Juventini na wypożyczeniach...
- jarmel
- Redaktor
A po nam oni? Jest Matri, FQ, Alex i Toni.yanquez pisze: Z pewnością powinniśmy zostawić jednego: Vincenzo albo Amauri...
Ej nie dajmy się. Z tym Amaurim to są jakieś jaja, ja nie wierzę, że on naprawdę potrafi strzelać gole :roll:
#AllegriOut
- Tharp
Dzisiaj strzelil swoja 10 bramke w sezonie (8 w serie a), wiec mozna by powiedziec ze juz strzelil ta polowe. Cholera, gdyby on przez caly sezon gral w parmie to moze by walczyl o krola strzelcow z Cavanim i Di Natale? O.odp10 pisze:Amauri jak tak dalej pójdzie strzeli chociaż połowę tego co zapowiadał przed sezonem..oby z nami nie trafił
No do wuja chafla, nie chce sie wierzyc, ten cholerny leniuch strzelil w ciagu 11 meczy wiecej niz u nas przez poltora sezonu. Ja tego nie rozumiem.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
eee Chodziło mi o to, żeby z pewnością nie zostawiać ich obujarmel pisze:A po nam oni? Jest Matri, FQ, Alex i Toni.yanquez pisze: Z pewnością powinniśmy zostawić jednego: Vincenzo albo Amauri...
Ej nie dajmy się. Z tym Amaurim to są jakieś jaja, ja nie wierzę, że on naprawdę potrafi strzelać gole :roll:

Nie ukrywam jednak, że bardzo przywiązałem się do Iaquinty, po tych wszystkich jego cieszynkach... Zawsze po bramce do kibiców chłopak leciał... :płaczę: No i strzelił kilka bramek zapadających w pamięć (z Romą, Chelsea, ManCity)...
- Del
- Juventino
Amauri dwie bramki przeciwko Udinese... mam wrażenie, że to już na prawdę Juve niszczy zawodników.. nie dość, że ogrom kontuzji to na dodatek najczęściej Ci co przychodzą grają kaszane... Może zarząd powinien zastanowić się co jest nie tak w NASZEJ drużynie. Bo cudów nie ma, nie może być w sezonie tylu kontuzji, nie może być nieskuteczności w napadzie... To chyba nie do końca piłkarze są winni, że Juve tak nie idzie.. Amauri poszedł do Parmy i strzela regularnie. W Juve "grał" jak by był 12 zawodnikiem rywali. Może nie potrafimy wykorzystywać potencjału zawodników, których posiadamy? Amauri, Giovinco...
- Juventino79
- Juventino
2 gole Amauriego, niesamowite, niebywałe... :o Są wielkie plusy całej tej sytuacji - 1) Łatwiej się go pozbędziemy za większe pieniądze 2) Jak nie uda się nam go pozbyć to i tak jest szansa ,że coś tam dla nas znowu nastrzela. Chociaż mam wrażenie ,że u nas po prostu piłkarze są w dołku i nie umieją wykorzystać całego swojego potencjału. W każdym razie - brawo Amauri 

- Vimes
- Juventino
Amauri przeszedł do Parmy i zaczął strzelać bramki. To jest po prostu niebywałe. Normalnie zagadka dla Sherlocka Holmesa. Czyżby w Turynie była jakaś wariacja "trójkąta bermudzkiego", w której w tajemniczy sposób znikają piłkarskie umiejętności naszych zawodników? Krasić też już chyba padł jego ofiarą, oby Matri nie podzieł również jego losu.
- Pan Mietek
- Juventino
Albo agenta MulderaVimes pisze:Normalnie zagadka dla Sherlocka Holmesa.

Ta wariacja to ileśtamkąt vinoviański, który, wraz z świetnym trenerem, gwarantuje nam rewelacyjne przygotowanie fizyczne i psychiczne. Najwyraźniej Melo ma jakieś supermoce skoro on cały czas trzyma poziomVimes pisze:Czyżby w Turynie była jakaś wariacja "trójkąta bermudzkiego", w której w tajemniczy sposób znikają piłkarskie umiejętności naszych zawodników? Krasić też już chyba padł jego ofiarą, oby Matri nie podzieł również jego losu.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niesamowita sprawa. Naprawdę warto się na dłużej zatrzymać przy tym problemie bo to jakiś ewenement. Przecież u nas nie potrafił zupełnie NIC. NIC nie mowiąc już o strzelaniu goli :shock: Przeszedł do drużyny broniącej się przed spadkiem, gdzie mało kto ma mu piłki dogrywać i wali gola za golem. A nie są to wpychane piłki do bramki tylko naprawdę ładne gole (z violą i romą) już w ogóle :roll:
Cóż, pocieszające jest to, że z Matrim jest taka sama sytuacja. Gorzej jakby u nas nie miał kto strzelać.
Co dalej z Amaurim? Mam dziwne wrażenie, ze Marotta będzie chciał przyoszczedzić kasy i nie wykupi kogoś z dwójki (Quagliarella - Matri) a da szansę Amauriemu. Jeżeli tak się nie stanie to przynajmniej może opchniemy go za jakieś mozliwe pieniądze. Wykupimy na pewno atak, który mi się marzy, o czym pisałem wyżej. W tym wypadku trzeba podziękować Iaquincie.
Seba musi wrócić.
Maleje kurs na to, że Amauri zdobędzie z nami kolejną bramkę... :roll:
Cóż, pocieszające jest to, że z Matrim jest taka sama sytuacja. Gorzej jakby u nas nie miał kto strzelać.
Co dalej z Amaurim? Mam dziwne wrażenie, ze Marotta będzie chciał przyoszczedzić kasy i nie wykupi kogoś z dwójki (Quagliarella - Matri) a da szansę Amauriemu. Jeżeli tak się nie stanie to przynajmniej może opchniemy go za jakieś mozliwe pieniądze. Wykupimy na pewno atak, który mi się marzy, o czym pisałem wyżej. W tym wypadku trzeba podziękować Iaquincie.
Seba musi wrócić.
Maleje kurs na to, że Amauri zdobędzie z nami kolejną bramkę... :roll:

- jakku1
- Juventino
Zaprawde powiadam Wam po raz kolejny, jestesmy przekleci, czego dowodem Amauri jest kardynalnym!
Miejmy nadzieje, ze wraz z przeprwadzka na nowy stadion wszystko minie i powroci stary, swietny Juventus... <naiwniak>
Amauri zdobyl juz 7 bramek, wlasnie wyprzedzil Pazziniego oraz zrownal sie z liczba bramek z Matrim (od stycznia). Giovinco kolejna - juz 5 asysta. Goni Krasicia (najlepszego gracza w klasyfikacji kanadyjskiej u Nas - 7 goli, 7 asyst).
Moze uda sie Brazola wcisnac Violi. Oby

Amauri zdobyl juz 7 bramek, wlasnie wyprzedzil Pazziniego oraz zrownal sie z liczba bramek z Matrim (od stycznia). Giovinco kolejna - juz 5 asysta. Goni Krasicia (najlepszego gracza w klasyfikacji kanadyjskiej u Nas - 7 goli, 7 asyst).
Moze uda sie Brazola wcisnac Violi. Oby

- deszczowy
- Juventino
Nie wiem czemu, ale obawiam się właśnie tego samego. Jest za darmo Amauri, jest taki dobry Iaquinta... Jeden strzelił 7 bramek (jak Matri!), drugi jest połamany przez pół sezonu (prawie, jak Quag). Prawie nie widać różnicy. A skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? Oby tak nie byłoDragon pisze: Co dalej z Amaurim? Mam dziwne wrażenie, ze Marotta będzie chciał przyoszczedzić kasy i nie wykupi kogoś z dwójki (Quagliarella - Matri) a da szansę Amauriemu. Jeżeli tak się nie stanie to przynajmniej może opchniemy go za jakieś mozliwe pieniądze. Wykupimy na pewno atak, który mi się marzy, o czym pisałem wyżej. W tym wypadku trzeba podziękować Iaquincie.

No... może...Dragon pisze:Seba musi wrócić.
?Dragon pisze:Maleje kurs na to, że Amauri zdobędzie z nami kolejną bramkę... :roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tzn. że jest kurs 1.20 na to, że Amauri zdobędzie z nami bramkędeszczowy pisze:?Dragon pisze:Maleje kurs na to, że Amauri zdobędzie z nami kolejną bramkę... :roll:

- Eric6666
- Juventino
a mnie strzelanie enta nie zadziwia. Jest tak jak mówił Alessio T. z Di Vaio, do dużego klubu trzeba mieć psychikę, żeby grać w nim coś, a takiej zdecydowanie brakowało jemu i obecnie brakuje większości ( podlepiłbym kontuzje pod to, ponieważ np. Krasic, Chiellini, Marchisio, Del Piero, Aqua, Melo, Bonu, którzy grają coś w tym zespole nie miewają kontuzji za kontuzją, a takie patałachy jak Martinez, Iaquinta, De Ceglie, itd. cały czas są połamani, może w tym coś jest? ) Amauri teraz trafia, bo i po drugie dostaje lepsze podania (
) ok strzela głową, ale czy po dośrodkowaniu naszych miałby szansę? przecież każda lata 2 m nad zawodnikiem to jak ma to trafić?

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie do końca. Przyszedł Toni i pokazał jak się zgrywa głową, zastawia i strzela gole po dośrodkowaniach. Matri też z Interem dostał centre prosto na głowę [w sumie to chyba ze trzy takie dostał]. Bonucci i Chiellini też strzelali często na początku sezonu po rogach. Nawet kutwa Quagliarella strzelił głową Milanowi. Tylko Ent i Iaquinta wiecznie mijali się z piłką, jakieś cherlaki ich przepychały albo w ogóle nie wyskakiwali.Eric6666 pisze:ok strzela głową, ale czy po dośrodkowaniu naszych miałby szansę? przecież każda lata 2 m nad zawodnikiem to jak ma to trafić?