Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 16:59

Inter zawalił mi kupon, straciłem przez nich szansę na wygranie 200 zł, ale nie ma tego złego :D Włączyłem na ostatnie 2 min a przy ostatnim rożnym było już pewne że Inter tego już nie wygra, więc bardzo się ucieszyłem z gola Torino w 94 minucie :smile:

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 17:12

Szkoda ze zagralismy z nimi jak patafiany w drugiej polowie i dalismy im zagrac tak aby strzelic gola i wywalczyc 1 punkt!

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 17:12

Wojtek pisze:Inter zawalił mi kupon, straciłem przez nich szansę na wygranie 200 zł, ale nie ma tego złego :D Włączyłem na ostatnie 2 min a przy ostatnim rożnym było już pewne że Inter tego już nie wygra, więc bardzo się ucieszyłem z gola Torino w 94 minucie :smile:
Mi może nie zawalił kupony (porażka Atalanty), ale też gdy zdałem sobie sprawę, że nie wygrają to liczyłem, że Torino im strzeli i bardzo mnie ucieszyło to co się stało w samej końcówce :dance:.

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 17:35

Po ostanich transferach wiekszosc czarno-niebieskich kibiców widziala sie juz na trzecim miejscu a tu taki klops
Na forach i stronach od poczatku piali z zachwytu nad Mancinim a ten ma beznadziejne statystyki z ostatnich pieciu meczow jedno zwyciestwo, nie chce mi sie liczyc i moge sie mylic ale od objecia interu przez ich zbawce ten wygral chyba dwa mecze ligowe
P.S Piekny widok tabeli jak dobrze pojdzie to niebawem ich zdublujemy

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 17:43

kawek pisze: Na forach i stronach od poczatku piali z zachwytu nad Mancinim
I ciągle nie mogę zrozumieć dlaczego :shock: Przecież to marny trenerzyna, latem jak przebijało się jego nazwisko w kontekście Juve to serce biło mi szybciej niż na myśl o Allegrim. Dzisiaj gdzieś na stronie Interu przeczytałem, że "nawet Mancini tu nic nie zdziała" on chyba pomylił im się z Mourinho, w końcu też na "M" :think:

#AllegriOut
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 18:12

Chłopaki co to się dzieje z tym Mediolanem? :roll:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 18:53

O ile Milanu to mi trochę szkoda, o tyle Interu już ani trochę, niech się tułają w środku tabeli :C

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 19:24

Nabrali zawodnikow z przymusem wykupu latem, za samego Dodo, Shakiriego i Brozovica uzbiera sie juz 30 baniek na czerwiec a nie wiem czy tez za Medela nie zostało im tez troche do spłacenia a LM pewnie znowu nie bedzie a jeszcze ponoc beda do ostatnich godzin walczyc o Lucasa Leive albo Mario Suareza i chyba nawet jakiegos obronce......czy oni nie mieli nie dawno problemów z FPP?

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 19:33

Thorir już jeden klub zostawił z takimi problemami że szkoda gadać.
Na pewno to jest przemyślane, skądś te pieniądze mają,
no nie wierzę w to że aż tak ryzykują jeżeli nie mają jakiegoś planu b na wypadek braku awansu do LM.
Szaqiriemu powiedzieli że może być tylko LE na przyszły sezon i się zgodził, oni na pewno chcieliby zagrać w LM ale nie są głupi, nie wierzę w to że postawili wszystko na jedną kartę kosztem finansowego fair play i długów.
Wymienili kilku graczy i się chcą zgrywać do końca sezonu, reszte dokupią w lecie i w przyszłym sezonie powalczą o LM.
Inter i Milan mają ogromne problemy a jak zaczną budować nowe stadiony to dopiero będą jaja.

:oops: [/list]

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 19:35

sebatiaen pisze:Thorir już jeden klub zostawił z takimi problemami że szkoda gadać.
Na pewno to jest przemyślane, skądś te pieniądze mają,
no nie wierzę w to że aż tak ryzykują jeżeli nie mają jakiegoś planu b na wypadek braku awansu do LM.
Szaqiriemu powiedzieli że może być tylko LE na przyszły sezon i się zgodził, oni na pewno chcieliby zagrać w LM ale nie są głupi, nie wierzę w to że postawili wszystko na jedną kartę kosztem finansowego fair play i długów.
Wymienili kilku graczy i się chcą zgrywać do końca sezonu, reszte dokupią w lecie i w przyszłym sezonie powalczą o LM.
Inter i Milan mają ogromne problemy a jak zaczną budować nowe stadiony to dopiero będą jaja.

:oops: [/list]
Jak bym tam Interu z 3 miejsca nie przekreslał, to troche wyscig slimaków. Niby Napoli, ale potrafi przerżnąc z ogórkiem, niby Lazio, ale oni podobnie, do tego wypadl Djordevic. Inter ma najbardziej wzmocniony sklad i tego jakiegos tego trenera ogarniętego, predzej czy później odpalą i pewnie bedzie sie bili o top 5. Bo, że Sampa wytrzyma do konca to nie wierze, choc ich transfery m.in. Etoo, Muriel i ten mlody Corea robią wrażenie.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 19:52

Tylko popatrz jak Lazio grało z Milanem, to była rzeź niewiniątek i weź też pod uwagę brak Andersona, gość jest niesamowity i lada moment wraca.
Biglia-Anderson-Candreva-Parolo-Keita-Klose-Mauri jeszcze do tego Ederson, Ledesma i porównaj sobie z Interem i Milanem.
Czy tamte kluby naprawdę mają porównywalne formacje 2 linii i napadu;)?
Przecież Lazio ich zjada, w tym sezonie w Interze nawet Kovacic nawala.
Siła rażenia kosmiczna, naprawdę.

Narazie widzę dwa zespoły które będą walczyć o 3 miejsce Lazio i Napoli.
Zobaczymy co Fiorentina dzisiaj pokaże i czy naprawdę Cuadrado teraz sprzedadzą.

Mediolańczycy nie mają żadnych szans na 3 miejsce, poprostu realnie na to patrzę, oni teraz zaczynają kupować ale czy to dobry pomysł w połowie sezonu wprowadzać z 3,4 nowych graczy? ja tego nie widzę, Inter i Milan się ratują ale to jest takie wszystko naciągane.

Lazio i Napoli to o poziom lepsze zespoły,tylko jeden z nich zagra el. do LM, prędzej Fiora wygrywając dzisiaj z Romą pokaże w drugiej części sezonu pazury niż mediolańczycy.

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 20:11

Mam podobne zdanie. według mnie Lazio jest nawet kadrowo lepsze od Interu ( Candreva jest sam piec razy lepszy od wszytskich skrzydlowych mediolanczykow nie wliczajac Shakiriego) nie mowiac juz o Napoli. Poza tym rzymianie nie graja w pucharach a widac jak wyszlo interowi granie w srodlku tygodnia w PW
Co do Kovacica to kiedy ten gosc nie nawala? Mam przeblyski raz na piec meczy pozniej rowna poziomem do Kuzmanovica czy Guarina caly czas sie zastanawiam jak dlugo ten chłopak bedzie jeszcze uważany za super gwiazde Serie A, po przyjsciu do interu mial lada chwila zjesc Pogbe na sniadanie a jest wedlug mnie poprostu rzadki

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 20:32

sebatiaen pisze:Biglia-Anderson-Candreva-Parolo-Keita-Klose-Mauri jeszcze do tego Ederson, Ledesma i porównaj sobie z Interem i Milanem.
Czy tamte kluby naprawdę mają porównywalne formacje 2 linii i napadu;)?
Mają, oczywiście, że mają. Na papierze wygląda to nieźle i tu i tu, papiery nie grają jednak na boisku i tu są problemy tych drużyn. Inter to przecież chociażby Hernanes, Guarin, Medel, Kovacic, Shaqiri, Podolski, Icardi. Milan? Honda, de Jong, Menez, Montolivo, El Shaarawy, Cerci a w tle Bonaventura. Nikt mi nie powie, że z takimi zawodnikami nie można walczyć o 3 miejsce w Serie A mają za głównych konkurentów Lazio, Napoli czy Sampdorię. Juventus chociażby w sezonach 2009/2010 i 2010/2011 stać było spokojnie na 4 miejsce w lidze (LM), bo kadrowo nie byliśmy gorsi od tych, którzy je zajmowali i tych, którzy byli przed nami, a jak było, wie każdy.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 20:42

Jak dla mnie Lazio ma lepszą drugą linie od mediolańskich zespołów ale to też kwestia upodobań, możesz uważać że te zespoły są porównywalne.
Jak dla mnie gracze Milanu i Interu sporo na wartości i psychice stracili ostatnimi laty, oni muszą walczyć o 3 miejsce ale nie mogą, w sportach drużynowych to już tak jest że jedna osoba nawala i wszystko się sypie, u tych zespołów są nerwy i strach i to psuje wszystkie mechanizmy, schematy.
To jest ciężko przeskoczyć, u nas praktycznie cały skład wymienili po 2 latach 7 miejsc, jak widać prezesi Interu i Milanu mają inny złoty środek na te problemy :C

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2015, 20:53

Zapominacie o jednej rzeczy. Wcale nie trzeba zajac 3 miejsca w Serie A, zeby zagrac w przyszlorocznej LM. Moze to byc zreszta nieosiagalne dla klubow, ktorym zupelnie brakuje regularnosci (Inter, Milan, Fiorentina, a czesto tez Lazio czy w tym sezonie Napoli).

Wystarczy, ze Inter czy Fiorentina wygraja Lige Europy :prochno:. A nie jestem pewien, ale byc moze wystarczy nawet dojscie do finalu, w przypadku gdyby zwyciezca rozgrywek zalapal sie do LM poprzez rozgrywki krajowe. Nalezaloby to sprawdzic w przepisach (bo moze i jest odwrotnie i to kolejna druzyna w ligowej tabeli przejmuje miejsce zwyciezcy LE).

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
ODPOWIEDZ