tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 23:45

i tak gratuluje odwagi, całe plecy, skóra przy kręgosłupie jest bardzo cienka więc wyobrażam sobie ten ból...auć.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 00:48

Ja już jestem zdecydowany na tatuaż, tylko że nie wiem jeszcze co to będzie i gdzie. Na pewno ma to być związane z Juventusem. Chcę się dobrze zastanowić, żeby to ciekawie wyglądało. Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, żeby na dolnej stronie nadgarstka wytatuować sobie "1897", boję się jednak że będzie to okropnie bolało, bo skóra jest tam bardzo cienka i jest dużo żył... Ma ktoś z was tam tatuaż? Może Wy podrzucicie mi jakieś ciekawe pomysły? :)

EDIT:
Długo szukać nie musiałem :)
tatuaż juveluck'a

Mógłbyś mi juveluck powiedzieć, czy to bardzo bolało i czy ewentualnie sprawia jakieś problemy?

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 01:33

Radzę dobrze zastanowić się nad miejscem, to nie zabawa. Nie bądź zaskoczony jeśli okaże się, że masz problemy ze znalezieniem pracy z tatuażem na nadgarstku, który niełatwo jest zakryć. Twoje ciało, Twój wybór, ale zastanów się 10 razy.
Ból jest do zniesienia, wolę się dziabać niż chodzić na borowanie :prochno:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 07:41

Trunx- szczerze na tym zdjęciu mało widać(widzę kamienice, powstańca Kotwicę) ale że na całe plecy? O.o A wziąłeś pod uwagę że człowiek się starzeje? Skóra się łuszczy, marszczy? Przecież jak będziesz miał 60-70 lat to będzie wstrętnie wyglądać, jak plama :)
A co Cię natchnęło na taki wzór? Pamięć? A propos 1 sierpnia się zbliża :)
Ktoś tam napisał że po co porażkę ... To była ogromna porażka, jak zwykle nas wydymali.. większość inteligencji zginęła, młodzieży, nawet Warszawa "zginęła" Ale to jest dobry motyw, no Bitwy o Anglię miał sobie zrobić?

Osobiście uważam zę tatuaże są "bee".... A na plecach ty sam tego nie widzisz :) Jedyne miejsca w których bym robił tatuaż łydka, i "buła"

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 07:50

January pisze: Mógłbyś mi juveluck powiedzieć, czy to bardzo bolało i czy ewentualnie sprawia jakieś problemy?
juveluck jest, zdaje się, na wakacjach; uderz do hary, on ma dziarę w tym samym miejscu

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 09:58

Abdul_BN.pl pisze:
January pisze: Mógłbyś mi juveluck powiedzieć, czy to bardzo bolało i czy ewentualnie sprawia jakieś problemy?
juveluck jest, zdaje się, na wakacjach; uderz do hary, on ma dziarę w tym samym miejscu
Dzięki za info :)
Lypsky pisze:Radzę dobrze zastanowić się nad miejscem, to nie zabawa. Nie bądź zaskoczony jeśli okaże się, że masz problemy ze znalezieniem pracy z tatuażem na nadgarstku, który niełatwo jest zakryć. Twoje ciało, Twój wybór, ale zastanów się 10 razy.
Właśnie cały czas się zastanawiam nad miejscem :) A jeśli chodzi o pracę to nie powinno być problemów, jako że mam swoją firmę (którą nazwałem "Juventor";)) i zatrudniam sam siebie :P

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 10:22

January pisze: Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł, żeby na dolnej stronie nadgarstka wytatuować sobie "1897", boję się jednak że będzie to okropnie bolało, bo skóra jest tam bardzo cienka i jest dużo żył... Ma ktoś z was tam tatuaż?
Ja posiadam tattoo na nadgarstku. Fakt mam go już fiu fiu, co do bólu nie jest źle przynajmniej dla mnie, gdy będzie robić Ci kontur będzie ok gorzej z wypełnianiem ponieważ zaczynają żyły puchnąć ale da się wytrzymać. Jeżeli chcesz by nie bolało prawie w ogóle proponuję maść o nazwie "Emla" która jest dostępna na recepte a koszt jednej tubki to 20 zł. Ale jeżeli ma być to Twój pierwszy tattoo to zrób go bez znieczulicy ;). Co do pracy to znajduje ją bez problemu( Nie pracuje na budowach i tym podobnych sprawach)

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 10:37

Nicolas pisze: ale że na całe plecy? O.o A wziąłeś pod uwagę że człowiek się starzeje? Skóra się łuszczy, marszczy? Przecież jak będziesz miał 60-70 lat to będzie wstrętnie wyglądać, jak plama :)
dlatego co jakis okres tatuaz sie poprawia...
no i wlasnie to jest najglupsze gadanie... bede mial 60-70lat to na pewno moim najwiekszym zmartwieniem bedzie to, ze tatuaz juz nie bedzie taki wyrazny. jezeli myslisz do przodu o tyle lat to tatuaz jest nie dla Ciebie (z reszta sam napisales, ze nie popierasz i o to chodzi).
Nicolas pisze: A co Cię natchnęło na taki wzór? Pamięć? A propos 1 sierpnia się zbliża :)
Ktoś tam napisał że po co porażkę ... To była ogromna porażka, jak zwykle nas wydymali.. większość inteligencji zginęła, młodzieży, nawet Warszawa "zginęła" Ale to jest dobry motyw, no Bitwy o Anglię miał sobie zrobić?

może przywiązanie do miasta, moze chęć oddania nietypowego hołdu. to nie jest temat na dyskusje o slusznosci PW. dla mnie jest to sluszny wybor i nie zaluje ani jednej kreski na plecach.

Nicolas pisze: Jedyne miejsca w których bym robił tatuaż łydka, i "buła"
ta, i zeby to byl koniecznie smok, jaszczurka albo tribal czyli tatuaze z serii "chce miec tatuaz ale nie wiem jaki to se perdne takiego smooooka" ;p
Jeżeli chcesz by nie bolało prawie w ogóle proponuję maść o nazwie "Emla" która jest dostępna na recepte a koszt jednej tubki to 20 zł.
na serio to dziala ? jak tak to chyba na krotki okres co ? nie byloby sensu smarowac sie raczej na 4h dziabania bo i tak przestanie dzialac w polowie.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2009, 15:47 przez Trunxik, łącznie zmieniany 4 razy.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 11:12

January jeśli zastanawiasz się nad czcionką ta stronka powinna pomóc.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 11:32

Dzięki Wam wszystkim za pomoc :) Coraz bardziej poważnie myślę o tatuażu właśnie na nadgarstku. Raczej wybiorę wariant bez znieczulenia.

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 15:42

......
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011, 11:35 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.

wrona90

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 17:46

witam !
nosze sie z zamiarem zrobienia sobie tatuazu, dziary zwiazanej z Juventusem.miejsce dziary jak i sam wzor sa jeszcze do uzgodnienia.pierwsze co mi przyszlo do glowy to napis "Bianconeri" na dolnej czesci przedramienia. moge was prosic o jakies pomysly "co byscie sobie wydziarali jesli".dzieki ;)

"żyj tak, aby po twojej śmierci twoim kolegom było nudno"- Julian Tuwim
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2009, 21:42

Na jutro umowiony jestem na przedyskutowanie i zrobienie ewentualnego szkicu mojego tattoo.. ;) Poczatkowo mial to byc zwykly napis "Juventus" tatuowany jakas ladna kaligrafia z boku na zebrach. Po dluzszych przemysleniach stwierdzilem ze w tym samym miejcu tez jakas mila kaligrafia chce miec wytatuowany fragment przyspiewki: QUANDO IN CAMPO C'E' LA JUVENTUS, TUTTO IL RESTO E' NIENTE PER ME z jakims uwydatnieniem slow Juventus i tutto. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2009, 22:08

Aleś wybrał...
Trza było wziąć: "(...) da troppi anni cercate gloria, solo Superga vi ha fatto storia(...)"
albo jeszcze lepiej: "(...)i viola non sono Italiani, ma sono una massa di ebrei(...)" :twisted:

Daj znać na ile Ci to wycenią.

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2009, 22:22

Dam dam..

Nie bede marnowal skory na opowiastki o zydach z florencji.. :naughty:

ODPOWIEDZ