Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
No to trzeba się szykować na pierwszą porażke w sezonie...Ten stadion jest jakiś przeklęty dla nas, dwa lata temu trzy w plecy, rok temu też a teraz? Sędzia do bani co nie zmienia faktu że wynik jaknajbardziej sprawiedliwy!
Conte zmienił taktyke i nic z tego nie wyszło, Esti mało widoczny zresztą jak cała drużyna. Co robi Pepe jako AMF?
Jak najszybciej wrócić do 4-3-3 dać szanse Pazienzie i zobaczymy ale remis w tym momencie jest moim marzeniem.
Conte zmienił taktyke i nic z tego nie wyszło, Esti mało widoczny zresztą jak cała drużyna. Co robi Pepe jako AMF?
Jak najszybciej wrócić do 4-3-3 dać szanse Pazienzie i zobaczymy ale remis w tym momencie jest moim marzeniem.
- meda11
- Juventino
Widać wyraźnie po minie Antonio, że żałuje swojej decyzji z Pepe w środku i Chelo na skrzydle lewym i Mirko na prawym. Pytanie czy się ogarnie i do środka wrzuci Pazienze, Pepe wskoczy na prawe skrzydło, a Vucinić wróci na lewe. Oczekuje tej zmiany od początku drugiej połowy, a jeśli nie będzie poprawy w ciągu 10 minut to Del Piero/Quagliarella/Krasić do wyboru.
PS. Dlaczego oni grają tak ociężale i niedokładnie?!
PS. Dlaczego oni grają tak ociężale i niedokładnie?!

- cerb
- Juventino
I co ? i tylko wielkie rozczarowanie meczem.
Dla tych co nie ogladaja, pierwsze 10 min to ataki Juventusu i nawet jedna szansa na gola tak 80% dla Vucinicia ale nie trafil w bramke..
Potem Napoli przycisnelo i co.. nawet jak nie trafili karnego to gracze Juve wg mnie zachowywali sie conajmniej jakby przegrywali a przeciez nadal byl remis.
Cala druzyna gra do dupyy ale najgorszy PIRLO.. mnostwo strat, sprokurowal karnego oraz udzial przy golu Pandeva..
Wiekszosc pilek do Pepe ktory tez gubi, przedewszystkim nie ma komu podac bo napastnicy niewidoczni..
Estigaribbia do zmiany.. mial 2 akcje i za kazdym razem zamiast dograc to strzelal.. ehh
Az mi sie ogladac odechcialo..
Jezeli mam kogos pochwalic to tylko Lichsteinera
Dla tych co nie ogladaja, pierwsze 10 min to ataki Juventusu i nawet jedna szansa na gola tak 80% dla Vucinicia ale nie trafil w bramke..
Potem Napoli przycisnelo i co.. nawet jak nie trafili karnego to gracze Juve wg mnie zachowywali sie conajmniej jakby przegrywali a przeciez nadal byl remis.
Cala druzyna gra do dupyy ale najgorszy PIRLO.. mnostwo strat, sprokurowal karnego oraz udzial przy golu Pandeva..
Wiekszosc pilek do Pepe ktory tez gubi, przedewszystkim nie ma komu podac bo napastnicy niewidoczni..
Estigaribbia do zmiany.. mial 2 akcje i za kazdym razem zamiast dograc to strzelal.. ehh
Az mi sie ogladac odechcialo..
Jezeli mam kogos pochwalic to tylko Lichsteinera
- mnowo
- Qualità Juventino
Gramy słabo, choć początek był całkiem całkiem. Napoli jest bardzo zdeterminowane i to im się opłaciło.
Teraz przyjdzie nam obserwować dwubiegunową depresję co poniektórych - po ochach i achach przyjdzie czas na wywalanie Conte, obśmiewanie teorii istnienia "nowego Juventusu" i takie tam. Standard
Teraz przyjdzie nam obserwować dwubiegunową depresję co poniektórych - po ochach i achach przyjdzie czas na wywalanie Conte, obśmiewanie teorii istnienia "nowego Juventusu" i takie tam. Standard

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Tak , powiedz jeszcze zeby Conte odrazu zwolnili za ten mecz, ogarnij sie synku i sprawdz tabele SerieA.gucio_juve pisze:No to teraz wychodzą całe jaja Kąte. Idzie z podkuloną głową jak jakaś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Szkoda gadać...
Jeszcze powalczymy w drugiej , do walki panowie
- dzidzia
- Juventino
Bez Marchisio nie istniejemy.
Dobrze, że tego karniaka nie przyżarło Hamsikowi, bo to byłby pogrom, a tak to może jeszcze Conte coś wymyśli w przerwie, choć jakoś tego nie widzę. Myślę, że skończymy na 0-3 :płaczę:
Dobrze, że tego karniaka nie przyżarło Hamsikowi, bo to byłby pogrom, a tak to może jeszcze Conte coś wymyśli w przerwie, choć jakoś tego nie widzę. Myślę, że skończymy na 0-3 :płaczę:
"Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
- Filip
Absolutny dramat, nic nie gramy... Nawet dobrej sytuacji nie mieliśmy za bardzo, oprócz Vucinica ktory sytuacje tą zwalił. Zmiany, zmiany, Conte, zmiany!
- matbar21
- Juventino
Praca sędziego pozostawia wiele do życzenia .. Pozostawię bez komentarza faul Hamsika na Lichym i kogoś na Vidalu. Ogólnie mecz bardzo ostry, masa przewinień(duuuża liczba niesportowych). Napoli szczęśliwie wychodzi na prowadzenie i do tego zdobywa drugą bramkę z zamieszania .. Spokojnie mam nadzieję, że w szatni chłopaki pogadają i wyjdą bardziej przytomni na boisko.
- JuveForeverPoznan
- Juventino
jednak bog nie ma nas w swojej opiece dzisiaj. kazdy glupi wiedzial ze to ustawienie to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ale nie geniusz taktyczny Conte. nie mamy SKRZYDEL a ten kretyn wychoodzi 4-4-2 :rotfl:
do tego nasza defensywa
a Bonucci powinien uscisc na lawie. no tylko kto za niego, no wlasnie panie Marotta, kto za niego?!
zostaniemy liderem. taki prysznic sie nam przyda pewno. defensywa to tragedia, srodek nie istnieje wiec atak tez nie. Conte wprowadz Alexa za Vucinicia!
z tego meczu musi wyciagnac wnioski ( znowu!) Conte ale tez Marotta. wzmocnienie defensywy to obowiazek. do tego albo kupujemy kogos do 3 osobowej pomocy albo pozbywamy sie szrotu na skrzydle i kupujemy tam klasowych zawodnikow.
do tego sedzia drukarz i neapolitanskie bydlo na boisku i trybunach
Obraza Conte / kartka

do tego nasza defensywa

zostaniemy liderem. taki prysznic sie nam przyda pewno. defensywa to tragedia, srodek nie istnieje wiec atak tez nie. Conte wprowadz Alexa za Vucinicia!
z tego meczu musi wyciagnac wnioski ( znowu!) Conte ale tez Marotta. wzmocnienie defensywy to obowiazek. do tego albo kupujemy kogos do 3 osobowej pomocy albo pozbywamy sie szrotu na skrzydle i kupujemy tam klasowych zawodnikow.
do tego sedzia drukarz i neapolitanskie bydlo na boisku i trybunach
Obraza Conte / kartka
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gorzej, niż Bonucci De Cegła chyba nie gra. Kielon do środka. Esti też powinien sobie odpocząć, bo ewidentnie chłopak nie daje rady. Może powinien wejść Alex. Mecz stracony, ale wyjść jakoś z twarzą trzeba.Nedved4life pisze:Tylko kto ma wejść, co?Gościu jest pierwszy do zmiany.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- ketraB
- Juventino
ten mecz i ta druga połowa to będzie kolejny poważny test dla drużyny Conte... czekam na wejście Del Piero lub Quagliarelli...
nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale widoczny brak Marchisio, Vucinić słabiutko, ale zapewne dlatego, że gra wyżej i bliżej środka
ps. jestem zdumiony reakcją co niektórych kibiców na tym forum... zaczęła się wulgarna buracka krytyka...
nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale widoczny brak Marchisio, Vucinić słabiutko, ale zapewne dlatego, że gra wyżej i bliżej środka
ps. jestem zdumiony reakcją co niektórych kibiców na tym forum... zaczęła się wulgarna buracka krytyka...

Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 21:43 przez ketraB, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
Na tle tego kwasu, który dziś gramy wyróżnia się tylko i wyłącznie Vidal z Lichsteinerem. Cała reszta to gorszy poziom niż sezon temu.
Pirlo dzisiaj katastrofa - jeśli tak grał w Milanie to się nie dziwie, że go nam oddali.
Vucinić - jak zwykle drewno nie umie nic z piłką zrobić.
Bonucci się popisał, ale to było do przewidzenia.
Pirlo dzisiaj katastrofa - jeśli tak grał w Milanie to się nie dziwie, że go nam oddali.
Vucinić - jak zwykle drewno nie umie nic z piłką zrobić.
Bonucci się popisał, ale to było do przewidzenia.
- bendzamin
- Redaktor
Glupi pomysl Conte z ustawieniem Pepe na srodku pomocy. On sie nadaje do biegania po flance od jednego pola karnego do drugiego, gra na srodku po prostu go przerasta taktycznie. Pirlo dzis tragicznie, Vucinic nic nie zdzialal, Esti cos niby probuje, ale tez nic z tego nie wynika. Mam nadzieje, ze po przerwie wejdzie Pazienza za Estigarribie, Pepe wroci na lewa strone, a Mirko na lewa. Jesli ten ostatni nic nie bedzie gral, to powinnismy wprowadzic Elie.
BTW. nie moge sluchac komentatora na C+ (Milko?). Przez 10 minut po karnym pieprzyl, jak to mu szkoda Hamsika, bo on taki biedny i sedzia go okradl.
BTW. nie moge sluchac komentatora na C+ (Milko?). Przez 10 minut po karnym pieprzyl, jak to mu szkoda Hamsika, bo on taki biedny i sedzia go okradl.
- taggert
- Juventino
Bonucci coś czuje że wyleci z boiska, takie błędy, na dodatek żółta za dyskusje. Kompletnie chłop przestał grać. Do zmiany Vucinic, piłka sie odbija od niego jak od deski. Alex mógłby coś zdziałać. No i niestety widać brak Marchisio, ale raczej alternatywy dla niego. Brakuje jednego pomocnika i od razu zmiana taktyki, tak nie powinno byc.