Wszystko o Interze
- pumex
- Juventino
Eee tamMakiavel pisze:Nie no Menez by się przydał

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Bo to działa tak, jak ma ktoś takiego pokroju przyjść, to jest płacz, jaki to Juventus biedny, jaki zły, jak ośmieszają się w Europie, jak nie przyjdzie to oklaski, jak wypala w innym klubie, czemu nie przyszedł, taka okazja była itd.pumex pisze:eee tam, ja wcale nie żałuję odpuszczenia Podolskiego, podobnie jak nie żałuję braku walki o Meneza. Żaden z nich nigdy nie rozegrał choćby jednego takiego sezonu jaki przytrafił się np Sneijderowi, a i tak wielu obecnych na forum JP narzeka na możliwość sprowadzenia Holendra.Maly pisze:ps. szkoda, że nie trafił do nas
Inter ma Podolskiego, jak kupią Shaqiriego to chyba ich transfery się skończą do następnego lata

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Poldi miał jeden problem. W klubach prezentował sie przeważnie 2/3 razy gorzej niż w reprezentacji. W Arsenalu miał swoje momenty. Ale znowu - to były tylko momenty.Makiavel pisze:Nie no Menez by się przydał, ale faktycznie za Podolskim nie ma co płakać. Te wzmocnienia Interowi powinny pomóc w walce o pierwszą dziesiątkę.
Jestem ciekaw gdzie ustawi Go Mancini w ustawieniu 4-3-1-2. W ataku w takiej formie występował ostatni raz w 2006 roku bodaj. Później grał zwykle jako lewoskrzydłowy. Nigdy jako "9". Może to jest opcja kiedy Poldi się odblokuje. Chłopak wygląda jak gladiator, profesjonalny raczej jest, z techniką mogło być nieco lepiej, ale... to może być udany transfer.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tzn mi chodziło o to, że Poldi byłby naszym najlepszym rezerwowym od lat, teoretycznie chociaż... bo Giovinco je na śniadanie, Comana bez doświadczenia na obiad a Matrich i innych na kolację ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- blizzarder
- Juventino
Podolski nie odchodzi z Arsenalu dlatego, że mu się tam nie podoba, tylko dlatego, że nie gra. Chłopak ma ambicje i idzie do klubu w którym będzie miał pierwszy skład.
Podolski nie jest ani specjalnie szybki, ani nie ma brylantowej techniki, praktycznie nie gra prawą nogą. Jego niepodważalnym atutem jest kowadło w lewej nodze. Poldi ma mocny i precyzyjny strzał. Ten facet na 10 strzałów 7 oddaje w światło bramki, 1 wygina słupek, 1 łamie poprzeczkę, a 1 zabija kibica na trybunach. Moim zdaniem to świetny Joker, jak wchodzi na ostatnie 20 minut to daje zespołowi najwięcej. Wchodząc z ławki wygrał nam kilka meczów. Z 2 strzałów potrafi zrobić 3 bramki. Bardzo często jest niewidoczny podczas meczu, ale to nie wada, po prostu tak gra, dlatego jak nie strzela, to jest krytykowany. Jak na możliwości Interu to naprawdę dobry transfer. W Arsenalu nikt nie wie dlaczego Wenger z niego nie korzystał. Jak grał, to grał najczęściej dobrze. W niedawnym meczu z Galatą strzelił 2 bramki, więc nie zapomniał jak się gra w piłkę. W zeszłym sezonie rozegrał w Arsenalu 1167 minut w 20 meczach, czyli niecałe 13 spotkań. Zdobył 8 goli i zaliczył 4 asysty. Dla mnie super statystyki.
Podolski nie jest ani specjalnie szybki, ani nie ma brylantowej techniki, praktycznie nie gra prawą nogą. Jego niepodważalnym atutem jest kowadło w lewej nodze. Poldi ma mocny i precyzyjny strzał. Ten facet na 10 strzałów 7 oddaje w światło bramki, 1 wygina słupek, 1 łamie poprzeczkę, a 1 zabija kibica na trybunach. Moim zdaniem to świetny Joker, jak wchodzi na ostatnie 20 minut to daje zespołowi najwięcej. Wchodząc z ławki wygrał nam kilka meczów. Z 2 strzałów potrafi zrobić 3 bramki. Bardzo często jest niewidoczny podczas meczu, ale to nie wada, po prostu tak gra, dlatego jak nie strzela, to jest krytykowany. Jak na możliwości Interu to naprawdę dobry transfer. W Arsenalu nikt nie wie dlaczego Wenger z niego nie korzystał. Jak grał, to grał najczęściej dobrze. W niedawnym meczu z Galatą strzelił 2 bramki, więc nie zapomniał jak się gra w piłkę. W zeszłym sezonie rozegrał w Arsenalu 1167 minut w 20 meczach, czyli niecałe 13 spotkań. Zdobył 8 goli i zaliczył 4 asysty. Dla mnie super statystyki.
Ostatnio zmieniony 08 września 2015, 19:53 przez blizzarder, łącznie zmieniany 3 razy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Trzeba ochłonąć i pogratulować interowi tych 2 transferów. Nie ukrywam, że zazdroszczę im Szwajcara, od dawna mi się marzył. Ktoś z tej dwójki na pewno odpali, może nawet obaj.
W całej tej sytuacji najbardziej zaimponowały mi 2 rzeczy. Mianowie, że potrafią sobie pozwolić na takie wydatki nie grając 3 sezony w LM. Ponadto ta łatwość w negocjacjach. Klub na 11 miejscu, gra w LE, info o Podolskim, za 3 dni w interze, info o Shaquirim za 4 dni w interze, przy czym Marotta męczy tego Rolando już 2 tyg. :-D Trochę nie tak to powinno wyglądać.
Trzeba jednak zauważyć jeden mankament budowania składu przez inter. Duży mankament. W Italii drużynę ,robi się' od obrony, później ofensywa. Tymczasem w Mediolanie defensywa to zespół pieśni i tańca.
W całej tej sytuacji najbardziej zaimponowały mi 2 rzeczy. Mianowie, że potrafią sobie pozwolić na takie wydatki nie grając 3 sezony w LM. Ponadto ta łatwość w negocjacjach. Klub na 11 miejscu, gra w LE, info o Podolskim, za 3 dni w interze, info o Shaquirim za 4 dni w interze, przy czym Marotta męczy tego Rolando już 2 tyg. :-D Trochę nie tak to powinno wyglądać.
Trzeba jednak zauważyć jeden mankament budowania składu przez inter. Duży mankament. W Italii drużynę ,robi się' od obrony, później ofensywa. Tymczasem w Mediolanie defensywa to zespół pieśni i tańca.
- Vimes
- Juventino
Obaj zawodnicy podkreślali, że duże znaczenie dla ich decyzji miała osoba Manciniego. Jak widać praca i zdobycie tytułu w Premiership podnosi trenerowi renomę zdecydowanie bardziej niż w Serie A.Dragon pisze:Ponadto ta łatwość w negocjacjach. Klub na 11 miejscu, gra w LE, info o Podolskim, za 3 dni w interze, info o Shaquirim za 4 dni w interze, przy czym Marotta męczy tego Rolando już 2 tyg. :-D Trochę nie tak to powinno wyglądać.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bzdury gadasz ;] do MC też przechodzili bo on tam był a wcześniej wygrywał tylko Serie A...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Zhx123
- Dortmundczyk
Nie spodziewalem sie ze sa w stanie przeprowadzic tak dobre zimowe okienko. Lepsze okienko niz obecny stan zespolu , wiec moze beda wracac na dobre tory a te transfery im powinny w tym pomoc.
Szwajcara pewnie widzialoby u siebie wiele klubow bliskich czolowki , wiec naprawde uznanie.
Szwajcara pewnie widzialoby u siebie wiele klubow bliskich czolowki , wiec naprawde uznanie.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Puchar Włoch
Po 10 minutach Sampdoria gra w 10 z Interem^^
Widział ktoś czy faktycznie był faul (podejrzewam, że był, ale mam fatalną jakość xd)?
Po 10 minutach Sampdoria gra w 10 z Interem^^
Widział ktoś czy faktycznie był faul (podejrzewam, że był, ale mam fatalną jakość xd)?
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Whatever.
Myślę, że ciekawsze jest to, że nasz niedoszły gracz Shaqiri strzelił gola.
Nie potrafię zrozumieć dlaczego nasz zarząd go nie ściągnął...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Wojtek
- Juventino
Strzelił gola i co? Nie pasował do naszej taktyki więc dobrze, że nie ściągnęliśmy goPush3k pisze:Whatever.

- JuveGrzesiu
- Juventino
Fakt, kasa za takiego gracza to niby okazja, ale spójrzmy z tej właściwej strony:
Długo nie grał w peirwszym składzie, a do tego skrzydłowy nam ni huhu nie leży
Długo nie grał w peirwszym składzie, a do tego skrzydłowy nam ni huhu nie leży