Serie A - Sezon 2021/22
- borciugner
- Juventino
Bazowałem na tym co wczoraj gadali panowie na Eleven

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@borciugner
Dlatego napisałem, że dla mnie faworytem do zdobycia Scudetto wciąż pozostaje Inter. Raczej mało prawdopodobne, żeby powtórzył im się tak marny miesiąc jak luty pod względem formy. Z LM już odpadli więc pozostają im maksymalnie dwa spotkania w Coppa Italia i jedna dodatkowa gra w środku tygodnia związana z przełożonym meczem. Niemniej to, że wszyscy z czołowej piątki do końca sezonu pogubią jeszcze punkty jest pewne (m.in. dlatego, że odbędą się pojedynki Inter-Juve, Atalanta-Napoli czy Milan-Atalanta), a komplet zwycięstw Juventusu mało prawdopodobny. Zresztą nawet jeśli wygralibyśmy wszystkie pozostałe spotkania, to 83 punkty i tak raczej nie pozwolą na zdobycie mistrzostwa Włoch, bo może nam zabraknąć jakichś 3-4 oczek.
Dlatego napisałem, że dla mnie faworytem do zdobycia Scudetto wciąż pozostaje Inter. Raczej mało prawdopodobne, żeby powtórzył im się tak marny miesiąc jak luty pod względem formy. Z LM już odpadli więc pozostają im maksymalnie dwa spotkania w Coppa Italia i jedna dodatkowa gra w środku tygodnia związana z przełożonym meczem. Niemniej to, że wszyscy z czołowej piątki do końca sezonu pogubią jeszcze punkty jest pewne (m.in. dlatego, że odbędą się pojedynki Inter-Juve, Atalanta-Napoli czy Milan-Atalanta), a komplet zwycięstw Juventusu mało prawdopodobny. Zresztą nawet jeśli wygralibyśmy wszystkie pozostałe spotkania, to 83 punkty i tak raczej nie pozwolą na zdobycie mistrzostwa Włoch, bo może nam zabraknąć jakichś 3-4 oczek.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Pały to są z nas, bo przypominam, że przegraliśmy z tym Hellasem na wyjeździe. Także nie możemy mieć pretensji do drużyny prowadzonej przez Tudora, że nie wyszarpały chociaż remisu. Umiesz liczyć - licz na siebie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- daroo89
- Juventino
Toro okradzione z karnego, a szanowni komentatorzy o faulu Iuliano na Ronaldo sprzed niemal 24 lat... 

Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Nie mam pojęcia w jaki sposób sędzia ma zamiar tłumaczyć swoją decyzję, ale jeszcze większym skandalem niż ona będzie niezawieszenie go do końca sezonu...
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ano tak, że dostał info w słuchawce, że nie ma karnego i tyle. On się wybroni, gorzej z tym, co siedział przy monitorze.Cube - fan Juve pisze: ↑13 marca 2022, 21:45 Nie mam pojęcia w jaki sposób sędzia ma zamiar tłumaczyć swoją decyzję, ale jeszcze większym skandalem niż ona będzie niezawieszenie go do końca sezonu...
- Robaku
- Juventino
Dobrze byłoby tego Bremera przechwycic 
Mam nadzieje, że Toro utrzyma to do końca, a ostatecznie się skończy na remisie. Blisko Inter, no jest szansa tutaj na pudło w tym sezonie.

Mam nadzieje, że Toro utrzyma to do końca, a ostatecznie się skończy na remisie. Blisko Inter, no jest szansa tutaj na pudło w tym sezonie.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24