Forumowicz od A do Z - vol.2
- białas
- Juventino
jakbym wiedział, to bym nie głosował na leniupaSiewier pisze:Wszyscy, którzy nie oddadzą głosu na mnowo mogą być pewni, że już więcej niczego nie wygrają na jp i osobiście się o to postaram!

- mati888
- Juventino
haha, po południu mnowo na równi z leniupem, a po groźbie Siewiera od razu wyrównał się z Lypskym 
zagłosowałem już wcześniej - na Mnowomiejskyego :-D

zagłosowałem już wcześniej - na Mnowomiejskyego :-D
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Azrael
- Juventino
Ależ się niegrzecznie zabawiacie Koledzy. Widzę, że ankietowa batalia w toku, ja jeszcze nie zdecydowałem na kogo zagłosuję - czekam aż wreszcie w kampanii pojawią się jakieś "prawdziwe haki" i ankieta nabierze rumieńców... :lol:
Sam też nie próżnuje i od czasu do czasu coś tam sobie napiszę, a obecnie jestem na C, na bardzo głębokim C... 8)
Pozdrawiam!
Sam też nie próżnuje i od czasu do czasu coś tam sobie napiszę, a obecnie jestem na C, na bardzo głębokim C... 8)
Pozdrawiam!
- Lypsky
- Juventino
Zgadzam się! My jako jedyni uczciwi możemy podać sobie ręce.paku pisze:Lizusy :twisted:
Chodzą słuchy, że mnowo obiecuje ćwiartkę starogardzkiej za jeden głos, nie dziwię się, że tyle uzbierał. Gdybym wiedział wcześniej, sam głosowałbym na niego.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juve Master
- Juventino
Panie! Co Pan! Ćwiartki starogardzkiej to ja bym do domu nie doniósł!Lypsky pisze:Chodzą słuchy, że mnowo obiecuje ćwiartkę starogardzkiej za jeden głos, nie dziwię się, że tyle uzbierał. Gdybym wiedział wcześniej, sam głosowałbym na niego.
Mnowo mi obiecał siódemkę jak przekonam choćby 3 osoby :>
Jak widać moja dyplomacja działa :> Ha.!
- mnowo
- Qualità Juventino
deszczowy wisi mi flachę za transfer Diego, jemu jakiś koleś wisi całą kratę, więc dogadaliśmy się i to wszystko... poza tym w tym momencie Lypsky mnie już smyra po tyłku, bo ma tylko 1 głos mniej.. w ząbek czesany.
Mówiłem już, że Lypsky ma łupież???
Mówiłem już, że Lypsky ma łupież???