHETNYCH PRZED OTRZYMANIEM KASY. NA KASE CZEKAM DO SRODY
Musisz wpłacić kase jeszcze dziś i musi ona dojść do jutra...Azteck pisze:Też sie pisze do tego szalika jeśli jeszcze można
- Trunxik
- Juventino
dzisiaj juz nie polecam placic kasy bo nie dojdzie do srody.
Ej Plackk Ty mnie tu nie wyzywaj bo niechacy sie zgubi twoja sztuka szalika... mowilem ci juz ze Twoj szalik kosztuje 99zl czy zapomnialem o tym wsponiec ? xD
Ej Plackk Ty mnie tu nie wyzywaj bo niechacy sie zgubi twoja sztuka szalika... mowilem ci juz ze Twoj szalik kosztuje 99zl czy zapomnialem o tym wsponiec ? xD

- Trunxik
- Juventino
Tylko jesli wplacisz kase w WBK tzw. "elixirem". inaczej odpada bo jutro podaje liczbe szalikow i nie bede czekal az kazdy wplaci kiedy mu sie spodoba. ajm sorimatej pisze:kurde stary zapomnial wplacić a da rade zeby jeszcze jutro zrobić przelew ??
hahahahha przed chwila mi ktos na gg napisal
"co to znaczy ze juz nie mozna wplacic ? co to za pier***** ? jak juz czegos sie podejmujesz to prowadz to do konca" :rotfl: :rotfl: :rotfl:
dzieci neostrady !! najpierw czytajcie dokladniej a pozniej z pyskiem wylatujcie

- Kamex22
- Juventino
najlepiej jak tylko otworza nie mam w WBK ale to raczej samo sie nasuwa
EDIT: zalezy tez do ktore Trunxisko zbiera kasiorke i o ktorej wysyla zamowienie
@Trunx pokaz no poprawiona wersje szala bo miales flage i napis poprawic

EDIT: zalezy tez do ktore Trunxisko zbiera kasiorke i o ktorej wysyla zamowienie
@Trunx pokaz no poprawiona wersje szala bo miales flage i napis poprawic