Gonzalo Higuain

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2017, 23:44

Pytanie czy redaktor TVN24 jest tak durny, ze nie wie, ktory to Higuain czy wcale go to nie obchodzi bo liczy sie chwytliwy news.
Media na poziomie bruku. :facepalm:

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2017, 19:11

Warto zauważyć, że to przez takich rzetelnych włoskich dziennikarzy jak Tancredi właśnie wychodzą później takie idiotyzmy jak ten.

Karowiew

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2017, 11:04

"Winning is the only thing that counts at Juve and they prepare you for that, turning you into a tank" - Gonzalo Higuain

To mi się podoba :)

Link do całego wywiadu: http://www.football-italia.net/96844/hi ... -mentality

"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2017, 18:31

Na początku kwietnia w przeciągu kilku dni zagramy dwa mecze pod rząd w Neapolu. Wiadomo, że zostały jeszcze dwa miesiące do tego wydarzenia, ale na południu już się gorączkują przyjazdem Higuaina na San Paolo i kibice specjalnie przygotowują się do 'powitania' swojego jednego z najwybitniejszych piłkarzy w historii.

Ponoć w Neapolu każdy kontakt z piłką Pipity ma być kwitowany tym dźwiękiem:

Nigdy w życiu nie będę tak kibicował danemu piłkarzowi by strzelił bramkę jak tego dnia.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 10:55

Vincitore pisze:Na początku kwietnia w przeciągu kilku dni zagramy dwa mecze pod rząd w Neapolu. Wiadomo, że zostały jeszcze dwa miesiące do tego wydarzenia, ale na południu już się gorączkują przyjazdem Higuaina na San Paolo i kibice specjalnie przygotowują się do 'powitania' swojego jednego z najwybitniejszych piłkarzy w historii.

Ponoć w Neapolu każdy kontakt z piłką Pipity ma być kwitowany tym dźwiękiem:

Nigdy w życiu nie będę tak kibicował danemu piłkarzowi by strzelił bramkę jak tego dnia.
Ja jestem przekonany, że Igła im coś strzeli, może nawet nie raz :D

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 11:01

Warto wspomnieć, że Igła z Milanem pokazał wyśmienitą formę fizyczną. Jego powrót w pole karne i potem sprint na połowę rywala :bravo: Połączenie siły i szybkości, aż przecierałem oczy ze zdumienia.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 15:34

Ciekawe czy Gonzalo wytrzymałby psychicznie 2 mecze w ciągu 3 dni na San Paolo. Neapol... powybijane szyby, jajka, petardy w mieście po naszym przegranym finale LM, okradanie swoich zawodników :lol: To ciężkie zadanie. Nie wiem... zależy jak podejdziemy do tematu.

Właśnie czytam, że Napoli płacze i chce przeniesienia 1 meczu w Turynie (1 marzec) na inny termin. Czemu? Bo po nas w terminarzu mają Romę na Olimpico i później na tygodniu u siebie Real. Co za klub... :rotfl: :facepalm: Jeśli ktoś pójdzie im na rękę to zwątpię całkowicie.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 15:54

Dragon, ale jesteś pewny, ze 5 kwietnia gramy w Neapoliu? Bo mnie sie wydaje, ze pierwszy mecz będziemy grali na wyjeździe
Kurna....kupiłem bilety z Wawy do Neapolu na 30.03 - 3.04, ale jeśli byłaby szansa zobaczyć dwa spotkania w Juve....

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2017, 16:02

Tak, na pewno gramy rewanż w Neapolu.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 10 lutego 2017, 13:58

http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... es/2#photo

Ranking najlepszych 9 w europie.

Igła w czołówce. Lewy marnuje dwa razy więcej 'setek'.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2017, 22:03

Ostatnio zastanawiałem się, co musiałby zrobić Higuain, żebym stwierdził, że był wart swojej ceny?

Na pewno przez 4 sezony powinien być killerem Serie A i co sezon strzelać ok 20 lub więcej goli. W tym sezonie będzie miał gigantyczny wkład w nasze Scudetto. W zasadzie bez Gonzalo i jego arcyważnych bramek, dających nam często 3 punkty, gdy drużynie nie idzie, mogłoby nawet nie być tego 6-ego mistrzostwa :think:

Nie oszukujmy się. Higuain został jednak ściągnięty po to, żeby pomóc nam zdobyć Ligę Mistrzów. I z nim w składzie mamy na nią dużo większe szanse. Jeśli dzięki golom Gonzalo choć raz w czasie jego pobytu dojdziemy do finału, a potem wygramy LM, to będzie dla mnie wart nawet tych 90 mln.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2017, 13:41

Adrian27th pisze:http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... es/2#photo

Ranking najlepszych 9 w europie.

Igła w czołówce. Lewy marnuje dwa razy więcej 'setek'.
Ciekawe, że jest Belotti, a nie ma Icardiego. Bardzo cieszę się, że wreszcie w takim rankingu możemy zobaczyć Włocha i powiedzieć, że na to zasłużył. Pamiętam, że od paru lat pokładano w nim nadzieje, ale coś nie umiał odpalić. W tym sezonie Andrea prezentuje się tak, że jakby miał przyjść do Juventusu to jego transfer traktowałbym w kategorii hitu. Szczerze to jeśli chcielibyśmy kogoś o charakterystyce Mandżukicia i jednocześnie dokonać progresu sportowego to wręcz nie wyobrażam sobie innego kandydata.
Crunny pisze:Ostatnio zastanawiałem się, co musiałby zrobić Higuain, żebym stwierdził, że był wart swojej ceny?
Wiesz co, ja nie patrzę na ten transfer w tej kategorii. Zadaję sobie pytanie, czy 90 mln E to rozsądna cena za jedynego pewniaka dostępnego na rynku i dochodzę do wniosku, że przy obecnych realiach - tak. Higuain jako Higuain musiałby dokonać w Juventusie naprawdę wielkich rzeczy żebym uznał, że wart był tych pieniędzy.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2017, 14:00

Jak doprowadziłby nas, do wygranej w L.M, to wówczas byłby bezcenny...Grając na swojej optymalnej pozycji, Igła stopniowo spłaca się. Żyjemy w czasach, w których Lavezzi nie strzelając gola przez rok gry w Chinach, wziął za to 21 mln. Pytania?

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2017, 23:27

Crunny pisze: W zasadzie bez Gonzalo i jego arcyważnych bramek, dających nam często 3 punkty, gdy drużynie nie idzie, mogłoby nawet nie być tego 6-ego mistrzostwa :think:
Yhy, napewno :facepalm: Może te 90 przeznaczyliby na inne pozycje, a te inwestycje też by się spłacały? Mnie ciekawi jaka jest największa liczba goli zdobytych przez zawodnika Juve w sezonie

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2017, 23:33

annihilator1988 pisze:
Crunny pisze: W zasadzie bez Gonzalo i jego arcyważnych bramek, dających nam często 3 punkty, gdy drużynie nie idzie, mogłoby nawet nie być tego 6-ego mistrzostwa :think:
Yhy, napewno :facepalm: Może te 90 przeznaczyliby na inne pozycje, a te inwestycje też by się spłacały? Mnie ciekawi jaka jest największa liczba goli zdobytych przez zawodnika Juve w sezonie
mogłoby :facepalm: :facepalm:

ODPOWIEDZ