Wszystko o Milanie
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Niby nie nasz problem, ale mimo wszystko szkoda mi tego klubu. Zawsze fajnie jest widzieć drużynę tego pokroju w czołówce tabeli, nie jakieś prowincjonalne Napoli. Brakuje pieniądzy na podniesienie jakości zespołu, a do tego te pojawiające się co chwilę problemy zdrowotne, które zmuszą mediolańczyków do powrotu na mercato.. Ciekawe jak problem rozwiąże Galliani. W ostatnim czasie pojawiło się info, że Rosjanie wcale tak łatwo oddać Hondy nie zamierzają i przebąkują coś o zdecydowanie lepszych, nadesłanych przez inne kluby ofertach. W sumie trudno się dziwić takiej postawie.. W Mediolanie muszą mieć ból głowy, bo jeśli tak dalej pójdzie Milan może stracić pozycję w tabeli na korzyść Napoli, Fiorentiny czy nawet Romy.bendzamin pisze:Bonera wypadł na 3 miesiące, Robinho może nie zagrać w eliminacjach do LM. Nie tak miała wyglądać walka milanu o zdrowotne scudetto, nie tak.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Tak daleko to bym sie nie posuwalmrozzi pisze:Niby nie nasz problem, ale mimo wszystko szkoda mi tego klubu. Zawsze fajnie jest widzieć drużynę tego pokroju w czołówce tabeli, nie jakieś prowincjonalne Napoli. Brakuje pieniądzy na podniesienie jakości zespołu, a do tego te pojawiające się co chwilę problemy zdrowotne, które zmuszą mediolańczyków do powrotu na mercato.. Ciekawe jak problem rozwiąże Galliani. W ostatnim czasie pojawiło się info, że Rosjanie wcale tak łatwo oddać Hondy nie zamierzają i przebąkują coś o zdecydowanie lepszych, nadesłanych przez inne kluby ofertach. W sumie trudno się dziwić takiej postawie.. W Mediolanie muszą mieć ból głowy, bo jeśli tak dalej pójdzie Milan może stracić pozycję w tabeli na korzyść Napoli, Fiorentiny czy nawet Romy.bendzamin pisze:Bonera wypadł na 3 miesiące, Robinho może nie zagrać w eliminacjach do LM. Nie tak miała wyglądać walka milanu o zdrowotne scudetto, nie tak.

A co do Milanu, wiadomo co planuja zrobic z Salamonem? Dac mu szanse, czy sprzedac w cholere? Bo dawno nie slyszalem o nim

BESTER MANN, BESTEEER !

- jarmel
- Redaktor
Już dawno wszystko wiadome. Sampdoria kupiła połówkę Salamona i tam będzie występował w przyszłym sezonie.Dobry Mudżyn pisze:
A co do Milanu, wiadomo co planuja zrobic z Salamonem? Dac mu szanse, czy sprzedac w cholere? Bo dawno nie slyszalem o nim
#AllegriOut
- Alfa i Omega
- Juventino
Neapol to nie taka znowu prowincja ; pmrozzi pisze: Niby nie nasz problem, ale mimo wszystko szkoda mi tego klubu. Zawsze fajnie jest widzieć drużynę tego pokroju w czołówce tabeli, nie jakieś prowincjonalne Napoli.
No Milan wysyłał oferty typu 2-3 miliony euro, nie jest to wielki problem przebić taką sumę.mrozzi pisze:W ostatnim czasie pojawiło się info, że Rosjanie wcale tak łatwo oddać Hondy nie zamierzają i przebąkują coś o zdecydowanie lepszych, nadesłanych przez inne kluby ofertach.
- Bruce Badura
- Juventino
2-3 miliony to dla rusków drobniaki
wolą zatrzymać hondę, żeby pomógł im w lidze mistrzów
stać ich na to
wolą zatrzymać hondę, żeby pomógł im w lidze mistrzów
stać ich na to
- Lucas87
- Juventino
Hmm Neapol i Turyn to miasta porównywalne pod względem liczby ludności, a powierzchni również.
Milan zapewne zrobi jakiś głośny transfer pod koniec letniego mercato. Ericksen lub Jackson Martinez wcale nie są wykluczeni. Obecna kadra Milanu w mojej ocenie spokojnie na 2-3 miejsce w Serie A wystarczy.
Milan zapewne zrobi jakiś głośny transfer pod koniec letniego mercato. Ericksen lub Jackson Martinez wcale nie są wykluczeni. Obecna kadra Milanu w mojej ocenie spokojnie na 2-3 miejsce w Serie A wystarczy.
- Szaq
- Juventino
A kto powiedział, że wieś nie może być dużaLucas87 pisze:Hmm Neapol i Turyn to miasta porównywalne pod względem liczby ludności, a powierzchni również.

Lucas87 pisze: Milan zapewne zrobi jakiś głośny transfer pod koniec letniego mercato. Ericksen lub Jackson Martinez wcale nie są wykluczeni.
Skąd masz takie info? Przecież powszechnie wiadomo, że Milan nie ma kasy. Szans na większą sprzedaż również nie widać.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie to miałem na myśli. Piłkarską prowincję. Bo chyba za takową trzeba by uznać klub, który zdobył... 2 tytuły mistrza Włoch. Niektórzy zaczynają, zupełnie bezpodstawnie zresztą, udzielać lekcji geografii. :rotfl:Szaq pisze: A kto powiedział, że wieś nie może być duża.
- pumex
- Juventino
Do Milanu na wypożyczenie z opcją wykupu przechodzi Matias Silvestre. Kurna, na kiego grzyba im taki słaby obrońca? :doh: W Interze Argentyńczyk grał wręcz koszmarnie. Miał jeden fajny sezon po którym nieźle się wybił, nawet był łączony z nami i dzięki Bogu, że do nas nie trafił. Pewnie taki manewr jest związany z kontuzją Bonery, zastąpili słabeusza słabeuszem, rachunek się zgadza 
Na marginesie, jeśli ktoś jest zainteresowany Audi Cup, to można dziś obejrzeć turniej na Polsacie Sport, w tym między innymi mecz Milanu z City.

Na marginesie, jeśli ktoś jest zainteresowany Audi Cup, to można dziś obejrzeć turniej na Polsacie Sport, w tym między innymi mecz Milanu z City.

- wojczech7
- Juventino
Ogląda ktoś Milan? 33 minuta i 0:4 w palnik... :shock: Jak na razie świetny Jovetić (2 asysty), Koralov też daje radę (bramka).
Sorry, już 0:5...
Sorry, już 0:5...
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2013, 18:53 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Niestety stare info. 5-0wojczech7 pisze:Ogląda ktoś Milan? 33 minuta i 0:4 w palnik... :shock: Jak na razie świetny Jovetić (2 asysty), Koralov też daje radę (bramka).

Za ciekawie to to nie wygląda
- Brutalo
- Juventino
Milan po 35 minutach przegrywa 5:0 z City....
Ewidentnie klimat im nie służy, oby z nami za 10 godzin było inaczej
Szkoda, że nasz mecz jest w nocy, a ich w miarę normalnym czasie. :naughty:
Edit, napisałem posta w 21 że jest 3:0, ale kumpel zadzwonił i musiałem wyjść. Zmieniłem tylko cyfry nie patrząc na powyższe posty
EDIT 2. O KUŹWA, TO POPŁYNĄŁEM ZA DALKO
Najważniejsze, że kolega wpadł

Edit, napisałem posta w 21 że jest 3:0, ale kumpel zadzwonił i musiałem wyjść. Zmieniłem tylko cyfry nie patrząc na powyższe posty

EDIT 2. O KUŹWA, TO POPŁYNĄŁEM ZA DALKO

Ostatnio zmieniony 31 lipca 2013, 19:00 przez Brutalo, łącznie zmieniany 2 razy.
- pumex
- Juventino
Oglądam również i ja
Milan dostaje galaktyczne lanie, ale przy takim środku obrony, tragicznie grających bokach defensywy i dobrej grze przeciwnika 5:0 po 40-tu minutach jest normalną sprawą. Rossoneri wyglądają jak juniorzy, trochę wstyd dla nich, nawet, jeśli to tylko sparing.

Przecież Milan gra w Monachium...Brutalo pisze:Ewidentnie klimat im nie służy, oby z nami za 10 godzin było inaczej![]()

- Kucharius1
- Juventino
Obecnie Milan gra w Niemczech na innym turnieju, więc nie mają wielkiego szokuBrutalo pisze:Milan po 35 minutach przegrywa 5:0 z City....Ewidentnie klimat im nie służy, oby z nami za 10 godzin było inaczej
![]()

Szary dwa gole