Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 września 2013, 23:41

bendzamin pisze:Ale fail :lol: Milan niepotrzebnie zgłosił do Ligi Mistrzów El Shaarawy'ego (nie musiał zajmować miejsca na liście - U-21 i przynajmniej 2 lata w klubie), przez co zabrakło miejsca dla Nianga. Przyznali się już do błędu na stronie i przeprosili, ale nie da się tego naprawić.
Może specjalnie to tak wyreżyserowali po tym jak Niang w sytuacji sam na sam w Barcelonie trafił w słupek...

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 21:34

Kaka po 40 minutach na boisku - kapitanem Milanu po zejściu kontuzjowanego Monto.

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 21:37

Milan gra tak, jakby byl u schyłku sezonu, tak jakby to był już kwiecień/maj. Widze że mistrz Allegri wzorowo przeprowadził okres przygotowawczy. Na tle Torino Ventury (który słynie z tego ze przedkłada aeroby nad ćwiczenia z piłką na treningach) Milan wygląda przy nich jak nie powiem kto :lol:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 21:44

Ich największym problemem chyba jest to, że nie mają takiego prawdziwego lidera, który w takich chwilach potrząsnałby nimi i zachęcił do walki. Chyba idealnie tę sytuację obrazuje to, że kapitanem jest (moim zdaniem totalnie bezjajeczny) Montolivo, a po jego zejściu opaskę dostał będący od tygodnia w klubie Kaka :roll:

#AllegriOut
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:14

Cerci pogrążył Milan! Jeszcze tylko czekać aż Napoli zremisuje :P
Osgiliath pisze:Nie śledzę meczu - gra Kaka?? i ew. jak się prezentuje?
chciales powiedziec - jak się prezentowAŁ, bo zmienił go jakiś Birsa :lol: wiec nie trzeba mowic jak się prezentowal
Ostatnio zmieniony 14 września 2013, 22:18 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:15

Nie śledzę meczu - gra Kaka?? i ew. jak się prezentuje?

Cieszy mnie fakt, że Toro dziś daje Milanowi w papę, pozostaje liczyć na autobus w Bergamo :)

MaxFromJam_89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:21

Cieszy mnie fakt, że Toro dziś daje Milanowi w papę, pozostaje liczyć na autobus w Bergamo :)
Kaka bez rewelacji, ale czego się spodziewać po zawodniku który przesiedział w Madrycie parę lat. W 60 min sam poprosił o zmianę (być może jakiś uraz).

Z kolei to co robi Balotelli to masakra. Takie sytuacje marnować, gorzej niż w ostatnim meczu Włochów z Czechami.

Matri wszedł i od razu mógł zaliczyć bajeczną asystę piętką :-D

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:22

Bazyliszek pisze:Cerci pogrążył Milan! Jeszcze tylko czekać aż Napoli zremisuje :P
chciales powiedziec - jak się prezentowAŁ, bo zmienił go jakiś Birsa :lol: wiec nie trzeba mowic jak się prezentowal

git git :D niestety, N właśnie strzeliło na 1:0 :/

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:26

Balotelli gra cały czas tak samo od pewnego czasu. Cały czas beznadziejnie.

Ten pierwszy gol D'Ambrosio przypomina mi taką jedną bramkę :smile: wiecie o jaką mi dokładnie chodzi?

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:35

zoff pisze:Balotelli gra cały czas tak samo od pewnego czasu. Cały czas beznadziejnie.
Nie zgodzę się. Mecz Włochy-Czechy włączyłem jakieś 5 sekund przed golem Chielliniego i gra Balotellego bardzo mi się podobała, dopiero potem się dowiedziałem że wcześniej zmarnował kilka setek. To że wywalczył karnego i strzelił gola to raz, ale to jak walczył w środku pola, zastawiał się i stwarzał miejsce to dwa - idealnie mi wtedy pasował na partnera dla Teveza. Że dzisiaj zagrał kupę to inna sprawa. A że te jego karne są niesamowite, to jeszcze inna.
zoff pisze: Ten pierwszy gol D'Ambrosio przypomina mi taką jedną bramkę :smile: wiecie o jaką mi dokładnie chodzi?
Mi krycie Zaccardo przypominało pewnego gola, którego Vucinić zdobył w barwach Romy, kiedy "pilnował" go Marco Motta.

smigi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:41

Znowu karny dla Milanu, w samej końcówce i Balotelli , to oczywiście nie jest podejrzane..

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:42

Pewnie by jeszcze wygrali, gdyby sędzia dał chociaż dwa razy kopnąć piłkę po karnym :lol:

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:43

smigi pisze:Znowu karny dla Milanu, w samej końcówce i Balotelli , to oczywiście nie jest podejrzane..
Wpadłem na ostatnią chwilę zobaczyć meczyk i akurat tutaj wejście gracza toro śmiezne i jak dla mnie karny pewny. Cóż fuks, no ale przynajmniej tez stracili punkty.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:45

Milan gra piach i w ostatnich sekundach dostaje karnego. Skąd ja to znam? :think: No tak, wszystkie jedenastki z poprzedniego sezonu. :smile:
Tym razem im się udało, bo karny jak najbardziej prawidłowy.
Przed sezonem byłem pewien, że drużyna z Turyna będzie robiła co będzie chciała w meczu z Milanem i bez problemu strzeli dwie bramki. Tylko, że w mojej przypuszczeniach to była ta lepsza drużyna ze stolicy Piemontu, a nie Torino :oops:
Milan czeka baaaaardzo ciężki sezon. W tamtym sezonie im się udało, bo Roma była słaba, Fiorentina się dopiero odradzała, Inter był bez trenera, a Napoli kompletnie nie miało ławki. Teraz te wszystkie drużyny poprawiły te aspekty. Roma, Viola i Napoli mają porównywalną, a nawet i może lepszą '11' niż Milan, a Inter, mimo brak klasowych zawodników nadrabia świetnym trenerem.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2013, 22:45

Milan powinien się cieszyć z punktu a Torina dostaje miano frajerów kolejki. Pierwszy gol Milanu straszne kuriozum Muntari się poślizgnął, chyba rykoszet i wpadło. I jak dla Milanu nie idzie to pojawia się rzut karny w końcówce. Tym razem jednak słuszny, obrońca Toro dał się zrobić jak dzieciak, Poli wypuścił za daleko piłkę i jedyne co mógł zrobić do zahaczyć o obrońcę. A Mario strzela 21 karnego, co trzeba przyznać jest niespotykanym wyczynem żeby wszystkie trafić.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
ODPOWIEDZ