Primavera
- pumex
- Juventino
On chyba był wypożyczony i nie zdecydowano się na jego wykup, taki miał olbrzymi talent.zakiii pisze:Pamiętam, że wszyscy w Juve cieszyli się że ściągamy talent z Brazylii - Leo Bonatiniego, a nie widzę go w kadrze drużyny primavery. Czy umknęło mi, jakieś wypożyczenie czy może sprzedano go na dobre ?

- grande amore
- Juventino
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Don Paolo
- Juventino
Na tym kanale jutiubowym kilka filmików z tegoż zacnego wydarzenia:grande amore pisze:Nasza Primka wlasnie wygrala Superpuchar :-D
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/user/TMSVS10/videos
- Don Paolo
- Juventino
A propos Eurosportu i Eurosportu 2 to na tych kanałach można oglądać transmisje z Mistrzostw Świata do lat 17.
Juventus reprezentują Słowacy: Jakub Hromada & Attila Varga, Marokańczyk: Younes Bnou Marzouk oraz rodzynek w kadrze Włoch, rezerwowy bramkarz: Emil Audero.
Nasz nowy nabytek Marzouk pełni rolę jokera, a Hromada i Varga to podstawowi reprezentanci Słowacji. Ten pierwszy pełni czasami nawet rolę kapitana.
Trochę to dziwne, że w tej kategorii wiekowej jest tylko jeden Włoch z Juventusu...
Prawdopodobnie cała czwórka zamelduję się w 1/8 finału MŚ, a co potem? Zobaczymy
Juventus reprezentują Słowacy: Jakub Hromada & Attila Varga, Marokańczyk: Younes Bnou Marzouk oraz rodzynek w kadrze Włoch, rezerwowy bramkarz: Emil Audero.
Nasz nowy nabytek Marzouk pełni rolę jokera, a Hromada i Varga to podstawowi reprezentanci Słowacji. Ten pierwszy pełni czasami nawet rolę kapitana.
Trochę to dziwne, że w tej kategorii wiekowej jest tylko jeden Włoch z Juventusu...
Prawdopodobnie cała czwórka zamelduję się w 1/8 finału MŚ, a co potem? Zobaczymy

- dp10
- Juventino
Morzouk dziś dwie bramki w wygranym 4-2 meczu z Panamą.Don Paolo pisze:A propos Eurosportu i Eurosportu 2 to na tych kanałach można oglądać transmisje z Mistrzostw Świata do lat 17.
- Don Paolo
- Juventino
Yeahdp10 pisze:Morzouk dziś dwie bramki w wygranym 4-2 meczu z Panamą.

Właśnie przybyłem żeby to wam oznajmić, ale mnie uprzedziłeś.
Tym razem Bnou zagrał od początku i się opłaciło. Dwie bramki Marzouka i szafa gra.
Włochy, Słowacja i Maroko grają dalej

Wielka czwórka z Juventusu w 1/8 finału.
Bramki Marokańczyka z Panamą:
Fajny z niego kocurek

- Don Paolo
- Juventino
Wczoraj i dziś wszyscy nasi odpadli 
Ale cieszy ten mały akcencik w postaci Marzouka.
Przyszłość przed nim. Chciałbym zobaczyć co ile minut strzelał bramkę na tym turnieju, bo przeczuwam, że ta statystyka może być ciekawa. Strzelam, że średnio co 50-60 minut ładował bramę na tym turnieju
PS. Chłopaki ze Słowacji bardzo rozczarowali
Nie chodzi mi o reprezentację tylko o naszych.

Ale cieszy ten mały akcencik w postaci Marzouka.
Przyszłość przed nim. Chciałbym zobaczyć co ile minut strzelał bramkę na tym turnieju, bo przeczuwam, że ta statystyka może być ciekawa. Strzelam, że średnio co 50-60 minut ładował bramę na tym turnieju
PS. Chłopaki ze Słowacji bardzo rozczarowali

- Don Paolo
- Juventino
Balans ciałem, szybkie zejście do boku, szybkość to też jego wielkie atuty. Będą może z niego ludzie. Oby tylko nie zatracił tych swoich zalet
PS. Turniej już odpuszczam :C Miło było, ale się skończyło.

PS. Turniej już odpuszczam :C Miło było, ale się skończyło.
- Arcadio
- Juventino
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- CALCIOMANIA+
- Juventino
Gdzie oglądacie skróty meczów z udziałem Primavery? 
Ja lookam sobie na ten kanał:
...ale tam nie zawsze można obejrzeć highlightsy bieżących spotkań
Także jeśli macie jakieś źródła to prosiłbym o linki. Może być na PW.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę 8)

Ja lookam sobie na ten kanał:
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/user/TMSVS10/videos

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę 8)