Wasze ulubione kluby przed Juve
- jsduga
- Juventino
Hmmm...ja dokładnie nie pamiętam...ale było to coś koło 2000/01 roku.Zobaczyłem wtedy Buffona w reprezentacji i jakoś tak szukałem o nim wiadomości,aż natrafiłem na JUVE...no i tak się złożyło,że zacząłem im kibicować.Miałem co jakiś czas wybryki typu Chelsea,Inter :roll: ,ale nie trwało to dłużej niż parę dni.Zawsze wracałem do Juve,bo ten klub ma coś,co przyciąga i nie da się od tego oderwać.Także od ładnych paru lat nie liczy się żaden inny klub niż Stara Dama.No i to się nie zmieni
Pozdrawiam
Pozdrawiam

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- diablo$
- Juventino
wiesz co szczerze to nawet nie wiemstahoo pisze:Czyli od Calciopoli?
Dlaczego "rzuciłeś" będącą na topie Barcę?

cos jakos mi sie odechciało

przypomniałem sobie, że potem nadzszedł Liverpool ze względu na Croucha

A później Atletico

Iluzja ? nie, przyszłość...
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Tylko Juventus... A wszystko zaczęło się niewinnie za młodu od koszulki Del Piero... No i tak mi już zostało 
Darzę wprawdzie sympatią kilka innych zespołów (tj. Valencie, Fiorentine ), ale to zupełnie co innego...
Edit:
I oczywiście witam wszystkich. Na forum się jeszcze nie odzywałem.

Darzę wprawdzie sympatią kilka innych zespołów (tj. Valencie, Fiorentine ), ale to zupełnie co innego...
Edit:
I oczywiście witam wszystkich. Na forum się jeszcze nie odzywałem.
- Desant.
- Juventino
auu :doh:Wiking pisze:Darzę wprawdzie sympatią kilka innych zespołów (tj. Valencie, Fiorentine ),
żeby nie było off topu: Przed Juve były inne kluby, ale to było na zasadzie młodzieńczego zapału, prawdziwa fascynacja była, jest i będzie tylko Juventusem...
- Forzaa_Aleeeeex
- Juventino
od kąd dostalem na mikolajki w 2000 roku w przedszkolu koszulke od kolegi Del Piera jeszcze firma " TELE +" i niebiska i od tamtej pory kocham Juve . A przed tem Arsenal mi wpadl w oko ponieważ mój Tata ten klub lubi do tej pory od czasu gdy grał Henry z Dennisem Bergkampem w ataku . Dlatego gdyby nie istanil Juve zapewne bym byl kibicen Kanonierów.
- Damianoss60
- Juventino
Ja wcześniej kibicowałem FC Barcelonie(jeśli można nazwać to kibicowaniem miałem 6 lat) za czasów Rivaldo a jak przeszedł do AC Milan zakochałem się w Juventusie Turyn i tak mam do dziś FORZA JUVE!

- wagner
- Juventino
przez wiele lat kibicowałem lazio, tylko wtedy moia wiedza o piłce nożnej ograniczała się do hasła kopnij-biegnij, too że teraz moją miłością jest JUVE zawdzięczam NEDVED'owi, który był wtedy moim ulubioym zawodnikiem, jemu zawdzięczam pierwsze "ranki" z juve, nedveda już nie ma a ja dalej jestem kibicem juventus'u :-D i tak już pozostanie.....