Nowy Trener?
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Mi się wydaje, że wszystko wskazuje na Pochettino. Jest już długo w Tottenhamie, doszedł teraz do finału LM i chyba jest świadomy, że ligi tam nie wygra.
Guardiola zbyt mocno dementował plotki, to człowiek z klasą i by tego nie robił gdyby coś było na rzeczy. Jedyna nadzieja na niego to dotkliwa kara nałożona na City
Ja obstawiam Pochettino, później Sarri, Inzaghi. Nie ukrywam, że wolałbym Guardiolę
Guardiola zbyt mocno dementował plotki, to człowiek z klasą i by tego nie robił gdyby coś było na rzeczy. Jedyna nadzieja na niego to dotkliwa kara nałożona na City
Ja obstawiam Pochettino, później Sarri, Inzaghi. Nie ukrywam, że wolałbym Guardiolę
FORZA JUVE!!!
- D-Rose
- Juventino
Wiceszef Mundo Deportivo:
Zrodlo które poinformowalo mnie o tym, ze Guardiola idzie do City(kilka miesięcy przed oficjalna informacja) twierdzi, ze Pep zmierza do Juventusu. Wtedy mu uwierzyłem, dziś mi jest w to ciężej uwierzyć mimo ze w Turynie nie mowi się o niczym innym.

Zrodlo które poinformowalo mnie o tym, ze Guardiola idzie do City(kilka miesięcy przed oficjalna informacja) twierdzi, ze Pep zmierza do Juventusu. Wtedy mu uwierzyłem, dziś mi jest w to ciężej uwierzyć mimo ze w Turynie nie mowi się o niczym innym.

Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, 17:06 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Coraz więcej doniesień, odgrzewane kotlety ale i angielskie media piszą :
https://www.express.co.uk/sport/footbal ... ier-League
https://www.express.co.uk/sport/footbal ... ier-League

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dla odmiany news z polskiej strony ManCity: http://www.manchestercity.pl/news/show/ ... -juventusu
Śmierdzi mi to sytuacją, w której Guardiola chciałby zostać w City (stąd te łzy w finale pucharu), ale władze tego klubu mają inne plany. Może chcą wyciągnąć Pocchetino?
Śmierdzi mi to sytuacją, w której Guardiola chciałby zostać w City (stąd te łzy w finale pucharu), ale władze tego klubu mają inne plany. Może chcą wyciągnąć Pocchetino?

Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- wagner
- Juventino
Conte odpada. Uff
Odpada bo albo nie będzie już dłużej czekał, albo już nie ma na co czekać
Odpada bo albo nie będzie już dłużej czekał, albo już nie ma na co czekać

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Conte zapewne dostał telefon, że już nie jesteśmy zainteresowani i dlatego Inter. Chyba nikt nie wątpi, że bardziej łakomym kąskiem jesteśmy my, u nich LM nie jest też zresztą pewna. Nie wzięliśmy go jako opcji B.. 

- Meraviglioso
- Juventino
Wszystko zależy czy City dostanie bana na Ligę Mistrzów za Fair Play. Jeśli tak, to może odejść.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No cóż, widocznie nienażarty Conte, który lubił zazwyczaj jeść w drogich restauracjach przerzucił się na chińskie jedzenie :-) Nie to, że życzę mu źle, ale na pewno nie życzę mu sukcesówMRN pisze:Agresti potwierdza wielkiego Juventino w interze. Prawdziwy Juventino nigdy tam by nie poszedł, oj teraz będzie jechał po Juve. Czyli Pepunio nadchodzi!

To keidy ten Pep? Bo Sarri już w mediach się niecierpliwi.