Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- DamKam
- Juventino
Przed kazdym programem o Serie A, czy to na RAI czy Canale 5 leci reklama sponsora ligi "TIM" i w tle jest bardzo fajna, charakterystyczna muzyczka: pam pam pam pam pam...
Tytul to chyba "Love generation" a wykonawca jest bodajze niejaki Bob Sinclair :!: I mam prosbe czy moglby mi ktos podac link do tego utworu, bo chcialbym go sobie sciagnac ale jakos szukam i nie moge nic znalezc :roll: Z gory wielkie dzieki.
EDIT:
... juz nieaktualne, mam ta piosenke
EDIT:
... juz nieaktualne, mam ta piosenke

- herr_braun
- Juventino
Również mam pytanie o piosenkę. Mianowicie ostatnio często na stacjach pokroju Radia Zet czy RMF leci taka piosenka nie do końca moim zdaniem pasująca do charakteru tych radii ( :roll: ) jednakże bardzo miła i wpadająca w ucho...
Taka gitarowa pioseneczka, bez żadnych efektów elektronicznych, śpiewana chyba po hiszpańsku. Na klipie śpiewa ją starszawy koleś, siedząc w jakiś podziemiach czy hali zaś dookoła chodzą dwie laski zbierające kasę...
Proszę o tytuł i wykonawce
Taka gitarowa pioseneczka, bez żadnych efektów elektronicznych, śpiewana chyba po hiszpańsku. Na klipie śpiewa ją starszawy koleś, siedząc w jakiś podziemiach czy hali zaś dookoła chodzą dwie laski zbierające kasę...
Proszę o tytuł i wykonawce
- Szymek
- Juventino
Witam wszystkich, mam znowu pytanie ( a w zasadzie dwa) i znowu głupie
-chyba każdy wie, że w Windowsie XP można wybrać dwa wyglądu "Startu", jeśli się wybierze ten "nowocześniejszy" to na pulpicie zostaje tylko kosz, czy jest sposób aby on zniknął z pulpitu i był w Starcie?
-Co oznacza tekst: Amici Di Nessuno?
pozdr

-chyba każdy wie, że w Windowsie XP można wybrać dwa wyglądu "Startu", jeśli się wybierze ten "nowocześniejszy" to na pulpicie zostaje tylko kosz, czy jest sposób aby on zniknął z pulpitu i był w Starcie?
-Co oznacza tekst: Amici Di Nessuno?
pozdr
- rafal005
- Juventino
Tak. Naciśnij lewym przyciskiem myszy na koszu i go nie puszczaj i najedź nim na przycisk Start (nadal nie puszczaj), rozwinie się menu start, tam wybierz gdzie chciałbyś mieć ikonkę Kosza, ale może to być niestety tylko w lewej grupie ikon, po prawej stronie nie.Szymek pisze:-chyba każdy wie, że w Windowsie XP można wybrać dwa wyglądu "Startu", jeśli się wybierze ten "nowocześniejszy" to na pulpicie zostaje tylko kosz, czy jest sposób aby on zniknął z pulpitu i był w Starcie?
Aby zniknął teraz z pulpitu musisz po kolei wejść w:
Panel sterowania => Ekran => Pulpit => Dostosuj pulpit => Tam możesz wybrać jakie chcesz widzieć ikony na pulpicie.
Niczyi przyjaciele.Szymek pisze:-Co oznacza tekst: Amici Di Nessuno?
- Szymek
- Juventino
rafał, próbowałem przeciągnąć go do startu, afekty zobacz:
http://img472.imageshack.us/img472/3366/ss3mc.jpg
Próbowałem teżto zrobć w panelu starowania, ale niestety nie m tam takiej funkcji jak usunąc Ikonę kosz z pulpitu. Jes np. usunąć mój koputer, moje dokumenty ale kosza niestety nie ma :roll:
Próbowałem teżto zrobć w panelu starowania, ale niestety nie m tam takiej funkcji jak usunąc Ikonę kosz z pulpitu. Jes np. usunąć mój koputer, moje dokumenty ale kosza niestety nie ma :roll:
- rafal005
- Juventino
Tak jak mówiłem kosz da się tylko ustawić po lewej stronie. Usuń jeden z nich i będzie OK.Szymek pisze:rafał, próbowałem przeciągnąć go do startu, afekty zobacz:
No rzeczywiścieSzymek pisze:Próbowałem teżto zrobć w panelu starowania, ale niestety nie m tam takiej funkcji jak usunąc Ikonę kosz z pulpitu. Jes np. usunąć mój koputer, moje dokumenty ale kosza niestety nie ma :roll:

1) Start => Uruchom i wpisz: gpedit.msc. Następnie wyszukaj gałąź: Konfiguracja użytkownika => Szablony administracyjne => Pulpit i w oknie po prawej jest opcja "Usuń ikonę kosz z pulpitu", na którą kilkasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz Właściwości i zaznaczasz Włączone
2) Start => Uruchom i wpisz: regedit. Znajdź klucz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace. Zajdź (po prawej) nazwę Recycle bin i usuń ją klawiszem delete.
3) Zainstaluj ten program.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Mam pytanie: Czy ktos z Was posiada fotke kibicow Milanu trzymających transparent z napisaem EXIT ? Wiem, ze było to po spotkaniu obu mediolanskich ekip w Lidze Mistrzów 2004/2005 zakonczonym zawodami w rzucaniu 'kto dalej' racami.
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- rafal005
- Juventino
Ja-JUVE-nek proponowałby czasami przeczytać kilka ostatnich postów, a nie tylko jeden. Tam gdzie napisałeś, nie da się usunąć ikony Kosza. Szymek zrób tak jak napisałem dwa posty wyżej.Ja-JUVE-nek pisze:@Szymek
Na Pulipicie PPM(prawy przycisk myszy), właściwości, pulpit, dostosuj pulpit i tam odznaczasz co chcesz, żeby się znalazło na pulipicie a co nie.
Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło, ale może sie przyda...
- Szymek
- Juventino
Rafał dzięki wielkie, wczoraj juz to zrobiłem
Ale dzięki mojemu wspaniałemu komputerowi mam kolejną sprawę, mianowicie, włączyłem wczoraj po treningu komputer (przed treningiem działał normalnie) i nagle wszystkiem otwarte okna zaczęły mi się mulić (!) i po jakimś czasie, gdy myślałe, że już wszstko jest Ok, chciałem sobie odpalić jakąś muzyczkę dla rozluźnienia to się okazało, że Winamp nie chce mi się maxymalizować. Cały czas jest na pasku i muzyka leci ale nie chce się zmaxymalizować? Help!
Pozdro

Ale dzięki mojemu wspaniałemu komputerowi mam kolejną sprawę, mianowicie, włączyłem wczoraj po treningu komputer (przed treningiem działał normalnie) i nagle wszystkiem otwarte okna zaczęły mi się mulić (!) i po jakimś czasie, gdy myślałe, że już wszstko jest Ok, chciałem sobie odpalić jakąś muzyczkę dla rozluźnienia to się okazało, że Winamp nie chce mi się maxymalizować. Cały czas jest na pasku i muzyka leci ale nie chce się zmaxymalizować? Help!

Pozdro
- rafal005
- Juventino
Kilobitach.Marq_ pisze:Ja mam takie pytanie odnośnie neostrady.
Jeśli zamówie pakiet o szybkości 1024 to jest to prędkość wyrażona w kilobajtach czy kilobitach?
1 bit to 1/8 bajta czyli 1 kilobit to 1/8 kilobajta, czyli 1024 kilobity to 128 kilobajtów.