Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 07:51

Ło matko nawet z Ceseną u siebie wygrać nie mogą :smile:
Mancini hucznie zapowiada,że w przyszłym sezonie walczą o majstra, zobaczymy czy Mancini do trzyma do tego przyszłego sezonu:)

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 09:35

AdiJuve pisze:Ło matko nawet z Ceseną u siebie wygrać nie mogą :smile:
Mancini hucznie zapowiada,że w przyszłym sezonie walczą o majstra, zobaczymy czy Mancini do trzyma do tego przyszłego sezonu:)
Co sie dzeje z oboma ekipami z Mediolanu to po prostu żal..., inter mając taka kadre powinien spokojnie zajmowac 4-6miejsce jeszcze troche i w przyszlym sezonie w europejskich pucharach nie bedzie zadnej druzyny z Mediolanu..., bo nie wierze w to, że inter wygra LE

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 12:00

Tęsknie za czasami, gdzie pierwszą trójkę w serieA stanowiło naprzemiennie Juve, Milan i Inter. Bo z całym szacunkiem, ale kim w historii serieA jest Roma czy Napoli z tą ilością mistrzostw :płaczę:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 13:57

LukaszG / DLuGi pisze:Tęsknie za czasami, gdzie pierwszą trójkę w serieA stanowiło naprzemiennie Juve, Milan i Inter. Bo z całym szacunkiem, ale kim w historii serieA jest Roma czy Napoli z tą ilością mistrzostw :płaczę:
No, juz to widze jak kibice Interu tesknili za brakiem Juve w SerieA, gdy tulalismy sie po wiochach rozgrywac mecze w 2. lidze.

Wez sie ogarnij

forumowy ujadacz
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 14:16

LukaszG / DLuGi pisze:Tęsknie za czasami, gdzie pierwszą trójkę w serieA stanowiło naprzemiennie Juve, Milan i Inter. Bo z całym szacunkiem, ale kim w historii serieA jest Roma czy Napoli z tą ilością mistrzostw :płaczę:
Go back to the kitchen. Dla mnie inter może grać i w 4 lidze, i nigdy nie będę tęsknił za Nimi. Niech się kopią po czole najdłużej jak się da.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 15:27

Widzę, że średnio zrozumieliście moją wypowiedź. Gdzie ja niby napisałem, że tęsknię za Interem? Oszaleliście chyba.. Tęsknie za tamtymi czasami i świetnością włoskiej piłki, która już nie wróci. Kto ją ma zapewnić? Roma, Napoli, Fiorentina? Raczej nie.. a samo Juve choćby nie wiem jak wielkie nie pociągnie tego wózka.

JuveGrzesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2015, 18:06

LukaszG / DLuGi pisze:... a samo Juve choćby nie wiem jak wielkie nie pociągnie tego wózka.
W sumien lige niemiecką pociągną na dobrą sprawę sam Bayern. Niby Szalke czy Bayer czasem coś próbowali z LM, ale szło im odrobinę lepiej niż Romie w tym sezonie :D
Jeśli jest chociaż 1 dobra drużyna w lidze (na miarę europy) to reszta zespołów dzięki niej zyska. Ogórki podszkolą się w grze z nami i może to być też droga do powrotu Serie A do topu^^
Wiem, nieźle pojechałem, ale marzy mi się ta potęga co 10 lat temu :roll:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 16:54

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 17:09

AdiJuve pisze:http://www.sport.pl/sport/1,65025,17713 ... Toure.html
:rotfl: Kto to wymyślił? :shock:
Nikt tego nie wymyślił, bo to prawda (pomijając kwotę odstępnego wziętą totalnie z kosmosu :wink: ) O chęci sprowadzenia Toure od pół roku regularnie wypowiadają się Mancini, Thohir i Fassone. Sam zawodnik pytany o Inter nie wykluczył takiej możliwości.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 17:23

Też wielokrotnie czytałem o tym, że inter na poważnie interesuje się pozyskaniem tego gracza. Szczerze powiedziawszy nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś o takiej renomie się tam przenosi, ale cóż - to już jego ewentualny wybór. Klub z Mediolanu nie jest przecież ani gwarantem pucharów, ani jakichś ogromnych pieniędzy.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 17:36

mrozzi pisze:Szczerze powiedziawszy nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś o takiej renomie się tam przenosi, ale cóż - to już jego ewentualny wybór. Klub z Mediolanu nie jest przecież ani gwarantem pucharów, ani jakichś ogromnych pieniędzy.
Mnie dużo bardziej dziwi to, że w ogóle Inter bierze pod uwagę tego typu transfer, a nie że piłkarz zdecydowałby się na taki krok. Nerazzurri i tak nie mają ciekawej sytuacji finansowej - przed nimi kolejny rok bez Ligi Mistrzów, kolejne mercato, w którym do wypełnienia będzie sporo luk, kolejne manewry by jakoś przeskoczyć FFF, a w dłuższej perspektywie renowacja San Siro - więc transfer 32 latka, Afrykanina (!), za którego pewnie trzeba będzie zapłacić jakieś 15-20 milionów euro i płacić mu pensję na poziomie 5 milionów euro netto rocznie przez 2-3 lata, nie wydaje się dobrym pomysłem. Taki typowy przykład transakcji na wykończenie i tak cherlawego budżetu. Dziwne to będzie, jeśli Inter rzeczywiście będzie się starał o tego typu zakup.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 17:49

pumex pisze:
Nikt tego nie wymyślił, bo to prawda (pomijając kwotę odstępnego wziętą totalnie z kosmosu :wink: ) O chęci sprowadzenia Toure od pół roku regularnie wypowiadają się Mancini, Thohir i Fassone. Sam zawodnik pytany o Inter nie wykluczył takiej możliwości.
Chodziło mi właśnie o tą kwotę z kosmosu, bo Yaye z Interem łączą od momentu jak przyszedł tam Mancini. Ale ta kwota :smile:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 17:56

Jedyne co jest śmieszne w tym newsie to kwota odstępnego, zaś sam inter nie ma szczęścia do transferów. Nawet stary wyjadacz Hernanes zaczął się kopać po czole, gdy przeszedł do interu, kwintesencją nieudolnej polityki jest Dodo. Chłopczyk swoją fryzurą przypominający amebę. Podsumowując, w 5 lat zrównali się kadrowo z Juventusem za czasów (tfu) Secco i są zagrożeniem dla klubów takich jak Udine.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 19:18

w 5 lat zrównali się kadrowo z Juventusem za czasów (tfu) Secco i są zagrożeniem dla klubów takich jak Udine.
Aż tak dobrze to u nich nie jest, przez pierwszy rok to nawet i Amauri coś strzelał, a i Juve generalnie zakończyło sezon tylko raz (za Secco) na nieakceptowalnej pozycji.

Prawie 200 milionów debetu, a oni ryzykują takimi transferami? Widzę że chcą sobie zagwarantować bilet do Serie B bądź niżej, albo z powodów wyników sportowych, albo niewydolności finansowej. Choć Interowi raczej nikt nie pozwoli upaść.

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2015, 20:33

AdiJuve pisze:
pumex pisze:
Chodziło mi właśnie o tą kwotę z kosmosu, bo Yaye z Interem łączą od momentu jak przyszedł tam Mancini. Ale ta kwota :smile:
Inter to teraz taki klub, ze mógłby tu przyjść Messi i wyssaliby mu kosmici talent i grałby jak Giovinco. To przeklęta ziemia, dosięgła ich sprawiedliwość dziejowa i nadeszły chuuude lata.

forumowy ujadacz
ODPOWIEDZ