Koszulki na sezon 2010/2011
- Kuben
- Juventino
Ten pierwszy projekt gniecie :shock: Arcydzieło, lecz obawiam się, że cudów od Nike nie mamy co się spodziewać...
Pamięta ktoś, czy w zeszłym roku były jakieś projekty bardzo przypominające rzeczywiste wyjazdowe w których graliśmy ? Może to jakiś przeciek ?
Ta druga, hmm... szmatława
nie podoba mi się.
Co do domówek to rzeczywiście wiele się nie różnią, ciekawi mnie tylko jak wyglądałyby z tyłu.
Pamięta ktoś, czy w zeszłym roku były jakieś projekty bardzo przypominające rzeczywiste wyjazdowe w których graliśmy ? Może to jakiś przeciek ?
Ta druga, hmm... szmatława

Co do domówek to rzeczywiście wiele się nie różnią, ciekawi mnie tylko jak wyglądałyby z tyłu.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Tharp
wydaje mi sie ze nowych koszulek nie zobaczymy przed prezentacja drugiego sponsora.pan Zambrotta pisze: czemu to my dostajemy na samym koncu projekty nowych koszulek?
Osobiscie nie mialbym nic przeciwko rozowym wstawkom 8) byloby sweetasnie
EDIT:
Ahem... Gentlemen:
Znalazlem przypadkiem link do strony, na ktorej sa dwa fanowskie projekty koszulek na nowy sezon. Wyjazdowa coprawda byla na poprzedniej stronie(topicu), ale (takiej) domowej (zdaje sie) jeszcze tu nie bylo
- PrzemasJuve
- Juventino
UWAGA! najnowszy przeciek...mozliwe ze zagramy w takich strojach..

:-D :-D

:-D :-D
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino
Nigdzie nie mogę znaleźć nic o tym drugim sponsorze. Są w ogóle jakieś możliwe propozycje. Moim zdaniem to już dawno powinno być uzgodnione. Nie rozumiem tego wszystkiego z tym drugim sponsorem. Żadnych komentarzy na ten temat<----- To mnie najbardziej nurtujeTharp pisze:wydaje mi sie ze nowych koszulek nie zobaczymy przed prezentacja drugiego sponsora.pan Zambrotta pisze: czemu to my dostajemy na samym koncu projekty nowych koszulek?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- tabo89
- Juventino
Kilka kolejnych, oczywiście nieoficjalnych grafik z VS.
Bramkarskie:

Domowa - wersja biała, podobna do tej z SerieB:

Domowa - wersja czarna, też niezła:

Wyjazdówka

BetClic na koszulkach Lyonu: http://kitkross.wordpress.com/2010/06/1 ... kits-leak/
Bramkarskie:

Domowa - wersja biała, podobna do tej z SerieB:

Domowa - wersja czarna, też niezła:

Wyjazdówka

BetClic na koszulkach Lyonu: http://kitkross.wordpress.com/2010/06/1 ... kits-leak/
- tabo89
- Juventino
- Coldsoul
- Juventino
Domowe fajne, czarna świetna. Nie wiem tylko po co ta żółta. Jak dla mnie 1 wyjazdowy to powinna to być zawsze kombinacja czerni i bieli a jako 2 wyjazdowy widzę słynny niebieski z żółtymi wstawkami. Byłoby idealnie
- stahoo
- Juventino
Nie wiem czy zauważyłeś, ale strój podstawowy to zawsze kombinacja czerni i bieli. 8)Coldsoul pisze:Jak dla mnie 1 wyjazdowy to powinna to być zawsze kombinacja czerni i bieli
Żeby wyjazdówka była ZAWSZE w czerni lub bieli to mielibyśmy co 2 lata ten sam strój- czarny lub biały, z jakimiś drobnymi duperelami.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A po to, że to barwy Turynu i dodatkowo ta koszulka wygląda bardzo klasycznie. W stylu lat 80'. Ja bym brał domową z kolorowym napisem i właśnie tę żółtą z niebieskimi liniami.Coldsoul pisze:Nie wiem tylko po co ta żółta.
Dla mnie bomba!
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Coldsoul
- Juventino
Jakoś to mi umknęło :roll:stahoo pisze:Nie wiem czy zauważyłeś, ale strój podstawowy to zawsze kombinacja czerni i bieli. 8)Coldsoul pisze:Jak dla mnie 1 wyjazdowy to powinna to być zawsze kombinacja czerni i bieli
W sumie mi by to nie przeszkadzało, szczególnie gdyby była jeszcze ta niebieska (w stylu tej z finału z Ajaxem czy Borussią).stahoo pisze: Żeby wyjazdówka była ZAWSZE w czerni lub bieli to mielibyśmy co 2 lata ten sam strój- czarny lub biały, z jakimiś drobnymi duperelami.
Ale to chyba ogólnie kwestia gustu.
- Coldsoul
- Juventino
Mi się np. podobało w sezonie 2002/2003. W strojach domowych była dominacja czerni, czarne spodenki, getry, koszulka też bardziej czarna niż biała. Wyjazdówki były więc całe białe. Sezon wcześniej odwrotnie, domowe bardziej białe a na wyjazdach często całkiem na czarno (choć ze spodenkami i getrami to różnie bywało). Z tym mi się kojarzy Juventus.
Choć zasadniczo te stroje z tego sezonu, z szarą koszulką też były fajne.
Ale różowe z 2003/2004 albo niebiesko-żółte z czasów Capello to raczej średnio fajne
Choć zasadniczo te stroje z tego sezonu, z szarą koszulką też były fajne.
Ale różowe z 2003/2004 albo niebiesko-żółte z czasów Capello to raczej średnio fajne

- tabo89
- Juventino