LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- Zizou_1989
- Juventino
Forza Juve. Mogliśmy ale Barca lepsza a raczej Messi. Jeszcze wygramy ten puchar panowie wszystko przed nami.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Akcja Pogba-Alves jakby było odwrotnie w drugim polu karnym gwizdnął by na 100%. Barca strzela na 3-1 a na trybunach słychać Juve,Juve
Ogromne brawa dla chłopaków, sędzia niestety nie gwizdnął żadnej kontrowersji dla Juve, wszystko odgórnie dla Barcy. Takich meczy nie chce się oglądać, jak widać przydział z góry kto ma wygrać.

- deszczowy
- Juventino
No cóż, wygrał lepszy, trzeba to powiedzieć 
Szkoda mi tylko Buffona. Zasłużył na wygraną w LM jak mało kto, odejdzie jako wielki pokonany.

Szkoda mi tylko Buffona. Zasłużył na wygraną w LM jak mało kto, odejdzie jako wielki pokonany.
- PlanetJuve
- Juventino
To najbardziej boli.. Dochodzic do tych finalow i wszystko wpierdzielic..LordJuve pisze:Serce boli.
Po tym meczu jesteśmy rekordzistami: najwięcej przegranych finałów LM ever.
DLACZEGO :!:![]()
- Mate.G
- Juventino
Byli lepsi.
Sędzia moim zdaniem zły nie był, już w pierwszej połowie mógł podyktować karnego za rękę Szwajcara.
Nie wykorzystaliśmy sytuacji na 2:1 (strzał Teveza... to była mega ważna piłka, to nie dość, że w bramkarza to nad bramką)
No nic, nikt nie spodziewał się takiego wyniku Juventusu.
Sędzia moim zdaniem zły nie był, już w pierwszej połowie mógł podyktować karnego za rękę Szwajcara.
Nie wykorzystaliśmy sytuacji na 2:1 (strzał Teveza... to była mega ważna piłka, to nie dość, że w bramkarza to nad bramką)
No nic, nikt nie spodziewał się takiego wyniku Juventusu.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jeśli nie teraz to kiedy ? Znowu przegrany finał, serce boli ale jestem dumny z Juve...zagrali mimo wszystko dobry mecz ale Barcelona jest silniejsza...wstydzić się Juve nie musi tego występu, tak sobie wyobrażałem ten mecz ale z innym wynikiem...

- zbysioJuve
- Juventino
NIESTETY NIE UDAŁO SIĘ! NIESTETY PIRLO NIE MA CO PŁAKAĆ, NIE POPROWADZIŁ JUVE DO SUKCESU. JEDNAK Z TAKĄ GRĄ JAKĄ PREZWENTOWAŁ W OSTATNUIM SEZONIE NIE MA SIĘ CO DZIWIĆ. SZKODA GIGIEGO. MIMO WSZYSTKO WIELKIE
PANOWIE., CHOĆ NAPEWNO NIEDOSYT POZOSTAJE. I TEN CZWARTY PRZEGRANY FINAŁ Z RZĘDU, PRZYKRE TO.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie wiem... chyba lepiej nic nie pisac, bo z jednej strony szacun za to, czego chlopaki dokonali w tym sezonie, a z drugiej takie gapiostwo i bledy w FINALE... Piszcie cos, bo smutno 

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Morgesztern
- Juventino
Trza powiedzieć, że Buffon i Pirlo też pokazali klasę.
Koniec tego pięknego sezonu, szkoda.
Wszystko ma swój czas... I przychodzi kres na kres...
Koniec tego pięknego sezonu, szkoda.
Wszystko ma swój czas... I przychodzi kres na kres...