Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- ballack13
- Juventino
jeśli to jest potwierdzone to ładniezakiii pisze:Sprzedano 520,000 koszulek CR7 w pierwszych 24h od ogłoszenia transferu.
20tys. ze sklepów adidasa a reszta z sklepów Juve z całego świata.
e: source: YahooSportsItalia

- Osgiliath
- Juventino
Temat nas bezpośrednio nie dotyczy, ale może, ponieważ na Perisicia zawziął się Żoze a United ponoć jest w stanie dać około 60 mln za gracza, co może mieć ten skutek, że tym bardziej wolny będzie Martial.
Co prawda merdy mówią, że żadnego z Chorwatów nie sprzedadzą (bo póki co ich transfery typu wczesny Marotta im wychodzą), nie mniej nie wiem, czy ambicją gracza po tak udanym mundialu będzie dalsze kiszenie się w tym zespole.
@Hed :redface: dopiero teraz zauważyłem, że z rozpędu ściąłem faktycznego właściciela, my bad
Co prawda merdy mówią, że żadnego z Chorwatów nie sprzedadzą (bo póki co ich transfery typu wczesny Marotta im wychodzą), nie mniej nie wiem, czy ambicją gracza po tak udanym mundialu będzie dalsze kiszenie się w tym zespole.
@Hed :redface: dopiero teraz zauważyłem, że z rozpędu ściąłem faktycznego właściciela, my bad

Ostatnio zmieniony 13 lipca 2018, 12:21 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chwila, chwila Osgi. To nie są moje słowaOsgiliath pisze:Ke? Serio? Ale, że portugalskiej?Hed pisze:Telles, który został wybrany najlepszym graczem ligi
-
Pewnie macie rację, że w zasadzie i Morata byłby uciążliwy finansowo jako zmiennik, ale myślę, że aż tak mniej nie byłby i sam Martial, choć jeśli umiejętnie przeprowadzimy deale to jeden i drugi byłby prostszy do wyciągnięcia, bo i tu sprzedamy Igłę i tam Sandro.
-
Jeśli faktycznie Pjacę tylko na wypożyczenie z opcją to trochę słabo względem pozbawienia nas gotówki potrzebnej na teraz, choć cholera wie, czy to nie jakieś ustępstwa pod kątem przyszłych podchodów pod Chiesę.

- sebatiaen
- Juventino
Zastanawiam sie dlaczego Sandro dla coponiektorych jest takim kozakiem.
Jezeli jest mozliwosc wymienic go na Marcelo to bym sie nawet nie zastanawiał.
Alex caly czas sie zastanawia nad odejsciem. Ten rok byl slaby. Co nam z niego jak za rok najpozniej by odszedl?
Marcelo pogra jeszcze 3 lata na wysokim poziomie i nie bedzie taki niepewny jak nasz brazol.
(Sory ale z koma pisze. Prosze sobie odpuscic glupie docinki )
Alex caly czas sie zastanawia nad odejsciem. Ten rok byl slaby. Co nam z niego jak za rok najpozniej by odszedl?
Marcelo pogra jeszcze 3 lata na wysokim poziomie i nie bedzie taki niepewny jak nasz brazol.
- Astarot
- Juventino
Sandro to TOP5 na swojej pozycji na świecie, więc peany nad tym jakim to jest kozakiem są jak najbardziej na miejscu. Do tego część z nas aż za dobrze pamięta czasy, kiedy po lewej stronie w naszej ukochanej drużynie hasały takie tuzy jak Molinaro, De Ceglie, Grosso czy nieszczęsny Traore. Sandro to najlepszy lewy obrońca w Juve od czasów Zambrotty a wiec od przeszło 13-16 lat..... także teggosebatiaen pisze:Zastanawiam sie dlaczego Sandro dla coponiektorych jest takim kozakiem.
Niemniej Marcelo to totalny TOP1 na swojej pozycji także ja także byłbym za taką wymianą, tym bardziej, że chociaż Sandro to kozak to on w naszej drużynie się chyba zwyczajnie wypalił. Oczywiście na tą chwilę taki transfer można włożyć między bajki jednak jak wiadomo podobnie było z CR 7 :czytaj:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
7 baniek dla Pjanica oznacza, że nie jesteśmy tacy biedni jak się nam wydaje i zaczynamy płacić fajny hajs naszym filarom.
E:Tanu dobrze poinformowany user z tuz.
Pogba mało prawdopodobny. SMS jest nadal naszym głównym celem. Z graczem jesteśmy dogadania i wszystko jest zamknięte, problemem jest tylko Lottito.
E:Tanu dobrze poinformowany user z tuz.
Pogba mało prawdopodobny. SMS jest nadal naszym głównym celem. Z graczem jesteśmy dogadania i wszystko jest zamknięte, problemem jest tylko Lottito.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2018, 13:15 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
W sezonie 16/17 był kozakiem, tylko Marcelo był lepszy. Obecnie nadal jest w czołówce mimo gorszego sezonu.sebatiaen pisze:Zastanawiam sie dlaczego Sandro dla coponiektorych jest takim kozakiem.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- San Holo
- Madridista
Zastanawia mnie to, czemu co poniektórzy w ogóle rozpatrują "wymianę" Alexa Sandro na Marcelo. Czyli co, Real otrzyma Sandro, a do Turynu powędruje Marcelo? Perez nie jest głupi i nie odda najlepszego lewego obrońcy na świecie, nawet uznając Sandro w formie za top3 na tej pozycji. Rok temu nasz obrońca przedłużył kontrakt, zresztą jego wytransferowanie gdziekolwiek byłoby strzałem w kolano, gdyż lepszego LO nie znajdziemy nigdzie, a Theo Hernandez jest co najwyżej średnim zmiennikiem.
Swoją drogą podobno PSG poważnie rozważa transfer Alexa Sandro (wcześniej były jeszcze pogłoski o Manchesterze United). Tuchel chce wzmocnić obronę i szuka najlepszych do wyjęcia na danej pozycji.
Swoją drogą podobno PSG poważnie rozważa transfer Alexa Sandro (wcześniej były jeszcze pogłoski o Manchesterze United). Tuchel chce wzmocnić obronę i szuka najlepszych do wyjęcia na danej pozycji.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ciekawe czy coś dostaniemy za Marchisio. Przecież to jest chłop w dobrym wieku który spokojnie wart jest 20 milionów...
Cicho coś o Sturaro. Zbyt Cicho. Bojam sie.
Cicho coś o Sturaro. Zbyt Cicho. Bojam sie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- albertcamus
- Juventino
Serio są mocne ploty jeszcze o Pogbie albo SMSie?
Jeśli tak, to chcemy grać trójką w pomocy.
Pjanic (Bentancur) - E. Can (Khedira) - SMS/Pogba (Matuidi)
i trójką w ataku:
D. Costa (Berna) - Ronaldo (Igła) - Dybala (Cuadrado)
Ciekawe czy Igła zgodzi się na ławkę, bo Mario taka opcja raczej by nie odpowiadała. Zbyt ambitny.
Czy są jakieś informacje odnośnie do Bentancura? Zostaje na 100% czy może gdzieś go opchniemy z opcją odkupu? Czy wszystko komplikuje procent od sprzedaży?
Odpaliłbym Mario, Pjacę, Marchisio, Sturaro, kogoś z dwójki Rugani/Benatia, Keana, A.Sandro i trochę hajsu byśmy wzięli
Juan Bernat albo Marcelo (
), Darmian, SMS albo Pogba i nie mamy słabych punktów.
Jeśli tak, to chcemy grać trójką w pomocy.
Pjanic (Bentancur) - E. Can (Khedira) - SMS/Pogba (Matuidi)
i trójką w ataku:
D. Costa (Berna) - Ronaldo (Igła) - Dybala (Cuadrado)
Ciekawe czy Igła zgodzi się na ławkę, bo Mario taka opcja raczej by nie odpowiadała. Zbyt ambitny.
Czy są jakieś informacje odnośnie do Bentancura? Zostaje na 100% czy może gdzieś go opchniemy z opcją odkupu? Czy wszystko komplikuje procent od sprzedaży?
Odpaliłbym Mario, Pjacę, Marchisio, Sturaro, kogoś z dwójki Rugani/Benatia, Keana, A.Sandro i trochę hajsu byśmy wzięli
Juan Bernat albo Marcelo (

- pan Zambrotta
- Juventino
kto wymyśla takie bzdury, że Pogba ma klauzule odkupu za 60mln ? Jaki by to miało sens? To tak jakby Real mógł odkupić CR7 za rok za 60mln...